Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 07/06/2020)

Bij het plannen van een vakantie voor een gezin, stel of vrienden groep, is het vaak moeilijk om iedereen in te stemmen. Eén ding zal het gemakkelijk te bereiken over zijn, echter, is of er een auto te huren of ga met de trein. Hier is de reden waarom de trein uitschakeling is beter dan het overhalen van de weg.

 

Niemand heeft om te rijden

Bij het nemen van een road trip, iemand moet altijd de bestuurder. Dat betekent dat ten minste een persoon heeft om te komen tot elke poot van de bestemming moe. Voeg de stress van de navigatie en de mogelijkheid om te verdwalen, en u zult het boeken van uw treintickets elk moment, dus lees waarom de trein uitschakeling is de manier om te reizen.

Amsterdam naar Londen met treinen

Rotterdam naar Londen met treinen

Parijs naar Londen met treinen

Brussel naar Londen met treinen

 

de video van de cabine, terwijl trein uitschakeling is de natuur

Comfort en uitzicht

Als je ooit ging op een kindertijd road trip, je weet over de strijd voor een stoel bij het raam, aangezien niemand wil worden geplet in het midden van de achterbank. Op een trein struikelen rit, alle stoelen zijn even comfortabel en hebben een goed uitzicht. De stoelen op de nieuwe Trenitalia treinen zijn bijzonder comfortabel, dus zorg ervoor dat u een reis op de Frecciarossa boeken hogesnelheidstrein.

Interlaken naar Zürich met treinen

Luzern naar Zürich met treinen

Bern naar Zürich met treinen

Genève naar Zürich met treinen

 

Trein Tripping en slapen op de trein

in auto's, alleen de passagiers kunnen slapen en zelfs dan, het is niet in een comfortabel bed. nachttreinen zijn een slimme manier om uw volgende bestemming vasten, terwijl ook besparing op accommodatie voor de nacht.

Londen naar Brussel met treinen

Brussel naar Keulen met treinen

Keulen naar Wenen met treinen

Keulen naar Innsbruck met treinen

 

 

Parkeren versus treinuitval

Op een road trip, moet je een plek om uw auto te parkeren veilig gedurende de nacht. Wat is echter moeilijker, is het vinden van plaatsen om te parkeren in stedelijke gebieden en vooral in toeristische gebieden, zoals het Colosseum in Rome of de Dom van Florence in Florence. Omdat de ruimte is op een premie rond deze sites, parkeren kost een premie te.

Brussel naar Amsterdam met treinen

Londen naar Amsterdam met treinen

Berlijn naar Amsterdam met treinen

Parijs naar Amsterdam met treinen

 

terwijl trein struikelen je op de rail en gewoon relaxen
Railroad pad

De omgeving

Rijden op de weg is berucht om zijn hoge kooldioxide-uitstoot, en de batterij aangedreven auto's zijn moeilijk en duur om te huren. gelukkig – er is een betere manier. train struikelen – vooral op de nieuwere treinen – hebben een veel lagere impact op moeder aarde, zodat u kunt genieten van uw vakantie zonder schuldgevoel.

 

Klaar om uw trein struikelen avontuur boeken? Op bezoek komen Red een trein en krijg de goedkoopste treintickets.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dnl (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)