Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 16/07/2021)

Nu există nici un sentiment mai bun decât a adormi pe un tren care se deplasează ușor și starea de veghe în dimineața următoare la destinație, doar câteva minute de pârtii. In Europa, suntem răsfățați la alegere atunci când căutăm cele mai bune stațiuni de schi pe care să le vizităm cu trenul. Nu este vorba doar călătorii peste noapte care sunt opțiuni bune pentru schiori, in orice caz. Există o serie de stațiuni puteți ajunge la calea ferată de călătorie în timpul zilei cu călătorii care, din ușă în ușă, sunt despre la fel de repede ca zbor.

 

Iată alegerea noastră dintre unele dintre cele mai bune stațiuni de schi de vizitat cu trenul:

Statiuni de schi pentru a vizita cu trenul 1 – WENGEN, Elveţia

Elveția Statiuni de schi Pentru a vizita Cu trenul

 

La baza izbitoare Jungfrau Gama de munte este Wengen, un sat alpin superb în Berner Oberland. Pas în ceea ce se simte ca în trecut, atunci când stau în sat. Acesta este locul perfect pentru a aduc copii de familie simți și low-cheie de noapte. Nu în schi? Nici o problema! activități non-ski includ „zbor de vizitare“ cu elicopterul, heli-ski, precum și 20 km de trasee de mers pe jos de iarnă, opt patinoare Curling, și mile de derdelușuri.

trei stațiuni, Grindelwald, Wengen, și Murren, sunt acoperite de Jungfrau regionale skipass. Este o iarnă vis de experiență!

Cu trenul: În timp ce puteți călători cu trenul de schi de la Londra St. Pancras cu Eurostar la Wengen există o serie de modificări. Dacă sunteți călătoresc cu familia ta, vă recomandăm obținerea unui zbor de la Berna sau Zurich. De acolo, să ia o legătură directă cu trenul prin Berna la Interlaken Ost și în continuare la Lauterbrunnen. Ultimul bit al călătoriei este accesibil numai pe calea ferată de la Lauterbrunnen și durează doar 15 minute.

Statiuni de schi pentru a vizita cu trenul 2 – trebuie, Austria

Cum putem menționa schi fără a include Austria? The regiunea SkiWelt, în special, este uluitoare! Satul Soll are 284 km de pârtii de schi presărate cu 77 cabane alpine rustic și apres baruri. Bucurați-vă de o băutură cu vedere la lanțul muntos Wilder Kaiser, după o noapte de schi. da, ai citit acest drept. Bucurați-vă de unele dintre cele mai lungi pârtii de săniuș iluminate din Europa la Hexenritt și Mond prea!

Calatoria

Plecare London St Pancras pe de 15:04 Eurostar către Bruxelles, sosesc 18:05; ia 18:25 ICE de la Bruxelles la Koln, sosesc 20:15; apoi să ia 21:21 NightJet dormit trenul la Worgl, sosesc 08:36; de acolo este vorba despre 20 minute cu autobuzul sau taxiul.

Timpul total călătorie: 16 ore 22 minute.

Graz Trenurile Worgl

Salzburg la Worgl Trenuri

Viena pentru a Worgl Trenuri

Koln pentru trenuri Worgl

 

Ultima noastră idee de tren – Sauze d'Oulx, Italia

Italia Statiuni de schi Pentru a vizita Cu trenul

 

Dacă sunteți cu experiență la schi, apoi cele mai bune stațiuni de schi de vizitat cu trenul va fi Sauze d'Oulx zonă. Când zăpada cade câmpurile de pulbere dintre copaci vin într-adevăr în propria lor. Atmosfera din sat este distractiv și primitor farmec dintre străzile vechi pietruite într-adevăr adaugă un atingere frumos la aventura.

Cum să ajungem acolo

pleca Londra St Pancras pe 9:24 sunt Eurostar la Paris Nord, schimbați stația cu taxiul, și ia 2:41 p.m TGV de la Paris-Lyon la Oulx, ajungând la 7:23 p.m. De acolo este 15 minute cu autobuzul sau taxiul.

evidențiați Journey

Punctele de vedere vasta întindere Lac du Bourget, una dintre cele mai mari din Franța lacuri.

Milano la Oulx Trenuri

Torino la Oulx Trenuri

Genova la Oulx Trenuri

Parma la Oulx Trenuri

 

 

Ai facut deja ambalate geanta? Bun! pentru că partea cea mai grea a călătoriei sortate. Rezervarea trenul va dura doar câteva minute, fără taxe de admin! Ce plăcere! Vizita Salvați un tren acum și rezervați sărbătoarea vieții.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fski-resorts-visit-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)