Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

Cunoașterea localnicilor fără mulțimi de turiști care se uită peste umărul tău și asaltă drăguța cafenea mică, aceste locații de călătorie în afara sezonului la nivel mondial sunt cele mai bune pentru o vacanță de neuitat.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Locații de călătorie în afara sezonului: Irlanda În octombrie

Împodobit în aur, aer clar, frumusețea naturală irlandeză a Munților Wicklow, la doar o scurtă călătorie cu mașina de Dublin și ajungi la un sanctuar frumos. Aici, orice traseu de drumeție te duce la cascade uimitoare, vederi epice, și cerul albastru sau valea Glendalough și așezarea monahală medievală din secolul al VI-lea.

Un avantaj suplimentar pentru vizitarea Irlandei în afara sezonului este posibilitatea de a savura o halbă de Guinness la pub-ul local, chiar în fața unui foc deschis.

 

Ireland's Nature in off-season,

 

2. Italia În aprilie

Scufundarea în Marea Mediterană, culegerea trufelor, și frunziș de toamnă superb, Italia este ultima locație de călătorie în afara sezonului în aprilie. Primăvara este cel mai bun moment pentru a vizita Italia ca temperaturi, umiditate, prețurile, iar mulțimile scad.

Toată lumea vrea să plece în vacanță pe Coasta Amalfi, sau în mijlocul viței de vie din Toscana. in orice caz, este scump și aglomerat vara, sezonul de vârf. Asa de, în aprilie, călătoria în Italia în afara sezonului este cel mai bun moment pentru a merge.

Milano către Veneția cu trenul

Florența către Veneția cu trenul

Bologna către Veneția cu trenul

Treviso la Veneția cu un tren

 

Off-Season coastline promenade location in Italy

 

3. Locații de călătorie în afara sezonului: Valea Loarei, Franța, la mijlocul lunii septembrie

Toamna dahlia înflorește, aer proaspăt de munte, frunziș toamnal, și vânt slab în zilele calde, Vei găsi Valea Loarei a sezonului un vis absolut. Fermecătorul rural francez este cunoscut pentru vinurile albe, iar timpul de recoltare tinde să înceapă la jumătatea lunii septembrie.

Asa de, cel mai bun moment pentru a călători în Loara este în septembrie, sfârșitul sezonului de vârf. Vei ajunge la festivalul Chateau de Chaumont Garden, festivalul roșiilor la Chateau de la Bourdaisiere, și Festivini cu marea sa festivitate la Mănăstirea Fontevraud. Cules de ciuperci în peșteri reci, sau drumeții când temperaturile scad, dar zilele sunt încă lungi, cu multă lumină – Valea Loarei este o destinație uimitoare în afara sezonului în septembrie.

Dijon în Provence cu trenul

Parisul spre Provence cu trenul

Lyon către Provence cu trenul

Marsilia în Provence cu trenul

 

Off Season at Loire Valley France In Mid-September

 

4. Cea mai bună locație de călătorie în afara sezonului din Germania: Munchen În septembrie-octombrie

În ciuda numelui înșelător, marele festival al berii începe în septembrie. Oktoberfest este un motiv uimitor pentru a călători în Germania, și la orașul său de origine, Munchen. În această perioadă, veți găsi orașul în agitație și München are vibrații excelente.

În timp ce acest lucru înseamnă că cel mai probabil sunteți înconjurat de turiști, deși nu este sezonul de vârf. În continuare merită să călătorești la Munchen în afara sezonului din septembrie, pur și simplu pentru a experimenta magia Oktoberfest.

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

 

 

5. Locație de călătorie în afara sezonului în China: Shanghai În noiembrie

Cu o populație de 26 milioane de oameni, te vei regăsi întotdeauna într-o mulțime în Shanghai. in orice caz, călătoria în afara sezonului la Shanghai înseamnă că turiștii s-au întors acasă de la ei vacanta de vara, deci te vei amesteca cu localnicii.

în plus, vremea din Shanghai tinde să fie caldă și umiditatea crește, deci mai mult un motiv pentru a călători în afara sezonului și pentru a admira linii aeriene din Shanghai în noiembrie. Octombrie-noiembrie este sezonul din Shanghai când umiditatea, cazare, iar mulțimile cad. În acest fel veți beneficia mult mai mult de orașul incitant și uimitor.

