Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 20/11/2020)

pengalaman baru adalah motif yang sangat baik untuk perjalanan. Walau bagaimanapun, kadang-kadang penglihatan mesra pelancong tidak boleh memegang lilin untuk membeli-belah, tidak kira berapa mengagumkan. Orang yang melawat untuk membeli-belah tahu ini, dan terdapat nasib baik banyak bandar-bandar di Eropah di mana mereka boleh melepaskan kecenderungan perbelanjaan mereka.

Walau bagaimanapun, kepada mempunyai lebih banyak wang dan tenaga yang tinggal untuk membeli-belah, ia adalah satu idea yang baik untuk perjalanan murah tetapi cepat. Panduan ke bandar-bandar terbaik di Eropah untuk membeli-belah dengan kereta api memenuhi kedua-dua syarat-syarat. Mari kita lihat di beberapa destinasi membeli-belah utama dan bagaimana anda boleh pergi ke sana dengan kereta api:

 

Membeli-belah di Amsterdam, Belanda

Amsterdam terkenal dengan pelbagai perkara, dan pusat-pusat membeli-belah juga seorang dari mereka. Bandar ini menawarkan pelbagai besar aktiviti membeli-belah dan jenama, bergantung kepada berapa besar bajet anda. Jika anda sedang mencari untuk membeli-belah mewah, yang P.C. Jalan utama adalah jalan untuk anda. Untuk kedai serbaneka dan pusat-pusat membeli-belah, anda boleh mencecah De Bijenkorf, Magna Plaza atau Kalvertoren.

De Negen Straatjes atau The Nine Streets juga hebat untuk pembeli jika anda mahu pengalaman banyak kedai-kedai yang berbeza dan gaya sekaligus. Anda boleh sampai ke Amsterdam dengan kereta api mudah daripada kebanyakan bandar-bandar utama Eropah, termasuk Paris dan Copenhagen.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

 

Membeli-belah di Milan, Itali adalah fesyen kami memilih untuk Bandar Terbaik di Eropah untuk membeli-belah

Milan dikira antara bandar terbaik di Eropah untuk membeli-belah kerana dianggap sebagai ibu kota fesyen. Walau bagaimanapun, Milan tidak hanya kira-kira Fesyen dan fesyen-jalan yang tinggi di kawasan Duomo. Terdapat banyak tempat-tempat lain untuk meneroka, dari kedai-kedai berseni di daerah Brera hingga ke pengaruh funky di kawasan Navigli. sesungguhnya Milan adalah syurga membeli-belah. Jika anda tertarik dengan ia, anda boleh melakukan perjalanan ke Milan mudah dengan kereta api dari Rome, Venice, serta bandar-bandar lain di Eropah.

Genoa untuk Trains Milan

Rom ke Kereta api Milan

Bologna untuk Trains Milan

Florence untuk Trains Milan

 

Zurich, Switzerland

Best Cities in Europe for Shopping

pembeli yang berpengalaman cintai Zurich, terutama mereka yang boleh membuat yang terbaik daripada kedai-kedai yang paling mahal. Zurich adalah salah satu daripada bandar-bandar terbaik di Eropah untuk membeli-belah kerana ia berasa berbeza daripada kebanyakan metropolis. The Sihlcity pusat membeli-belah dan pusat membeli-belah Glatt tidak pusat membeli-belah besar anda mungkin digunakan untuk, tetapi mereka menawarkan runcit kualiti pengalaman.

hotspot penting yang lain termasuklah Bahnhofstrasse, Europaallee, dan kawasan sekitarnya Langstrasse, terutamanya jika anda mahu daftar keluar Swiss dan reka bentuk bandar. Untuk ke sana dengan kereta api mudah dari Berlin, Munich, Vienna, dan bandar-bandar utama Eropah yang lain.

Interlaken untuk Trains Zurich

Lucerne untuk Trains Zurich

Bern untuk Trains Zurich

Geneva ke Zurich Keretapis

 

Berlin, Jerman juga merupakan antara Bandar Terbaik di Eropah untuk membeli-belah

berlin skyline and towers

Berlin mewajarkan tajuk salah satu bandar-bandar terbaik di Eropah untuk membeli-belah dengan daerah runcit besar di mana anda boleh mencari hampir apa-apa. Bagi mereka yang mempunyai poket lebih, Kurfurstendamm atau "Ku'damm" adalah wajib dilawati, manakala mereka yang mempunyai bajet yang lebih ketat akan pasti menikmati perjalanan yang kepada Tauentzienstrase. Sebagai popular destinasi Eropah dan bandar utama, Berlin mudah dicapai dengan kereta api dari banyak bandar-bandar lain di Eropah.

Munich untuk Trains Berlin

Frankfurt ke Berlin Kereta api

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

Antwerp, Belgium

Salah satu perkara yang membuat Antwerp unik membeli-belah-bijak adalah daerah berlian yang terkenal di dunia. Walau bagaimanapun, Antwerp tidak kekurangan terkenal dan kedai vintaj, kedai-kedai antik atau sibuk pasaran sama ada. Ia boleh memberikan pengalaman yang unik kepada semua pembeli, walaupun orang-orang yang sukar untuk sila. Anda boleh sampai ke Antwerp dengan kereta api dari Berlin, Paris, dan bandar-bandar lain di Eropah.

Brussels untuk Trains Antwerp

Amsterdam untuk Trains Antwerp

Lille untuk Trains Antwerp

Paris untuk Trains Antwerp

 

Bersedia untuk membeli-belah yang besar di beberapa bandar-bandar terbaik di Eropah? Merancang perjalanan anda, dan menempah tiket kereta api anda awal!

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-europe-shopping-train%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)