Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 10/09/2021)

Ngauningaan warga satempat tanpa ramé wisatawan ningali kana taktak anjeun sareng nyerang ka cafe alit anu lucu, ieu Lokasi Wisata Kaluar-Usum Di Dunya Anu Pangsaéna pikeun pakansi anu henteu kapopohokeun.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Lokasi Wisata Luar-Musim: Irlandia Dina Oktober

Dipapaés ku emas, hawa garing, kaéndahan alam Irlandia tina Pagunungan Wicklow, ngan ukur drive pondok ti Dublin sareng anjeun dugi ka tempat suci anu indah. Ieuh, jalan satapak hiking naon waé ngarah anjeun ka curug anu endah, pintonan epik, sareng langit biru atanapi lebak Glendalough sareng padumukan monastik abad pertengahan abad ka-6.

Kauntungan tambahan pikeun nganjang ka Irlandia di luar usum nyaéta kasempetan pikeun ngaraosan pint Guinness di pub lokal, pas payuneun seuneu terbuka.

 

Ireland's Nature in off-season,

 

2. Italia Dina April

Dipping di Laut Tengah, metik truffles, sareng dedaunan gugur anu anca, Italia mangrupikeun lokasi perjalanan luar usum pamungkas di bulan April. Spring mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Itali salaku suhu, kalembaban, harga, sareng balaréa ngirangan.

Sadayana hoyong pakansi di Pulo Amalfi, atanapi di tengah-tengah anggur di Tuscany. Sanajan, éta mahal sareng rame di usum panas, usum puncak. janten, dina bulan April ngumbara ka Itali di luar usum mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun indit.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Lokasi promenade basisir luar-Musim di Italia

 

3. Lokasi Wisata Luar-Musim: Loire Valley Perancis Dina Pertengahan Séptémber

Gugur dahlia mekar, hawa gunung seger, dedaunan gugur, jeung angin hampang dina poé haneut, anjeun bakal mendakan Loire Valley musim mangrupikeun impian anu mutlak. Padesaan Perancis anu menawan dipikaterang ku anggur bodas, sareng waktos panén condong dimimitian dina Pertengahan Séptémber.

janten, wayah anu pangsaéna pikeun ngarambat ka Loire nyaéta dina bulan Séptember, tungtung usum luhur. Anjeun bakal dugi ka festival Chateau de Chaumont Garden, festival tomat di Chateau de la Bourdaisiere, sareng Festivini kalayan perayaan anu hébat na di Fontevraud Abbey. Supa metik di guha anu tiis, atanapi hiking nalika suhu turun, tapi dinten masih panjang ku seueur siang – Loire Valley mangrupikeun tujuan luar usum anu endah dina bulan Séptember.

Dijon ka Provence Kalayan Karéta

Paris pikeun Provence Kalayan Karéta

Lyon ka Provence Kalayan Karéta

Marseilles pikeun Provence Kalayan Karéta

 

Pareum Musim di Loire Valley Perancis Dina Pertengahan Séptémber

 

4. Lokasi Wisata Luar-Musim Pangsaéna Di Jérman: Munich Dina Séptémber-Oktober

Sanaos nami nyasabkeun, festival bir hébat dimimitian dina bulan Séptember. Oktoberfest mangrupikeun alesan anu luar biasa pikeun indit ka Jérman, sareng ka kota asalna, Munich. Antukna, anjeun bakal mendakan kota di kaributan sareng Munich ngagaduhan getaran anu hébat.

Sedengkeun ieu ngandung harti yén anjeun paling dipikaresep dikurilingan wisatawan, sanaos henteu usum luhur. Éta masih kénéh patut perjalanan ka Munich di luar usum di Séptémber, kantun pikeun ngalaman sihir Oktoberfest.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

 

5. Lokasi Wisata Luar-Musim Di Cina: Shanghai Dina bulan Nopémber

Kalayan populasi di 26 juta jalma, anjeun bakal salawasna mendakan diri di riungan di Shanghai. Sanajan, ngumbara di luar musim ka Shanghai hartosna yén para turis parantos mulih ti bumi liburan usum panas, janten anjeun bakal gaul sareng penduduk setempat.

Sumawona, hawa di Shanghai condong haneut sareng kalembaban caket, janten langkung seueur alesan pikeun ngarambat-musim sareng ngagumkeun skyline Shanghai dina bulan Nopémber. Oktober-Nopémber mangrupikeun usum di Shanghai nalika kalembaban, bantuan, sareng seueur jalma turun. Ku cara ieu anjeun bakal nguntungkeun langkung seueur deui ti kota anu pikaresepeun sareng ngajentul.

 

Langit gedong pencakar langit di Shanghai

 

6. Lokasi Wisata Luar-Musim Di Dunya: Andalusia Spanyol Dina Séptémber

Kalayan fiesta sareng festival ampir unggal dinten, daérah Andalusia anu éndah sareng mempesona mangrupikeun impian dina Séptémber. Ti festival panén anggur kana kadaharan ti laut sareng samak di pantai - akhir bulan Séptémber mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Andalusia.

