Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 03/09/2021)

Pensiunile au avut un rap rău pentru a fi murdar, întunecos, și puturoși. Dar știați că hostelurile au fost modernizate acum?? Pentru cei care nu știu ce sunt pensiuni, nu am scris doar greșit hotelul și am fugit cu el. Pensiuni ieftine sunt de cazare care vă va ajuta întinde bugetul de călătorie.

 

Fie că sunteți un Călător solo sau sunt călătoresc cu familia sau alte semnificative, Pensiunile au un tip de cazare doar pentru tine. Cămine de obicei, au în comun camere. O cameră comună ar putea avea 8 la 10 oamenii toate bunking împreună. Unele au camere care ar putea avea 3 sau 4 oamenii împart o cameră. Dacă preferați propriul spațiu, multe locuri oferă camere private sau camere de familie, daca esti călătoresc cu familia.

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

pe drumul spre nostru Hostel Cazare

 

La ce să te aștepți

Cămine nu poate avea bibelouri pe care hotelurile oferă. Deci, nu ar putea fi nici o mașină de cafea în interiorul camerei dvs., Nu săpunuri gratuite, sau propriul frigider. Tu nu va fi chiar obtinerea de prosoape gratuite. Dar unele cămine vând de fapt, săpun și alte necesități, la un preț ieftin. şi sigur, probabil nu va avea propriul dulap sau dulap în camere comune, dar ele nu au dulapuri unde vă puteți stoca lucrurile. S-ar putea să aducă propriul lacăt, deși. În cazul în care geanta este prea mare și după finalizarea comenzii, totuși doriți să faceți unele ultimul minut turistic, puteți lăsa geanta de la magazin pentru bagaje.

În afară de a avea un loc curat pentru a dormi și a dulap sigur pentru a vă stoca lucrurile, unele dintre aceste locuri oferă alte dotări precum. Unele locuri vor avea lucruri cum ar fi acces la piscină, mic dejun gratuit, cafea gratuite, activități sociale. Unii chiar au saună și dușuri de masaj și restaurante de interior.

bine, sigur, probabil nu va primi aceeași intimitate ca într-un hotel. Există zone comune, cum ar fi băi, bucătării, lounge, și stații de lucru. in orice caz, aceasta este o modalitate buna de a întâlni oameni. Dacă stai în zonele comune ai putea întâlni călători din întreaga lume. Și chiar începe prietenii semnificative cu oamenii care ii intalniti in dvs. călătorii și au noi amici viitor de călătorie, de asemenea! Persoanele care lucrează în cămine sunt oameni, de obicei, distractiv si sociabila, așa că este bine să se amestece și să interacționeze cu ei, de asemenea.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

În cazul în care pentru a le găsi

Unele pensiuni sunt în centrele orasului sau în locuri pe care altfel nici nu se va descoperi. Freehand Miami, o pensiune în Florida, este doar două blocuri distanță de plajă și oferă cafea cu gheață gratuit oaspeților săi. Și o pensiune de spa elvețian a început printr-un non-profit numit Hostelling International are un restaurant interior care are vedere spre Alpii elvețieni.

Bremen Trenuri Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

 

Cât de mult sunt de obicei, costa

Dacă sunteți un călător buget, este foarte probabil că va fi foarte interesat de ședere într-o pensiune. Prețurile ar putea începe de la câteva cenți până la $100 pentru camere comune, în funcție de care parte a lumii vă aflați în, dar este foarte rar ca prețurile pentru a merge mai mare decât cea. Chiar și pensiune, care are vedere la Alpi merge în jur $64 pe noapte.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Ultima informație pe care dorim să vă dau este, Cel mai bun mod de a ajunge la pensiune este de călătorie cu trenul, cu Salvați un tren și motivul pentru care este faptul că trenurile ajung întotdeauna în centrul orașului și care este în cazul în care spațiile de cazare sunt Hostel, se bucură de călătorie de călătorie și de tren.

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar ne da credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fenjoying-a-guilt-free-trip-hostel-accommodation%2F%3Flang%3Dro- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)