Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

Hvis du søger at flygte til top yoga tilbagetrækninger i Europa for din næste ferie, er du heldig. Nogle af de smukkeste europæiske lande har masser at byde på, når det kommer til yoga og afslapning. Selvom Indien anses for at være det mest yoga sted i verden, Europæerne har faktisk taget op praksis og har taget det som deres egen. Her er nogle af de øverste yoga tilbagetrækninger i Europa, samt måder at komme der med tog:

 

Yoga Retreats i Italien

Smuk, beroligende natur kan sikkert ophøje din yoga praksis - for ikke at nævne ren luft og solskin. Hvis det er det du leder efter, derefter Italien er stedet for dig. Af alle de smukke yoga retreat steder at vælge fra, Vi går ind for dem i Toscana. Du kunne tage en naturskønne togtur gennem regionen og afslutte turen på en yoga tilbagetog i Chianti. nyder solskin, vin, og at være opmærksom og nærværende - hvad kunne være bedre?

Milano til Chianti Castellina Tog

Firenze til Chianti Castellina Tog

Perugia til Castellina Chianti Tog

Rom til Chianti Castellina Tog

 

Yoga Retreats i Frankrig

Yoga Retreats with mattress

 

For dem af jer i kærlighed med bjerge, Franske alper kommer til at være en mulighed, du kan ikke gå glip af. Andre end almindelig yoga, i franske alper, yoga retreats du kunne gøre vandring, yoga, white water rafting, og endda paragliding. Annecy er en stor by at besøge til dette formål, og du kan nå det med tog fra Paris. Det er helt sikkert et eventyr velegnet til folk, der foretrækker en mere aktiv livsstil.

Paris til Annecy Tog

Geneve til Annecy Tog

 

Yoga Retreats i Storbritannien

Storbritannien har masser af scenics, betagende steder at trække sig tilbage til, ligesom Glastonbury, Devon, Kent, Skotland, og andre. Imidlertid, vi stadig foretrækker London for sin unikke ånd og atmosfære. Hvis du leder efter en mere urban yoga retreat erfaring, derefter London er et godt valg. Antallet af optioner vil gøre dit hoved spin - der er noget for enhver yoga smag. Du kan nemt komme til byen med tog fra de fleste større byer i Europa, så det er en anden bonus.

Amsterdam til London Tog

Lyon til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Tyskland

Tyskland tager sin wellness alvorligt og kombinerer normalt yoga-praksis med en komplet spa-oplevelse. Den er ideel til ferier, når du ønsker at genoplade batterierne og skridt væk fra den hektiske livsstil. Tyskland tilbyder endda helt tavse retreats, med masser af mindfulness meditation praksis og nogle store spa-behandlinger. At tillade stilhed og fred i naturen for at vaske stresset væk er en fremragende opskrift til afslapning. Hvis dette lyder som noget, du måske har brug for, du kan bestille et tog til den bayerske Alperne.

Berlin til München Tog

Frankfurt til München Tog

Wien til München Tog

Stuttgart til München Tog

 

Østrig

relax mode while doing yoga

 

Østrig elsker sine vinter yoga tilbagetrækninger, hvilket gør det til en perfekt destination i løbet af denne tid af året. Hvorfor ikke opleve den sæson i al sin herlighed? Selv hvis du hader vinter, du er bundet til at værdsætte, hvordan yoga retreats i Østrig gør det salige. De tager kulden vejr og gøre det til et sundhedsfremmende mekanisme, inkorporere forskellige stilarter af yoga, vandreture, og fredelig søvn at styrke dit immunforsvar. Salzburg er en af ​​de østrigske byer, hvor du kan opleve denne, og du kan nå det med tog.

Wien til Salzburg Tog

München til Salzburg Tog

Graz til Salzburg Tog

Prag til Salzburg Tog

 

Klar til din drøm yoga flugt i en af ​​de øverste destinationer i Europa? Bestil dine togbilletter for en af ​​de øverste yoga tilbagetrækninger i Europa tidligt til de bedste tilbud på sæder!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fyoga-retreats-europe-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)