Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 21/02/2021)

Cumpărarea biletelor de tren în Europa, este întotdeauna interesant. Pentru inceput, la Salvare Un tren suntem mereu în căutarea pentru bilete de tren low-cost pentru tine. Am explorat subiecte ca drăguțe hoteluri și călătorii de tren frumoase. Dar cel mai fierbinte subiect din industria de tren este mediu inconjurator. Coradia Ilint este primul tren low-echitatie din lume. Este probabil cel mai ecologic tren de pe planetă.

 

Noul tren cu calare joasă în Europa

The Coradia Ilint este un tren low Parazitismul bazate pe hidrogen. Acesta călătorește între Germania și Republica Cehă. Noul tren a finalizat recent un test de 4 săptămâni. În timpul încercărilor, trenul a mers la 80 KM pe oră. Testele evaluate, de asemenea, pauzele de tren. Alte aspecte sunt încă a fi testat pentru a asigura o călătorie fără probleme cu trenul.

Berlin Trenurile Munchen

Frankfurt la trenuri Munchen

Viena la trenuri Munchen

Stuttgart la trenuri Munchen

 

Hidrogen numai tren

Noul tren este primul tren cu celule de combustibil alimentat cu hidrogen din lume. Se folosește, de asemenea, energie electrică pentru tracțiune. Înseamnă că va emite emisii zero, emitând doar apă condensată și abur. Trenul este silențios. Low-echitatie tren Coradia Ilint are următoarele aspecte unice;

  1. de conversie a energiei curate
  2. flexibilă de stocare a energiei din cauza bateriilor
  3. managementul inteligent al puterii de tracțiune și energia disponibilă

Toyota a încercat să pună în aplicare, de asemenea, această abordare de hidrogen la mașinile lor, se pare ca abordarea funcționează numai cu trenuri. Trenul este programat pentru a lansa în Marea Britanie, în 2021. Coradia Ilint trenul de călătorie redusă a fost lansat cu succes pe lângă Germania la începutul anului 2018. Pentru ca trenul să funcționeze, are nevoie de propria sa stație de realimentare cu hidrogen, care se află în prezent pe șinele Salzgitter..

Koln la trenuri Frankfurt

München la trenuri Frankfurt

Hanovra la trenuri Frankfurt

Hamburg la trenuri Frankfurt

 

 

Press Comentarii

Didier Pfleger, vice-presedinte al Alstom Germania si Austria, a declarat;

“Acest test este o piatra de hotar, din cauza protecției mediului și a inovației tehnice”

“În plus, astăzi noul nostru sistem de tracțiune, până în prezent au dovedit cu succes pe inelul de încercare, este utilizat pe un tren pentru prima dată - un pas important în direcția unei mobilități mai curate în Europa”

Frankfurt Trenurile Berlin

Luxemburg Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

 

In total sunt 14 Coradia Ilint Trenurile low-manej din Europa. Aceste trenuri vor înlocui trenurile actuale, deoarece acestea utilizează motorină. Cel mai demn de menționat, trenurile pot acoperi 1000 km pe un rezervor de reumplere.

Anak Dongen, Secretar parlamentar de stat la Ministerul Federal al Transporturilor și Infrastructurii digitale (BMVI), a spus:

“Fără emisii, energie-eficiente și rentabile – garniturilor de tren cu unitatea de celule de combustibil sunt mai presus de toate alternative ecologice la locomotive diesel. Pentru a consolida situl industrial de Jos Saxonia, dorim să finanțeze proiectul LNVG prin investiții în jurul valorii de 8.4 milioane de euro. Fondurile vor fi furnizate din Programul Național de Inovare pentru hidrogen și pile de combustie Tehnologie

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Cumpara bilete de tren în Europa. În plus, poate că sunteți în căutarea pentru călătorii frumoase sau pur și simplu cele mai rapide și mai ieftine rute pentru a ajunge la destinație, ne-am luat ai acoperit. Intră acum la Salvați un tren, Este nevoie de doar 3 minute pentru a utiliza motorul nostru de căutare pentru a obține cele mai bune bilete în valoare disponibilă.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fworlds-first-low-riding-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)