Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 07/06/2020)

Kun lomasuunnittelun perheen, pari tai ryhmä ystäviä, se on usein vaikea saada kaikki samaa mieltä. Ensinnäkin se on helppo sopia, kuitenkin, onko vuokrata auto tai mennä junalla. Tässä syy juna laukaisu on parempi kuin roadtripille.

 

Kukaan ei ole ajaa

Kun otetaan road trip, joku on aina oltava kuljettajalle. Se tarkoittaa ainakin yksi henkilö on saapua jokaisen jalan määränpään väsynyt. Lisää stressiä navigointi ja mahdollisuus saada menetetty, ja voit olla varauksen junalippuja aivan näinä päivinä, joten lue miksi juna laukaisu on tapa matkustaa.

Amsterdamista Lontooseen junilla

Rotterdam Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junilla

Bryssel Lontooseen junilla

 

video hytistä kun juna laukaisu on luonteeltaan

Mukavuutta ja näkymät

Jos joskus meni lapsuuden matkalle, saat tietää taistelua ikkunapaikka, koska kukaan ei halua olla puristuksissa keskellä takapenkillä. Junassa laukaisuun kyydissä, kaikki paikat ovat yhtä mukavia ja on hyvä näköala. Istuimet uudesta Trenitalia junat ovat erittäin miellyttäväksi, joten varmista varata matka on Frecciarossa pikajuna.

Interlaken Zürichiin junilla

Luzern Zürichiin junalla

Bern Zürichiin junalla

Genevestä Zürichiin junalla

 

Juna kompastumisen Sleep junassa

autoissa, vain matkustajat voivat nukkua ja silloinkin, se ei ole mukavassa sängyssä. yöjunat ovat fiksu tapa saada seuraavaan määränpäähän nopeasti samalla säästää majoituksesta yöksi.

Lontoosta Brysseliin junilla

Bryssel Kölniin junalla

Köln Wieniin junalla

Köln Innsbruckiin junalla

 

 

Pysäköinti vs Train Tripping

Matkalle, sinun täytyy löytää paikka pysäköidä autosi turvallisesti yli yön. Mitä vaikeampaa, vaikka, on löytää paikkoja pysäköidä suurkaupunkialueilla ja varsinkin turistikohteissa kuten Colosseumin Rooma tai Duomo Firenzen Firenzessä. Koska tilaa on niukasti noin näitä sivustoja, pysäköinti maksaa palkkio liian.

Bryssel Amsterdamista junalla

Lontoosta Amsterdamiin junilla

Berliini - Amsterdam junalla

Pariisista Amsterdamiin junilla

 

kun juna laukaisu osut kisko ja vain rentoutua
Railroad polku

Ympäristö

Maantieajoa on tunnettu korkeasta hiilidioksidipäästöjä, ja akkukäyttöiset autot ovat vaikeita ja kalliita palkata. Onneksi – on parempi tapa. junan laukaisu – varsinkin uudempia junat – on paljon pienempi vaikutus äitimaahan, joten voit nauttia loma syyllisyys-ilmaiseksi.

 

Valmis varaamaan junaan laukaisu seikkailu? Vierailla Tallenna juna ja saada halvin junalippuja.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dfi (Selaa nähdä upotuskoodin)