Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 06/08/2021)

Med så mange høje profiler, populariseret lande som Frankrig, Tyskland, og Schweiz, ikke underligt Østrig ikke har været at få så meget opmærksomhed! Okay, Italien aldrig rigtig faldt fra landkortet, men tog rute fra Østrig til Italien sikker har været forsømt. Men, det er ved at ændre sig! Østrig og Italien med jernbane er en af ​​de mest fantastiske oplevelser du nogensinde kommer til at vidne.

Med deres maleriske bjerglandsbyer, hypnotiserende naturlige seværdigheder, og majestætisk by arkitektur, du får en fantastisk turné Europa. Tog i Østrig er blandt de mest avancerede i hele Europa, nattog er i topform (i øvrigt, nattog har alle de samme ruter som dagtog gør), de fleste ikke kræver avancerede forbehold og er utrolig komfortabel!

Så, ikke vente længere: begynde at udforske Østrig og Italien med jernbane ved at besøge disse smukke byer:

 

Start din Østrig og Italien med jernbane tur med Wien

Start din Østrig og Italien med jernbane begejstre ved at tjekke Østrigs majestætiske hovedstad først. Wien oser historie, charme og uforklarlig skønhed!

Vild slikke Østrigs museer på en dag, prøve traditionel Wien kaffe og Sachertorte, der vil blæse din hjerne! Tjek Wien er all-time favoritter som Wiens Statsopera og Schönbrunn Slot (de er den absolutte must-see!). Afhængigt af toget rute du ønsker at tage, enten gå til Salzburg og Hallstatt lige eller hovedet mod Graz.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

 

Gå til Graz

Siden Wien-Graz har en direkte jernbanelinje, stoppe i Graz og Klagenfurt på vej fra Wien til Venedig. Efterlad ikke Graz uden at besøge Schlossberg. Dette er en bakke midt i byen kendt for sin berømte klokketårn og en fæstning. Hvis du er i god form, klatre op ad trappen fra Schlossbergplatz eller bare brug elevatoren. Lige ved siden af ​​Schlossbergplatz er den historiske Kastner und Ohler Handle ind center - tjek deres tag cafe.

På din vej til station, gå på gaderne i centrum, og prøv en af ​​de bedste is nogensinde! “Ice Geissler” i Sporgasse producerer økologisk is, der kommer i et utal af varianter og er super lækker! Din Østrig og Italien med jernbane tur ser op af minut, er det ikke?

Graz til Innsbruck Tog

Wien til Graz Tog

Wien til Salzburg Tog

 

Venedig er muligt at træne rejse, når du gør Østrig og Italien Med Tog

 

Tjek Venedig

Vores næste stop i Østrig og Italien Med Tog er Venedig, Når du har nået Italien, du har indtastet land gorgeousness! Overnatning i Venedig er ret dyrt, så det virker i din favør, hvis du bor i blot én dag. Spild ikke din tid, men gøre så meget som muligt i denne korte periode. EN gondol båd tour er et must! FYI, det er også meget dyrt. Forvent at betale omkring 80 EUR for en 30-minutters gondol tur og om 120 EUR for en 45 minut én. Derefter, gå tjek Ponte di Rialto - en af ​​de mest berømte broer i Venedig. Det spænder over Canal Grande, og det er tæt på Ponte di Rialto. På din vej til togstationen, relish i fantastisk smukke Piazza San Marco, alias Sankt Markus Firkant.

Bolzano til Venedig Tog

Wien til Venedig Tog

Trieste til Venedig Tog

Udine til Venedig Tog

 

Og afslutte din Østrig og Italien Med Tog på Firenze

På din Østrig og Italien med jernbane turné, vil du være tilbøjelige til at stoppe i Firenze. En dag eller to i denne by pakket med historiske, kunstnerisk, og religiøs betydning er ren magi. De første ting at se er Basilikaen og Cloisters i Santa Maria Novella. De er herlige og nær togstationen! Der er også en smuk piazza der næsten altid er fyldt med mennesker. Derefter, gå videre til den storslåede Santa Maria del Fiore og dens enorme kuppel. Tjek Basilica di Santa Croce og Basilica di San Lorenzo og Medici-kapellerne samt.

Tag en pause fra Østrig og Italien med togtur og hoved til San Lorenzo marked for en hurtig og lækkert måltid! Dette marked er det lokales foretrukne sted til shop og snack! Så, måske købe nogen en souvenir, efter at du havde nydt din frokost? Ja! Efterlad ikke Florence uden at besøge Uffizi, Accademia, Palazzo Vecchio, og Palazzo Pitti. Dette er de store museer i byen. Også, betale et besøg til de tilstødende Boboli Gardens, de smukkeste haver du nogensinde vil se.

Din næste stop er Rom. Godt, du ved hvad de skal gøre der ... og hvis du ikke tjekke vores Italien Pinterest boards.

Rom til Firenze Tog

Bologna til Firenze Tog

Livorno til Firenze Tog

Ravenna til Florence Tog

 

For den mest fantastiske Østrig og Italien med jernbane erfaring, Login til Gem Et tog for den hurtigste og mest budget-venlige måde at få togbilletter!

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-austria-italy-rail%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)