Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/09/2020)

Oletetaan, että olet päättänyt käydä Euroopassa seuraavien parin kuukauden. Ehkä sinä ja ystävät suunnitella lomalla ennen menossa yliopistoon. Ehkä, haluat ottaa perheesi pitkän loman. Hyvin, olet tehnyt oikean päätöksen.

Eurooppa ympäri vuoden on oikea valinta matkustaminen, kesäisin tai talven aikana, kun sataa lunta. Et välttämättä pysty käymään puoli paikoissa merkitty oman käyntikohteita mutta junat on helpompi matkustaa Eurooppaan.

 

Euroopassa helmikuussa Halpa junalippuja

 

Useimmat Euroopan maat ovat viileitä aikana kesäaika yhtä hyvin. kuitenkin, Joissakin kohteissa kuten Pariisi, Barcelona, Ibiza, ja toiset tulevat miellyttävä sää ympäri vuoden.

Montpellier – Toulouse junaliput

Kiva Toulouse-junaliput

Pariisi – Toulouse junaliput

Marseille – Toulouse junaliput

 

Miksi junamatka on paras tapa matkustaa ympäri Eurooppaa?

Paras tapa saada nähdä ympäri Eurooppaa tai maissa rautateitse. Junaliput on hinnoiteltu kohtuullisesti, ja voit katsella maisemia kulkiessaan junan. Miten voit ostaa halpa junaliput Euroopassa?

Ihanteellinen matka Eurooppaan olisi kautta Keski-Eurooppaan, missä voit risteävän maakunnat muassa Itävallassa, Sveitsi, ja Ranska. Luonnon kauneus itsessään on henkeäsalpaava. Mainitsematta, ihmiset sisällä nämä maat ovat erittäin avulias ja ystävällinen.

Käynti virallisilla verkkosivuilla junaliput Euroopassa olisi – Save A Train ja. Niille teistä, pohjainen pois Euroopasta, on koordinoida niitä varata junalippuja. Kun olet Euroopasta, sitten Save A Train löydät halvat junaliput enemmän kuin Interrail tai muuta vaihtoehto, parhaat junalippuja hinnat taataan.

Salzburg Wien Junat

München - Wien junalla

Zürich kaupunkiin Wien junalla

Lentoliput Praha - Wien

 

 

Asioita tietää matkustaessaan junalla Euroopan halki

Junaliikenteessä Euroopan halki, et saa hyöty paljon läpi. Vaikka voit löytää edullisia lentoja Euroopassa, matkoja junassa mukana muiden etuuksien. junamatkat ovat hauskoja ja jännittäviä, kuin lentomatkoilla.

Lyon kaupunkiin Nizza junalla

Pariisi kaupunkiin Nizza junalla

Nizza kaupunkiin Avignon junalla

Marseille kaupunkiin Nizza junalla

 

mukavasti junamatka

 

Maissa, kuten Itävallassa ja Sveitsissä antaa sinulle runsaasti näkymät luonnon kauneutta. Junamatkoista on oikeanlainen liittyvät yksittäisiin. Saat tavata niin monia muita matkustajia, jotka ovat matkalla samanlaisiin kohteisiin.

Ehkä, voit tavata joku joka samanhenkisten. Sen lisäksi, että, tulet täytyy harkita Rahoituksen osalta. Kun suuntasi alueille kuten Itävallassa, Tanska, ja Sveitsissä, sinun täytyy pitää silmällä kulut.

kuitenkin, maat, kuten Alankomaat, Belgia, ja Ranska ovat valo kukkaro. Ehkä, voit suunnitella ratsastaa ja jäämään Eurooppaan avulla luotettavan sähköisen matkaoppaan. Siten, voit päättää ja suunnittelet matkaa samoin.

Bryssel - Amsterdamin Thalys-junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisista Amsterdamin Thalys-juniin

 

Oletko valmis löytää edullisia junalippuja? paras sivusto on Tallenna juna

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/how-to-find-the-best-deals-for-cheap-train-europe-tickets/ – (Selaa nähdä upotuskoodin)