 

Skyscrapers skyline in Shanghai

 

6. Locații de călătorie în afara sezonului în întreaga lume: Andaluzia Spania În septembrie

Cu o fiesta și festival aproape în fiecare zi, frumoasa și încântătoarea regiune Andaluzia este un vis în septembrie. De la festivalul recoltării vinului la fructe de mare și bronzare pe plajă - sfârșitul lunii septembrie este cel mai bun moment pentru a vizita Andaluzia.

În timp ce august până la începutul lunii septembrie este încă foarte cald, la sfârșitul lunii septembrie s-ar putea să aveți șanse de ploaie, sau plaje însorite - zile perfecte, dar nu în măsura în care nu puteți respira și nu vă puteți plimba prin frumoasele orașe andaluze. fumând zile fierbinți. Prin urmare, Andaluzia este destinația perfectă în afara sezonului în Spania la sfârșitul lunii septembrie.

 

Andalucia View in Mid-September

 

7. Algarve Portugalia la mijlocul lunii septembrie

Algarve este uimitor pe tot parcursul anului, deci nu este un moment rău de vizitat. Pentru înot și relaxare pe superbele plaje din Portugalia, și să ai țărmul Atlanticului și golfurile pentru tine, mijlocul lunii septembrie este momentul ideal pentru a vizita Algarve.

În timp ce vara este cea mai caldă, este și cel mai aglomerat, iar iarna, veți întâlni o mulțime de surferi în unul dintre cele mai bune locuri pentru surferi din lume. Prin urmare, Algarve este o destinație ideală în afara sezonului la mijlocul lunii septembrie. Veți avea o șansă rară de a vă bucura de golfurile spectaculoase, stânci, și sate de pescari de-a lungul coastei.

 

Algarve Stones Portugal In Mid-September

 

8. Călătorie în afara sezonului la Viena în septembrie

Mâncare vieneză de stradă, vin, gin, sau orice cocktail la alegere sunt motive uimitoare pentru a călători la Viena în septembrie. În timp ce vara este aproape dispărută, și odată cu el mulțimile de turiști, dar vienezii s-au întors în oraș și la fel și marile festivaluri.

Prin urmare, Viena este una dintre topuri 10 locații de călătorie în afara sezonului din Europa. Puteți alege între a face un tur pe jos în podgorii până la sărbători într-unul dintre numeroasele târguri și festivaluri la Viena abia în septembrie și numai pentru localnici. Nu există o modalitate mai bună de a vă bucura de bucătăria austriacă, cultură, și frumusețea Vienei decât prin amestecarea cu localnicii.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

A fountain in Vienna at fall

 

9. Alpii elvețieni

Chiar înainte ca peisajul să se transforme în culori toamne și vârfurile îmbrăcate în ținuta lor albă ca zăpada, cel Alpii elvețieni este în afara sezonului magic. Imediat după ce majoritatea turiștilor se întorc acasă, Alpii elvețieni își redau magia pașnică, făcând loc pentru activitati in aer liber și picnicuri.

Prin urmare, Alpii Elvețieni este o locație uimitoare de călătorie în afara sezonului în septembrie. Vremea este calda, cer albastru senin și vă puteți bucura de drumeții, ciclism, relaxându-vă și explorând priveliștile frumoase. Asa de, poți chiar să urci una dintre cei mai pitoresti munți din Europa Jungfrau.

Zürich către Wengen cu un tren

Geneva la Wengen cu un tren

Berna către Wengen cu un tren

Basel către Wengen cu un tren

 

A Hiking Trail On Swiss Alps

10. Locații de călătorie în afara sezonului în întreaga lume: Paris În decembrie

Mergând de-a lungul Champs-Alyeese, sau prin Grădina Tuileries până la Luvru fără mulțimi de turiști este o experiență extraordinară la Paris. Parisul în afara sezonului este și mai romantic atunci când vă puteți plimba prin cel mai turistic oraș din lume, fără turiști la fiecare colț. În timp ce vara oferă cele mai bune vreme și zile însorite, Decembrie este cu siguranță cel mai bun pentru o vacanță la Paris.

Călătoria la Paris în afara sezonului în decembrie este o promisiune de vederi uimitoare. în plus, ai putea să te distrezi la mulți Piețele de Crăciun.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Off Season Paris cold streets in December

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați călătoria în afara sezonului în aceste locații de vis din întreaga lume.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de blog „10 locații de călătorie în afara sezonului în întreaga lume”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Foff-season-travel-locations%2F– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)