Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 12/03/2021)

Viena este un popular destinația calatoriei, în principal pentru că este superb și este un oraș care are multe de oferit

in orice caz, este, de asemenea, un oraș înconjurat de multe alte locuri interesante. Dacă aveți timp pentru o excursie de o zi de la Viena, în cazul în care ar trebui să vă îndreptați atenția? Avem câteva sugestii care vor fi cu siguranță fă-ți vacanța în Austria mai versatil. În plus, puteți obține pentru a vedea unele locuri pe care s-ar putea să nu face altfel timp pentru a vizita. Atunci o privire la lista noastră de 5 Cele mai bune excursii de o zi de la Viena la Austria Descopera care v-ar plăcea!

 

1. Descoperiți Austria – Hallstatt

Hallstatt este perfect pentru o excursie de o zi de la Viena, deoarece nu ia prea mult timp pentru a explora, și este absolut uimitoare. in orice caz, daca esti a lua un tren la Hallstatt, să plec dimineața devreme, așa că va avea timp suficient. Este una dintre cele mai lungi excursii de o zi de la Viena, și planificare bună este esențială. Dar, odată ce ești acolo, există o mulțime de a se bucura. hikes, fotografierea, sau vizitarea peșteri de gheață în timpul iernii sunt toate alegeri excelente.

München la trenuri Hallstatt

Innsbruck la trenuri Hallstatt

Passau la trenuri Hallstatt

Rosenheim la trenuri Hallstatt

 

 

2. Salzburg

Salzburg este ușor accesibil cu trenul de la Viena, și este una dintre cele mai captivante excursii de o zi. De exemplu, în Salzburg, puteți explora centrul istoric al orașului, cu clădirile sale baroce superbe. Apoi, există Cetatea Hobensalzburg, care vă va oferi cea mai bună vizualizare a orașului.

În plus,, ai putea tur Casa lui Mozart, acum a muzeu cu o multime de lucruri pentru a afla despre celebrul compozitor. Chiar mai mult, ai putea vizita catedrala din Salzburg, unde a fost botezat.

München la trenuri Salzburg

Viena Trenurile Salzburg

Graz Trenurile Salzburg

Linz la trenuri Salzburg

 

3. O excursie de o zi la Lainzer Wildlife Park

Dacă sunteți în căutarea pentru a obține departe de oraș pentru o excursie de o zi, aveți o mulțime de opțiuni. Unul dintre ei este Lainzer Parc zoologic, pe care le puteți găsi în pădure Viena. Natura sa frumoasă, cu stejar si mesteceni vechi va face sa te simti ca ai pasit intr-un basm.

În trecut, acest loc a fost un loc de întâlnire de vânătoare preferat de mulți nobili. Astăzi, nu se poate vâna, dar vă puteți bucura frumoase trasee pentru drumeții precum și punctul de vedere de observatorul Hubertuswarte.

Nürnberg la trenuri Viena

Frankfurt Trenurile Viena

Innsbruck la Viena Trenuri

Stuttgart la trenuri Viena

A Day Trip To Lainzer Wildlife Park

 

4. Castelul Laxenburg

Doar un 40 excursie minut de la Viena, puteți găsi această bijuterie lac - Castelul Laxenburg. Locația a fost cândva un oraș de piață, dar acum servește ca un plus pitoresc farmec Viennas. De exemplu, vă puteți bucura de unul dintre ei multe restaurante, câmpuri și chiar sunlit naviga pe lac afară.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

5. Crucea de piatră Castelul

În imediata apropiere a Vienei, există un maiestuos castel medieval puteți explora. Kreuzenstein amintește multe călătorii de Hogwarts magice, din cauza turle și turnulete. Ce este mai mult, ofera neegalat, vederi impresionante din Viena Woods si Dunare. În plus,, satul Leobendorf este aproape de, care poate fi o oprire bun pentru tine în călătoria ta zi.

Graz Trenurile Innsbruck

Viena Trenurile Koln

Viena Trenurile Zurich

Koln la trenuri Viena

Kreuzenstein Best Day Trips From Vienna

 

Gata pentru a vedea tot ceea ce Viena are de oferit atunci când vine vorba de excursii de o zi? Cu oricare dintre noastre 5 Cele mai bune excursii de o zi de la Viena la Descopera Austria, călătoria va fi în valoare de ea. Pregătiți-vă să se bucure de vacanță și asigurați-vă că pentru a Rezervați Biletele De Tren la timp!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai bune excursii de o zi de la Viena la Descopera Austria” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-day-trips-from-vienna%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)