Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 12/03/2021)

Wien er en populær rejsemål, primært fordi det er smukt, og det er en by, der har meget at tilbyde

Imidlertid, det er også en by omgivet af mange andre interessante steder. Hvis du har tid til en dagstur fra Wien, hvor skal du slå din opmærksomhed? Vi har nogle forslag, der helt sikkert vil lav din ferie i Østrig mere alsidig. desuden, du kan komme til at se nogle steder, som du ellers ikke ville få tid til at besøge. Tag et kig på vores liste over 5 Bedste dagsture fra Wien til at opdage Østrig, som du måske gerne!

 

1. Oplev Østrig – Hallstatt

Hallstatt er perfekt til en dagstur fra Wien, fordi det ikke tager for lang tid at udforske, og det er helt fantastisk. Imidlertid, hvis du er tager toget til Hallstatt, komme i gang tidligt om morgenen, så du vil have tid nok. Det er en af ​​de længste dagsture fra Wien, og god planlægning er afgørende. Men, når du er der, der er masser at nyde. Vandreture, tager billeder, eller besøge is huler i vinteren er alle fremragende valg.

München til Hallstatt Tog

Innsbruck til Hallstatt Tog

Passau til Hallstatt Tog

Rosenheim til Hallstatt Tog

 

 

2. Salzburg

Salzburg er let tilgængelige med tog fra Wien, og det er en af ​​de mest spændende dagsture. For eksempel, i Salzburg, du kan udforske det historiske centrum med sine smukke barokke bygninger. Så er der Hobensalzburg Fortress, som vil give dig den bedste udsigt over byen.

Derudover, du kunne tour Mozarts hjem, nu en museum med masser af ting at lære om den berømte komponist. Endnu mere, du kan besøge Salzburg domkirke, hvor han blev døbt.

München til Salzburg Tog

Wien til Salzburg Tog

Graz til Salzburg Tog

Linz til Salzburg Tog

 

3. En dagstur til Lainzer Wildlife Park

Hvis du søger for at komme væk fra byen for en dag tur, du har masser af muligheder. En af dem er Lainzer Wildlife Park, som du kan finde i Wien Woods. Dens smukke natur med gamle eg og birketræer vil du føle dig som du er trådt ind i et eventyr.

I fortiden, dette sted var en favorit jagt tilholdssted for mange adelige. I dag, du kan ikke jage, men du kan nyde smukke vandrestier samt visningen fra Hubertuswarte observatorium.

Nürnberg til Vienna Tog

Frankfurt til Wien Tog

Innsbruck til Vienna Tog

Stuttgart til Wien Tog

A Day Trip To Lainzer Wildlife Park

 

4. Laxenburg Slot

Bare en 40 minutters tur fra Wien, du kan finde denne sø perle - Laxenburg Slot. Placeringen var engang en købstad, men nu er det tjener som en malerisk tilføjelse til Wiens charme. For eksempel, du kan nyde en af ​​sine mange restauranter, solbeskinnede marker og selv sejle ud på søen.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

5. Cross Stone Slot

I nærheden af ​​Wien, der er en majestætisk middelalderslot du kan udforske. Kreuzenstein minder mange rejsende i den magiske Hogwarts, på grund af dets spir og tårne. Hvad er mere, det giver uden sidestykke, betagende udsigt af Wien Woods og Donau. Derudover, den Leobendorf Landsbyen ligger tæt ved, som kan være en god stop for dig på din dag turen.

Graz til Innsbruck Tog

Wien til Køln Tog

Wien til Zürich Tog

Køln ​​til Wien Tog

Kreuzenstein Best Day Trips From Vienna

 

Klar til at se alt Wien har at byde på, når det kommer til dagsture? Med nogen af ​​vores 5 Bedste dagsture fra Wien til at opdage Østrig, din rejse vil være det værd. Forbered dig på at nyde din ferie og sørg for at Bog Toget Billetter en gang!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Bedste dagsture fra Wien til at opdage Østrig” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-day-trips-from-vienna%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)