Sedengkeun Agustus dugi Awal Séptémber masih haneut pisan, dina akhir bulan Séptémber anjeun tiasa kéngingkeun kasempetan hujan, atanapi cerah-sampurna dinten, tapi henteu dugi ka anjeun teu tiasa napas atanapi jalan-jalan di sakitar kota-kota Andalusia anu éndah. ngaroko dinten panas. kituna, Andalusia mangrupikeun tujuan luar usum anu sampurna di Spanyol di akhir Séptémber.

 

Andalucia View dina Pertengahan Séptémber

 

7. Algarve Portugal Dina Pertengahan Séptémber

Algarve ngajentul sapanjang taun, janten teu aya waktos anu goréng pikeun didatangan. Pikeun ngojay sareng bersantai di pantai anu éndah di Portugal, sareng gaduh pantai Atlantik sareng coves sadayana pikeun diri, pertengahan September mangrupikeun waktos anu saé pikeun nganjang ka Algarve.

Sedengkeun usum panas anu paling haneut, éta ogé paling rame, sareng di usum salju, anjeun bakal patepung seueur peselancar di sakitar salah sahiji tempat anu paling saé pikeun para peselancar di dunya. kituna, Algarve mangrupikeun tujuan luar usum pertengahan tujuan ideal Séptémber. Anjeun bakal kéngingkeun kasempetan langka pikeun menikmati coves anu spektakuler, gawir, sareng kampung-kampung nelayan sapanjang basisir.

 

Algarve Stones Portugal Dina Pertengahan Séptémber

 

8. Bébas-Musim Wisata ka Wina Dina Séptémber

Dahareun Wina jalan, inuman anggur, Gin, atanapi koktail pilihan anjeun mangrupikeun alesan anu luar biasa pikeun ngarambat ka Wina dina bulan Séptember. Sedengkeun usum panas ampir ngaleungit, sareng ku éta ramé wisatawan, tapi urang Wina aya di kota sareng festival anu hébat.

kituna, Wina mangrupikeun salah sahiji puncak 10 lokasi perjalanan luar usum di Éropa. Anjeun tiasa milih antara jalan-jalan di kebon-kebon anggur nepi ka ngarayakeun di salah sahiji pameran sareng festival di Wina ngan ukur Séptémber sareng ngan ukur pikeun warga satempat. Teu aya cara anu langkung saé pikeun resep asakan Austria, kabudayaan, sareng kaéndahan Wina tibatan ku dicampur sareng penduduk setempat.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Sumber cai mancur di Wina nalika usum gugur

 

9. Swiss Alps

Sateuacan pamandangan robih warna gugur sareng puncak dipasang dina baju bodas salju, éta Swiss Alps nyaéta musim gaib. Pas saatos seueur wisatawan angkat ka bumi, Swiss Alps malikkeun sihir damai maranéhna, nyieun rohangan pikeun kagiatan outdoor sareng piknik.

kituna, Swiss Alps mangrupikeun lokasi perjalanan luar usum anu endah dina bulan Séptember. Hawa haneut, langit biru bening sareng anjeun tiasa ngaraosan hiking, Ngabuburit, sayah sareng ngajajah pintonan anu éndah. janten, anjeun bahkan tiasa naék salah sahiji gunung anu paling indah di Éropa Jungfrau.

Zurich ka Wengen Kalayan Karéta

Jenéwa ka Wengen Kalayan Karéta

Bern ka Wengen Sareng Karéta

Basel ka Wengen Kalayan Karéta

 

Jalan satapak Hiking Dina Pegunungan Alpen Swiss

10. Lokasi Wisata Luar-Musim Di Dunya: Paris Dina Désémber

Leumpang sapanjang Champs-Alyeese, atanapi ngalangkungan Tuileries Garden ka Louvre tanpa ramé wisatawan mangrupikeun pangalaman anu luar biasa di Paris. Paris di luar musim bahkan langkung romantis nalika anjeun tiasa jalan-jalan di kota anu paling wisata di dunya, tanpa wisatawan di unggal juru. Sedengkeun usum panas nawiskeun cuaca anu pangsaéna sareng cerah, Désémber pasti langkung saé pikeun liburan di Paris.

Iinditan ka Paris di luar musim dina bulan Désémber mangrupikeun jangji pintonan anu endah. Salaku tambahan, anjeun tiasa gaduh ledakan di seueur Pasar Natal.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Pareum Usum jalan tiis Paris dina bulan Désémber

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anjeun di luar usum ka lokasi anu ngalamun ieu di dunya.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Lokasi Wisata Luar-Musim Di Seluruh Dunia" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Foff-season-travel-locations%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)