Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 07/06/2020)

Atunci când se planifică o vacanță pentru o familie, cuplu sau grup de prieteni, este adesea dificil de a obține toată lumea să fie de acord. Un lucru va fi ușor să cadă de acord asupra, in orice caz, este dacă să închiriați o mașină sau du-te cu trenul. Iată de ce trenul de declanșare este mai bună decât Declanșare rutier.

 

Nimeni nu trebuie să conducă

Când faceți o excursie, cineva trebuie întotdeauna să fie conducătorul auto. Asta înseamnă că cel puțin o persoană trebuie să ajungă la fiecare picior de destinație obosit. Adăugați stresul de navigație și posibilitatea de a se pierde, și vei rezervarea biletele de tren cât de curând, așa că citiți de ce trenul de declanșare este calea de a călători.

Amsterdam la Londra cu trenuri

Rotterdam la Londra cu trenuri

Paris la Londra cu trenuri

Bruxelles la Londra cu trenuri

 

video din cabina în timp ce trenul de declanșare este natura

Confort și vedere

Dacă ai fost vreodată într-o excursie copilarie, veți ști despre lupta pentru un loc la fereastră, din moment ce nimeni nu vrea să fie strivită în mijlocul scaunului din spate. La o plimbare cu trenul de declanșare, toate scaunele sunt la fel de confortabile și au un vedere buna. Scaunele de pe noul trenuri Trenitalia sunt deosebit de confortabile, astfel încât asigurați-vă că pentru a rezerva o excursie pe Frecciarossa tren de mare viteză.

Interlaken la Zurich cu trenuri

Lucerna spre Zurich cu trenuri

Berna spre Zurich cu trenuri

Geneva la Zurich cu trenuri

 

Declanșarea de tren și de somn pe tren

În mașini, numai pasagerii pot dormi și chiar și atunci, nu este într-un pat confortabil. trenuri de noapte sunt un mod inteligent de a ajunge la următoarea destinație rapid în timp ce, de asemenea, de economisire pe cazare pentru noapte.

Londra la Bruxelles cu trenuri

Bruxelles la Köln cu trenuri

Köln spre Viena cu trenuri

Köln la Innsbruck cu trenurile

 

 

Parcare vs tren Declanșarea

Pe o excursie, aveți nevoie pentru a găsi un loc pentru a parca mașina în siguranță peste noapte. Ce e mai dificil, deși, este găsirea de locuri pentru a parca în zonele metropolitane și în special în zonele turistice, cum ar fi Colosseum din Roma sau Domul din Florența în Florența. Deoarece spațiul este la o primă în jurul acestor site-uri, costă o primă prea parcare.

Bruxelles la Amsterdam cu trenuri

Londra la Amsterdam cu trenuri

Berlin la Amsterdam cu trenuri

Paris la Amsterdam cu trenuri

 

în timp ce trenul de declanșare te-a lovit feroviar și doar să vă relaxați
cale de cale ferată

Mediul

călătorie rutier este cunoscut pentru emisiile de carbon ridicat, și mașini de baterii sunt dificile și costisitoare pentru a angaja. Din fericire – există o modalitate mai bună. tren declanșare – în special pe trenuri noi – au o mult mai un impact mai mic asupra mamei Pământ, astfel încât vă puteți bucura de concediu fără vinovăție.

 

Gata pentru a rezerva dvs. de tren Declanșare aventura? Vizita Salvați un tren și pentru a obține cele mai ieftine bilete de tren.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dro (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)