Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 07/06/2020)

Når du planlegger en ferie for en familie, par eller gruppe venner, det er ofte vanskelig å få alle til å bli enige. En ting det vil være lett å bli enige om, derimot, er om å leie bil eller ta toget. Her er hvorfor toget utløsning er bedre enn road tripping.

 

Ingen har til å kjøre

Når du tar en biltur, noen har alltid å være sjåføren. Det betyr at minst én person har for å komme frem til hver etappe av reisemålet sliten. Legg stresset av navigasjon og muligheten for å bli tapt, og du vil være bestille togbilletter Hvilken som helst dag nå, så les hvorfor toget utløsning er måten å reise.

Amsterdam til London med tog

Rotterdam til London med tog

Paris til London med tog

Brussel til London med tog

 

videoen fra hytta mens toget utløsning er natur

Komfort og utsikt

Hvis du noen gang gikk på en barndom biltur, du vet om kampen om vindusplass, siden ingen ønsker å bli klemt i midten av baksetet. På et tog snuble ride, alle setene er like komfortable og har en god utsikt. Setene på nytt Trenitalia tog er spesielt behagelig, så sørg for å bestille en tur på Frecciarossa høyhastighetstog.

Interlaken til Zürich med tog

Luzern til Zürich med tog

Bern til Zürich med tog

Genève til Zürich med tog

 

Tog Tripping og sove på toget

i biler, bare passasjerene kan sove og selv da, det er ikke i en komfortabel seng. nattogene er en smart måte å få til neste destinasjon raskt samtidig sparer på overnatting for natten.

London til Brussel med tog

Brussel til Köln med tog

Köln til Wien med tog

Köln til Innsbruck med tog

 

 

Parkering vs Train Tripping

På en biltur, du trenger for å finne et sted å parkere bilen trygt over natten. Hva er vanskeligere skjønt, er å finne steder å parkere i byområder, og spesielt i turistområdene som Colosseum i Roma eller Duomo i Firenze i Firenze. Siden plassen er på en premie rundt disse nettstedene, parkering koster en premie for.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

mens toget tripping du treffer skinnen og bare slappe av
Railroad banen

Miljøet

Ferdsel er beryktet for sin høye karbonutslipp, og batteridrevet biler er vanskelig og dyrt å leie. heldigvis – det er en bedre måte. toget tripping – spesielt på nyere tog – har en mye lavere innvirkning på moder jord, slik at du kan nyte din ferie skyld-fri.

 

Klar til å bestille din tog utløsning eventyr? Besøk Lagre et tog og få de billigste togbilletter.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dno (Bla ned for å se inn kode)