Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 16/07/2021)

Tidak ada perasaan yang lebih baik daripada tidur di kereta yang perlahan-lahan bergerak dan bangun pada keesokan harinya di destinasi anda, minit semata-mata dari lereng. di Eropah, kami dimanjakan dengan pilihan ketika mencari resort Ski Terbaik untuk dikunjungi dengan kereta api. Ia bukan hanya perjalanan semalaman yang pilihan yang baik untuk pemain ski, bagaimanapun. Terdapat pelbagai resort anda boleh mencapai dengan perjalanan kereta api siang hari dengan perjalanan yang, pintu ke pintu, kira-kira secepat terbang.

 

Berikut adalah pilihan kami dari beberapa resort Ski Terbaik untuk dikunjungi dengan kereta api:

resort ski untuk melawat dengan kereta api 1 – WENGEN, Switzerland

Switzerland Ski Resorts Untuk Lawatan Dengan Kereta Api

 

Di pangkal pemotongan itu Jungfrau banjaran gunung adalah Wengen, sebuah kampung alpine cantik di Bernese Oberland. Melangkah ke apa yang terasa seperti masa lalu ketika menginap di kampung. Ini adalah tempat yang sesuai untuk membawa anak-anak dengan keluarga ramah dan merasakan rendah utama kehidupan malam. Tidak ke ski? Tiada masalah! aktiviti bukan ski termasuk "penerbangan-siar" dengan helikopter, heli-ski, serta 20km denai berjalan kaki musim sejuk, lapan rinks lencong, dan batu larian toboggan.

tiga resort, Grindelwald, Wengen, dan Murren, adalah dilindungi oleh pas angkat serantau Jungfrau. Ini musim sejuk mengalami impian!

Dengan kereta api: Walaupun anda boleh melakukan perjalanan dengan kereta api dari ski London St. Pancras dengan Eurostar ke Wengen terdapat sejumlah perubahan. Jika anda melancong dengan keluarga anda, kami cadangkan penerbangan ke Bern atau Zurich. Dari sana, mengambil sambungan kereta api terus melalui Bern ke Interlaken Ost dan seterusnya ke Lauterbrunnen. Bit terakhir perjalanan yang dapat dihubungi hanya dengan kereta api dari Lauterbrunnen dan mengambil masa hanya 15 minit.

resort ski untuk melawat dengan kereta api 2 – hendaklah, Austria

Bagaimana kita boleh menyebut ski tanpa termasuk Austria? yang rantau SkiWelt, khususnya, adalah menakjubkan! Kampung Soll mempunyai 284km larian ski dipenuhi dengan 77 pondok Alpine desa dan apres bar. Menikmati minuman dengan pemandangan banjaran gunung Wilder Kaiser selepas ski malam. Ya, anda membaca yang betul. Menikmati beberapa yang paling lama berjalan yang terang-benderang toboggan di Eropah pada Hexenritt dan Mond terlalu!

Perjalanan itu

Berangkat London St Pancras di 15:04 Eurostar ke Brussels, tiba 18:05; mengambil 18:25 ICE dari Brussels ke Cologne, tiba 20:15; kemudian mengambil 21:21 NightJet tidur kereta api ke Worgl, tiba 08:36; dari sana ia mengenai 20 minit dengan bas atau teksi.

Jumlah masa perjalanan: 16 Jam 22 minit.

Graz ke Kereta api Worgl

Salzburg ke Wörgl Kereta api

Vienna ke Wörgl Kereta api

Cologne untuk Trains Worgl

 

idea kereta api terakhir kami – Sauze d'Oulx, Italy

Itali Ski Resorts Untuk Lawatan Dengan Kereta Api

 

Jika anda sedang mengalami pada ski, kemudian resort Ski Terbaik untuk dikunjungi dengan kereta api akan menjadi Sauze d'Oulx kawasan. Apabila salji akan turun bidang serbuk antara pokok-pokok yang benar-benar datang kepada mereka sendiri. Suasana di kampung adalah menyeronokkan dan mesra dan yang Pesona jalan-jalan berbatu bundar lama benar-benar menambah sentuhan yang indah untuk pengembaraan.

Bagaimana untuk sampai ke sana

berlepas London St Pancras di 9:24 am Eurostar ke Paris Nord, tukar stesen dengan teksi, dan ambil 2:41 pm TGV dari Paris-Lyon untuk Oulx, tiba di 7:23 pm. Dari sana ia 15 minit dengan bas atau teksi.

kemuncak perjalanan

Pemandangan luas luas Lac du Bourget, salah satu daripada Perancis terbesar tasik.

Milan ke Oulx Kereta api

Turin ke Oulx Kereta api

Genoa ke Oulx Kereta api

Parma untuk Oulx Kereta api

 

 

Adakah anda sudah dibungkus beg anda? Baik! kerana itulah bahagian yang paling sukar perjalanan diselesaikan. Tempahan kereta api anda akan mengambil beberapa minit, tanpa yuran admin! Apa keseronokan! lawatan Save A Train sekarang dan tempah percutian seumur hidup.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fski-resorts-visit-train%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)