Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 20/09/2021)

Apabila ia datang untuk melawat ibu yang paling terkenal di Eropah, London pasti berada di puncak senarai keinginan setiap pelancong dan terdapat banyak Perkara Yang Harus Dilakukan di London. Ia mempunyai panjang, sejarah yang menarik; mercu tanda indah dan pemandangan; dan terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan di sana. Sama ada anda seorang mudah berterusan pelancongan yang mahu mendapat tahu tempatan budaya, atau pengembara mencari keseronokan, London mempunyai sesuatu yang di kedai untuk anda.

Sudah tentu, lain daripada mengetahui tentang apa yang perlu dilakukan di London, ia juga penting untuk memikirkan logistik perjalanan anda. Untuk ke sana dengan kereta api adalah salah satu pilihan yang paling semula jadi, terutamanya jika anda sedang dalam perjalanan dari bandar-bandar utama Eropah seperti Paris, Amsterdam, atau Berlin. Berikut ialah gambaran keseluruhan aktiviti London dan kereta api yang akan membantu anda merancang percutian anda:

 

Perkara Kegemaran kami yang Dapat Dilakukan di London

london eye wheel

 

Di bandar sebesar London, menyempitkan senarai aktiviti-aktiviti untuk beberapa pilihan adalah hampir mustahil. Anda tidak akan melihat semua pemandangan dan menangkap semua pengalaman London sahih semasa satu lawatan. Itulah sebabnya kami mencadangkan menetapkan keutamaan anda terlebih dahulu.

Bagi anda yang mencari Perkara Yang Harus Dilakukan di London yang berkaitan dengan membeli-belah, pasaran yang berbeza akan menjadi menyerlahkan lawatan anda. Adakah kamu sedang mencari sahih, makanan tempatan? Lihat Pasar Borough dan sampel yang hidangan gastronomi, atau makan di salah sebuah restoran berdekatan. Jika anda lebih dalam mood untuk membeli-belah kedai jabatan, Liberty adalah tempat yang hebat. Sebagai alternatif, pergi memburu untuk beberapa barangan antik yang sejuk di Pasar Portobello Road.

Jika perjalanan anda ke London mempunyai lebih daripada satu watak pendidikan, melawat beberapa kawasan panas budaya bandar. Daripada menghadiri pembinaan semula Shakespeare Globe untuk belajar tentang Tower of London, anda akan mempunyai perkara untuk dilakukan. Kami juga akan mengesyorkan menikmati seni kontemporari di Tate Modern di South Bank, serta melawat Pusat Southbank.

Utrecht untuk Trains London

Antwerp untuk Trains London

Strasbourg ke Kereta api London

Luxembourg untuk Trains London

 

Eat well is among the things to do in london

Mendapat ke London dengan kereta api dari Paris, Amsterdam, dan Berlin

Anda boleh sampai ke London dari Paris, Amsterdam, dan Berlin dengan mudah melalui Eurostar, Antara bandar, dan kereta Thalys. Beberapa destinasi bermula akan mempunyai cara yang lebih semula jadi untuk mencapai London daripada yang lain. Sebagai contoh, anda boleh menaiki Eurostar kelajuan tinggi terus melatih ke London dari Paris, dan berada di sana dalam lebih kurang dua setengah jam.

Apabila ia datang kepada perjalanan ke London dari Amsterdam dan Berlin, dari Amsterdam, anda boleh mengambil terus Eurostar atau pilihan lain yang baik adalah pertama ke Brussels melalui Thalys dan kemudian menaiki Eurostar di Brussels ke London. yang perjalanan mengambil masa kira-kira empat jam perjalanan itu dan adalah cara yang paling cepat untuk sampai ke London dari Amsterdam dengan kereta api.

Cukup mudah untuk ibu UK dari Berlin dengan kereta api akan memerlukan dua perubahan. Kaki akhir perjalanan adalah sama seperti dari Amsterdam, dan kemudian menaiki Eurostar. Walau bagaimanapun, pilihan lain adalah melatih perjalanan dari Berlin ke Cologne, di mana anda akan menaiki kereta api ke Brussels. Ia adalah kereta api yang paling cepat perjalanan dari Berlin ke London dan mengambil masa kurang dari 10 berjam-jam dan kemudian anda boleh melakukan semua perkara yang anda pelajari mengenai perkara yang harus dilakukan di London.

Amsterdam untuk Trains London

Rotterdam ke Kereta api London

Paris untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

 

Bersedia untuk Dapatkan ke London?

Jika anda membuat apa perkara kegemaran anda lakukan pada London akan menjadi, anda hanya perlu untuk membuat perjalanan! Untuk ke sana dengan kereta api adalah mudah, jadi pergi dan menempah tempat duduk anda untuk percutian yang hebat.

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberi kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-things-to-do-london%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)