Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 10/09/2021)

Lär känna lokalbefolkningen utan att massor av turister tittar över axeln och stormar det söta lilla caféet, dessa resor utanför säsongen världen över är de bästa för en oförglömlig semester.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

 

1. Resor utanför säsongen: Irland i oktober

Smyckad i guld, skarp luft, den irländska naturskönheten i Wicklowbergen, bara en kort bilresa från Dublin och du anländer till en vacker fristad. Här, någon vandringsled leder dig till fantastiska vattenfall, episka vyer, och blå himmel eller Glendalough-dalen och 600-talets medeltida klosterboplats.

En ytterligare fördel med att besöka Irland under lågsäsong är möjligheten att njuta av en halvliter Guinness på den lokala puben, precis framför öppen eld.

 

Ireland's Nature in off-season,

 

2. Italien i april

Doppa i Medelhavet, plocka tryffel, och vackert höstlövverk, Italien är den ultimata resesäsongen under säsongen i april. Våren är den bästa tiden att besöka Italien som temperaturer, fuktighet, priser, och folkmassorna minskar.

Alla vill semestra i Amalfikusten, eller mitt i vinrankorna i Toscana. i alla fall, det är dyrt och trångt på sommaren, högsäsong. Så, i april är resan till Italien lågsäsong den bästa tiden att åka.

Milano till Venedig med ett tåg

Florens till Venedig med ett tåg

Bologna till Venedig med tåg

Treviso till Venedig med tåg

 

Off-Season coastline promenade location in Italy

 

3. Resor utanför säsongen: Loiredalen Frankrike I mitten av september

Höstens dahlia blommar, frisk fjälluft, höstlövverk, och mild vind på varma dagar, du hittar säsongens Loire -dal en absolut dröm. Den charmiga franska landsbygden är känd för vita viner, och skördetiden tenderar att börja i mitten av september.

Så, den bästa tiden att resa till Loire är i september, slutet av högsäsongen. Du kommer att göra det till Chateau de Chaumont Garden festival, tomatens festival på Chateau de la Bourdaisiere, och Festivini med sin stora festlighet på Fontevraud Abbey. Svampplockning i svala grottor, eller vandra när temperaturen sjunker, men dagarna är fortfarande långa med gott om dagsljus – Loire Valley är en fantastisk destination utanför säsongen i september.

Dijon till Provence med tåg

Paris till Provence med ett tåg

Lyon till Provence med ett tåg

Marseilles till Provence med ett tåg

 

Off Season at Loire Valley France In Mid-September

 

4. Bästa resesäsongen för lågsäsong i Tyskland: München i september-oktober

Trots det missvisande namnet, den stora ölfestivalen börjar i september. Oktoberfest är en fantastisk anledning att resa till Tyskland, och till dess ursprungsstad, München. Under denna tid, du hittar staden i uppståndelse och München har fantastiska vibbar.

Även om det betyder att du är mest sannolikt att vara omgiven av turister, även om det inte är högsäsong. Det är fortfarande värt att resa till München lågsäsong i september, helt enkelt för att uppleva magin i Oktoberfest.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med ett tåg

 

 

5. Resesäsong utanför säsongen i Kina: Shanghai i november

Med en befolkning på 26 miljoner människor, du kommer alltid att befinna dig i en folkmassa i Shanghai. i alla fall, reser lågsäsong till Shanghai innebär att turisterna har återvänt hem från sina sommarlov, så du kommer att mingla med lokalbefolkningen.

Dessutom, vädret i Shanghai tenderar att vara varmt och luftfuktigheten skjuter i höjden, så mer anledning att resa utanför säsongen och beundra Shanghais skylines i november. Oktober-november är säsongen i Shanghai när luftfuktigheten är, boende, och folkmassorna sjunker. På så sätt kommer du att dra mycket mer nytta av den spännande och fantastiska staden.

