Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 07/06/2020)

Kada planirate odmor za obitelj, par ili grupom prijatelja, to je često teško dobiti sve da se dogovore. Jedna stvar da će biti lako da se dogovore, kako god, je li da rent a car ili ići vlakom. Evo zašto voz okidanja je bolji od ceste isključenje.

 

Niko ne mora da vozi

Kada idemo na put, uvek neko mora da bude vozač. To znači da najmanje jedna osoba mora stići na svakom kraku odredište umoran. Dodaj stres plovidbe i mogućnost gubljenja, i ti ćeš biti rezervacije na voz karte bilo koji dan sada, pa pročitajte zašto voz okidanja je način putovanja.

Amsterdam do Londona vlakovima

Rotterdam do Londona vlakovima

Pariz do Londona vlakovima

Brisel do Londona vlakovima

 

video iz kabine dok vlak okidanja je priroda

Udobnost i pogleda

Ako ste ikada išli na djetinjstvo putovanje, ćete znati o borbi za prozora, jer niko ne želi da se zgnječen u sredini zadnje sjedište. Na voz okidanja vožnja a, sva mjesta su jednako udobne i imaju dobar pogled. Mjesta u novom Trenitalia vozova Posebno su udobne, kako bi bili sigurni da rezervirati putovanje na FrecciaRossa brzi voz.

Interlaken do Zuricha vlakovima

Luzern do Zurich s vlakovima

Bern do Cirih vlakovima

Ženeva do Cirih vlakovima

 

Vlak okidanja i spavanja na voz

u automobilima, samo putnici mogu spavati, pa čak i onda, to nije u udoban krevet. Noćenje vozova su pametan način da sa svojim sledeće odredište brzo istovremeno uštede na smještaj za noć.

London do Bruxellesa vlakovima

Bruxelles do Kelna s vlakovima

Keln do Beča s vlakovima

Keln do Innsbrucka s vlakovima

 

 

Parking vs Vlak Tripping

Na putovanje, morate pronaći mjesto za parkirati sigurno preko noći. Šta je teže, iako, je pronalaženje mjesta za parkiranje u gradskim područjima, a posebno u turističkim područjima kao što su Koloseum u Rim ili Duomo u Firenci u Firenci. Pošto je prostor na premium oko ove lokacije, parkiranja stoji premium previše.

Brisel do Amsterdam vlakovima

London do Amsterdam vlakovima

Berlin do Amsterdam vlakovima

Pariz do Amsterdam vlakovima

 

dok vlak okidanja udario šina i samo se opusti
Railroad put

Okoliš

Road travel je poznat za svoje emisije ugljika, i baterije vozila su teško i skupo zaposliti. Srećom – postoji bolji način. vlak okidanja – posebno na novija vozova – imaju mnogo manji utjecaj na majku Zemlju, tako da možete uživati ​​u odmor bez krivice.

 

Spremni da doživite voz prorade avanturu? Posjetite Save A Train i dobiti najjeftiniji vozne karte.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dbs (Dođite spusti da vidi Embed Code)