Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 20/11/2020)

Uudet kokemukset ovat erinomainen motiivi matkustaa. kuitenkin, joskus matkailukohteissa näky ei voi pitää kynttilän ostoksille, vaikka kuinka vaikuttava. Ihmiset, jotka käyvät ostoksilla tietää tästä, ja siellä on onneksi runsaasti kaupunkeja Euroopassa, jossa he voivat vapauttaa menojaan taipumuksia.

kuitenkin, kohtaan enemmän rahaa ja voimia ostoksille, se on hyvä idea matkustaa halvalla mutta nopea. Getting paras Euroopan kaupungeista ostoksille junalla täyttää kummankin edellytyksen. Katsotaanpa vilkaista joitakin suuria ostoksia kohteisiin ja miten sinne pääsee junalla:

 

Ostoksia Amsterdamissa, Alankomaat

Amsterdam on tunnettu monista asioista, ja sen ostoskeskukset ovat yksi niistä. Kaupunki tarjoaa laajan valikoiman ostosten tekemisen ja tuotemerkkejä, riippuen siitä, kuinka suuri budjetti on. Jos etsit jonkin hyväpalkkainen ostoksia, sen P.C.. Hoofstraat on kadun sinulle. Tavaratalojen ja kauppakeskusten, voit osuma De Bijenkorf, Magna Plaza tai Kalvertoren.

De Negen Straatjes tai Yhdeksän kadun ovat myös hyvin ostajat, jos haluat kokea monia eri liikkeissä ja tyylejä kerralla. Pääset Amsterdam junalla helposti useimmissa Euroopan suurkaupungeissa, Pariisista ja Kööpenhaminan.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

Ostoksia Milanossa, Italia on muotivalintamme parhaista kaupungeista Euroopassa

Milano on yksi parhaista kaupungeista Euroopassa ostosten ansiosta, koska sitä pidetään muodin pääkaupungina. kuitenkin, Milan ei ole kyse vain Fashion ja korkea-katumuotia Duomo alueella. On monia muita paikkoja tutkimaan, Breran alueen taiteellisista liikkeistä Naviglin alueen funky-vaikutteisiin. Milan on todellakin shoppailijan paratiisi. Jos olet kiehtoi se, voit matkustaa Milan helposti junalla Roomasta, Venetsia, sekä muissa kaupungeissa Euroopassa.

Genova Milano Junat

Roomasta Milanoon Junat

Bologna Milano Junat

Firenze Milano Junat

 

Zurich, Sveitsi

Best Cities in Europe for Shopping

Kokeneet ostajat rakastavat Zurich, varsinkin ne, jotka voivat tehdä parhaiten sen kallein kaupat. Zürich on yksi parhaista kaupungeista Euroopassa ostoksille, koska se tuntuu erilaiselta kuin useimmat metropoleista. Sihlcityn ostoskeskus ja ostoskeskuksen Glatt eivät ole suuret ostoskeskukset olet luultavasti tottunut, mutta ne tarjoavat laatua vähittäiskaupan kokea.

Muita merkittäviä kuormittajat kuuluvat Bahnhofstrasse, Europaallee, ja ympäröivä alue Langstrasse, varsinkin jos haluat tutustu Sveitsin ja kaupunkisuunnittelu. Sinne junalla on helppo Berliinistä, München, Wien, ja muissa Euroopan suurkaupungeissa.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Trains

 

Berliini, Saksa on myös yksi parhaista kaupungeista Euroopassa Shopping

berlin skyline and towers

Berliini perustelee otsikko yksi parhaista kaupungeista Euroopassa ostoksille sen valtava vähittäiskaupan piirit josta löytyy lähes mitä tahansa. Niille syvemmälle taskuihin, Kurfurstendamm tai ”Ku'damm” on on-vierailun, kun taas ne, joilla on tiukempi budjetti epäilemättä nauttia matkan että Tauentzienstrase. Suosittu Euroopan kohteeseen ja suuri kaupunki, Berliini on helposti junalla monista muista kaupungeista Euroopassa.

München Berliini Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Antwerpen, Belgia

Yksi niistä asioista, jotka tekevät Antwerpenin ainutlaatuisia ostoksia viisas on maailmankuulu Diamond District. kuitenkin, Antwerpenistä puuttuu suunnittelija ja vintage-liikkeet, antiikkikauppoja tai vilkkaan markkinat jompikumpi. Se voi tarjota ainutlaatuinen kokemus kaikille ostajat, jopa ne, joita on vaikea miellyttää. Pääset Antwerp junalla Berliinistä, Pariisi, ja muissa kaupungeissa Euroopassa.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

Valmiina hienoja ostoksia joitakin parhaista kaupungeista Euroopassa? Suunnittele matkasi, ja varaa junaliput aikaisin!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-europe-shopping-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)