 

Skyscrapers skyline in Shanghai

 

6. Resor utanför säsongen världen över: Andalusien Spanien I september

Med en fiesta och festival nästan varje dag, den vackra och förtrollande Andalusien är en dröm i september. Från vinskörningsfestivalen till skaldjur och garvning på stranden - slutet av september är den bästa tiden att besöka Andalusien.

Medan augusti till början av september fortfarande är väldigt varmt, i slutet av september kan du få en chans att regna, eller soliga strand-perfekta dagar, men inte i den mån du inte kan andas eller promenera runt i de vackra andalusiska städerna. röka varma dagar. Därför, Andalusien är det perfekta läget för lågsäsong i Spanien i slutet av september.

 

Andalucia View in Mid-September

 

7. Algarve Portugal I mitten av september

Algarve är fantastisk året runt, så det finns ingen dålig tid att besöka. För bad och avkoppling på de underbara stränderna i Portugal, och ha Atlanten och vikarna helt för dig själv, mitten av september är den perfekta tiden att besöka Algarve.

Medan sommaren är den varmaste, det är också det mest trångt, och på vintern, du kommer att träffa massor av surfare runt en av de bästa platserna för surfare i världen. Därför, Algarve är en idealisk lågsäsong i mitten av september. Du får en sällsynt chans att njuta av de spektakulära vikarna, klippor, och fiskebyar längs kusten.

 

Algarve Stones Portugal In Mid-September

 

8. Resor till lågsäsong till Wien i september

Street wienermat, vin, gin, eller någon cocktail du väljer är fantastiska skäl att resa till Wien i september. Medan sommaren nästan är borta, och med det massorna av turister, men wienern är tillbaka i stan och så är de stora festivalerna.

Därför, Wien är en av de bästa 10 resor utanför säsongen i Europa. Du kan välja mellan att ta en vandring i vingårdarna till att fira på en av de många mässorna och festivaler i Wien först i september och bara för lokalbefolkningen. Det finns inget bättre sätt att njuta av det österrikiska köket, kultur, och Wiens skönhet än genom att mingla med lokalbefolkningen.

Salzburg till Wien med ett tåg

München till Wien med ett tåg

Graz till Wien med tåg

Prag till Wien med ett tåg

 

A fountain in Vienna at fall

 

9. schweiziska Alperna

Precis innan landskapet ändras till höstfärger och toppar klär sig i sin snöiga vita klädsel, de schweiziska Alperna är magisk lågsäsong. Direkt efter att de flesta turister återvänt hem, de schweiziska alperna återställer sin fredliga magi, gör plats för utomhus aktiviteter och picknick.

Därför, de schweiziska Alperna är en fantastisk resa utanför säsongen i september. Vädret är varmt, klarblå himmel och du kan njuta av vandring, cykling, koppla av och utforska den vackra utsikten. Så, du kan till och med klättra på en av de mest pittoreska bergen i Europa Jungfrau.

Zürich till Wengen med ett tåg

Genève till Wengen med tåg

Bern till Wengen med tåg

Basel till Wengen med tåg

 

A Hiking Trail On Swiss Alps

10. Resor utanför säsongen världen över: Paris i december

Promenader längs Champs-Alyeese, eller genom Tuileries Garden till Louvren utan massor av turister är en extraordinär upplevelse i Paris. Paris lågsäsong är ännu mer romantisk när du kan promenera genom den mest turistiska staden i världen, utan turister i varje hörn. Medan sommaren erbjuder det bästa vädret och soliga dagar, December är definitivt bäst för en semester i Paris.

Att resa till Paris lågsäsong i december är ett löfte om fantastisk utsikt. Dessutom, du kan ha kul på de många Julmarknader.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

Off Season Paris cold streets in December

 

Här på Rädda ett tåg, Vi hjälper dig gärna att planera din resa utanför säsongen till dessa drömmande platser över hela världen.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "10 lågsäsongsresor världen över" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Foff-season-travel-locations%2F– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)