Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

Lær de lokale at kende uden skarer af turister, der kigger dig over skulderen og stormer den søde lille cafe, disse lavsæsonrejsesteder verden over er de bedste til en uforglemmelig ferie.

 

1. Off-season rejser: Irland i oktober

Pyntet i guld, sprød luft, den irske naturlige skønhed i Wicklow Mountains, kun en kort køretur fra Dublin, og du ankommer til et smukt fristed. Her, enhver vandresti fører dig til fantastiske vandfald, episke synspunkter, og blå himmel eller Glendalough-dal og middelalderlige klosterbebyggelse fra det 6. århundrede.

En ekstra fordel ved at besøge Irland uden for sæsonen er muligheden for at nyde en halvliter Guinness på den lokale pub, lige foran en åben ild.

 

Ireland's Nature in off-season,

 

2. Italien i april

Dypning i Middelhavet, plukke trøfler, og smukt efterårsløv, Italien er den ultimative rejse uden for sæsonen i april. Forår er det bedste tidspunkt at besøge Italien som temperaturer, fugtighed, priser, og folkemængderne falder.

Alle vil holde ferie på Amalfikysten, eller midt i vinstokkene i Toscana. Imidlertid, det er dyrt og overfyldt om sommeren, højsæsonen. Så, i april er det bedste tidspunkt at rejse til Italien uden for sæsonen.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

Off-Season coastline promenade location in Italy

 

3. Off-season rejser: Loire-dalen Frankrig I midten af ​​september

Efterår dahlia blomstre, frisk bjergluft, efterårsløv, og mild vind på varme dage, du finder sæsonens Loire -dal en absolut drøm. Det charmerende franske landskab er kendt for hvidvine, og høsttiden plejer at begynde i midten af ​​september.

Så, det bedste tidspunkt at rejse til Loire er i september, slutningen af ​​højsæsonen. Du kommer til Chateau de Chaumont Garden -festivalen, tomatens festival på Chateau de la Bourdaisiere, og Festivini med sin store festlighed i Fontevraud Abbey. Champignonplukning i kølige huler, eller vandre når temperaturen falder, men dage er stadig lange med masser af dagslys – Loire Valley er en fantastisk destination uden for sæsonen i september.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med et tog

Lyon til Provence med et tog

Marseilles til Provence med et tog

 

Off Season at Loire Valley France In Mid-September

 

4. Bedste beliggenhed uden for sæsonen i Tyskland: München i september-oktober

På trods af det vildledende navn, den store ølfestival begynder i september. Oktoberfest er en fantastisk grund til at rejse til Tyskland, og til dens oprindelsesby, München. I løbet af denne tid, du finder byen i tumult, og München har store vibes.

Selvom det betyder, at du sandsynligvis er omgivet af turister, selvom det ikke er højsæson. Det er stadig værd at rejse til München uden for sæsonen i september, simpelthen for at opleve magien ved Oktoberfest.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

 

5. Off-season rejse placering i Kina: Shanghai i november

Med en befolkning på 26 millioner mennesker, du vil altid finde dig selv i en mængde i Shanghai. Imidlertid, rejser uden for sæsonen til Shanghai betyder, at turisterne er vendt hjem fra deres sommerferie, så du vil blande dig med lokalbefolkningen.

i øvrigt, vejret i Shanghai har en tendens til at være varmt og luftfugtigheden skyrockets, så mere en grund til at rejse uden for sæsonen og beundre Shanghais skylines i november. Oktober-november er sæsonen i Shanghai, hvor luftfugtighed, indkvartering, og folkemængderne falder. På denne måde får du meget mere ud af den spændende og fantastiske by.

 

Skyscrapers skyline in Shanghai

 

6. Off-season rejser steder på verdensplan: Andalusien Spanien I september

Med en fest og festival næsten hver dag, den smukke og fortryllende Andalusien -region er en drøm i september. Fra vinhøstfestivalen til fisk og skaldyr og garvning på stranden - sidst i september er det bedste tidspunkt at besøge Andalusien.

Mens august til begyndelsen af ​​september stadig er meget varm, i slutningen af ​​september kan du få en chance for regn, eller solrige strand-perfekte dage, men ikke i det omfang du ikke kan trække vejret eller slentre rundt i de smukke andalusiske byer. ryger varme dage. Derfor, Andalusien er den perfekte off-season destination i Spanien i slutningen af ​​september.

 

Andalucia View in Mid-September

 

7. Algarve Portugal I midten af ​​september

Algarve er fantastisk hele året rundt, så der er ikke noget dårligt tidspunkt at besøge. Til svømning og afslapning på de smukke strande i Portugal, og have Atlanterhavskysten og bugterne helt for dig selv, midten af ​​september er det ideelle tidspunkt at besøge Algarve.

Mens sommeren er den varmeste, det er også det mest overfyldte, og om vinteren, du vil møde masser af surfere omkring et af de bedste steder for surfere i verden. Derfor, Algarve er en ideel destination uden for sæsonen i midten af ​​september. Du får en sjælden chance for at nyde de spektakulære bugter, klipper, og fiskerlandsbyer langs kysten.

 

Algarve Stones Portugal In Mid-September

 

8. Uden for sæsonen rejser til Wien i september

Street wienermad, vin, gin, eller enhver cocktail efter eget valg er fantastiske grunde til at rejse til Wien i september. Mens sommeren næsten er væk, og med det skarer af turister, men wienerne er tilbage i byen, og det er de store festivaler også.

Derfor, Wien er en af ​​de bedste 10 rejser uden for sæsonen i Europa. Du kan vælge mellem at tage en vandretur i vinmarkerne til fejring på en af ​​de mange messer og festivaler i Wien kun i september og kun for de lokale. Der er ingen bedre måde at nyde det østrigske køkken, kultur, og Wiens skønhed end ved at blande sig med de lokale.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

A fountain in Vienna at fall

 

9. schweiziske alper

Lige før landskabet ændrer sig til efterårets farver og toppe tager deres snehvide påklædning på, det schweiziske alper er magisk uden for sæsonen. Lige efter de fleste turister vender hjem, de schweiziske alper genopretter deres fredelige magi, gør plads til udendørs aktiviteter og skovture.

Derfor, De schweiziske alper er en fantastisk rejse uden for sæsonen i september. Vejret er varmt, klarblå himmel, og du kan nyde vandreture, cykling, slapper af og udforsker den smukke udsigt. Så, du kan endda bestige en af de mest maleriske bjerge i Europa Jungfrau.

Zürich til Wengen med et tog

Genève til Wengen med et tog

Bern til Wengen med et tog

Basel til Wengen med tog

 

A Hiking Trail On Swiss Alps

10. Off-season rejser steder på verdensplan: Paris i december

Gå langs Champs-Alyeese, eller gennem Tuileries Garden til Louvre uden skarer af turister er en ekstraordinær oplevelse i Paris. Paris off-season er endnu mere romantisk, når du kan slentre gennem den mest turistiske by i verden, uden turister på hvert hjørne. Mens sommeren byder på det bedste vejr og solrige dage, December er absolut bedst til en ferie i Paris.

At rejse til Paris uden for sæsonen i december er et løfte om en fantastisk udsigt. Desuden, du kunne have det sjovt på de mange Julemarkeder.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Off Season Paris cold streets in December

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig gerne med at planlægge din tur uden for sæsonen til disse drømmende steder verden over.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 sæsoner uden for sæsonen rundt om i verden" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Foff-season-travel-locations%2F– (Rul lidt ned for at se Koden)