Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 30/04/2021)

Med nogle af Europas hurtigst tog og mest naturskønne ruter, Traveling de smukkeste søer i det nordlige Italien med tog er økonomisk, komfortabel, og direkte, tilbyder et indblik i lokale liv, ofte med en fantastisk udsigt smidt i købet.

Med en smule kyndige ruteplanlægning og en fleksibel tidsplan, du kan sagtens sammenstykke en rute, der vil gøre rejsen lige så imponerende som den bestemmelsessted.

 

Besøger det nordlige Italien

Ligesom de fleste lande, Italien har sin egen Nord-Syd-kløften med Northern italienere pral at de danner landets økonomiske rygrad og industrielle kraftcenter.

Fra briller til mode til mad, Italiens nordlige regioner tegner sig for over 50% af den italienske økonomi ... trods indeholdende mindre end halvdelen af ​​landets befolkning!

Det 8 regioner er:

  1. Aosta-dalen
  2. Piemonte
  3. Ligurien
  4. Lombardiet
  5. Emilia Romagna
  6. Veneto
  7. Friuli Venezia Giulia
  8. Sydtyrol / Sudtirol

Komme rundt

Takket være to bjergkæder, fem ferskvandssøer, bølgende bakker, og travle havne, Der er masser af mangfoldighed i Norditalien, selv i korte afstande. Du kan starte din uge med skiløb i Dolomitterne, dase rundt i Comosøen og afslutte rejse feasting på fisk og skaldyr i Fem lande!

De, der foretrækker mode og fødevarer vil ikke blive skuffet enten. Røde tag byer som Bologna er kærligt betragtes Italien byen gastronomisk overbærenhed, mens Parma udkanten er verdensklasse producenter af prosciutto og Parmesan.

Derefter, selvfølgelig, der er de to berømte byer i Milano og Venedig at opdage i det nordlige Italien! Tro mig, når jeg siger, alle besøgende vil finde noget at elske her.

For det meste fleksibilitet, du burde Lej en bil når de rejser for at se forskellige søer i det nordlige Italien. Hvis du ønsker at stole på offentlig transportmidler, det er absolut doable.

 

Søer i det nordlige Italien – Comosøen

Lake como is so amazing

Nævn Comosøen til nogen og chancerne er, deres øjne vil lyse op, og de vil sige ”George Clooney!”

Comosøen, også kendt som Lario, er den tredje største af søerne i Norditalien, med en maksimal dybde på ca. 410 meter (448 yards), er også en af ​​de dybeste søer i Europa.

hurtig faktum: Vidste du, dens karakteristisk form, minder om en omvendt Y, resultater fra smeltning af gletsjere kombineret med den eroderende virkning af den gamle Adda floden. Dette førte til dannelsen af to sydlige grene, midt i hvilken der er verdens populær Bellagio.

Beliggende ved foden af Alperne, Comosøen giver en af ​​de mest maleriske fordømmende i verden. Hvis du vil besøge de italienske søer, du vil blive overrasket over at lære om de mange ting at gøre i Comosøen udover celebrity spotting!

 

Jeg er på en båd!

I am on a boat

 

Ud over det faktum, at komme til Norditalien med tog er en no-brainer, vi vil indrømme hitching en tur på en båd er temmelig cool også. Især hvis du vil erfaring Comosøen især når det er bedst.

Uanset om du er besøger Comosøen for en dag eller opholder sig længere, hoppe ombord på en båd, slappe af og nå dine foretrukne by: Bellagio, Varenna, Hvad, eller måske en af ​​de historiske villaer ved bredden af ​​søen.

Milano til Comosøen Tog

Torino til Comosøen Tog

Padova til Comosøen Tog

Venedig til Comosøen Tog

 

 

Gardasøen

Lake Garda is among Lakes in Northern Italy

 

Gardasøen er en af ​​de største søer i Norditalien og den største i iskold sø i Italien fem søer, fodret af Alperne i Norden. Nord for Verona, Gardasøen er den mest familie – og vand sports-orienterede af Italiens søer. Det er også Italiens største sø, nå fra de stejle alpine foden til den nordlige kant af Po-dalen.

Den sydlige kyst er foret med strande og bakkes op af lave bakker. Mens der i den nordlige del, bjerge og stejle klipper frynser søen, især langs vestlig kyst. Dens terræn giver søen en stort udvalg af attraktioner for sports-elskende turister. Fra stabil vind til sejlads og windsurfing til bjergene for klatring, rappelling, og mountainbike, alle med udsigt over søen.

Endnu bedre nyheder. Gardasøens placering giver det en året rundt tempereret klima, hvor oliven og citroner vokse godt nord for deres sædvanlige sortiment. Perfekt til nogle eftermiddag G&T! Tilføj lange sandstrand strande og en kobling af byer med søen promenader visninger. Du har fået dig den perfekte ferie bestemmelsessted!

Trento til Gardasøen Peschiera Tog

Bolzano Bozen til Gardasøen Peschiera Tog

Bologna til Gardasøen Peschiera Tog

Venedig til Gardasøen Peschiera Tog

 

Så hvordan kan du lyst til at gøre kommer til at se nogle søer i det nordlige Italien? Vil du spare tid og penge, samtidig med Rejser til Norditalien med tog? Bestil alle dine togbilletter hjælp Gem et tog på få minutter, uden skjulte gebyrer!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-lakes-northern-italy/– (Rul lidt ned for at se Koden)