Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 13/08/2021)

Italien velsagtens har den største kaffe kultur på jorden. Den første europæiske land til at importere kaffe fra Egypten, Italien har haft succesfulde caféer siden 16th Århundrede, og i dag vil vi rådgive dig om 5 fantastiske caféer nær togstationer i Italien.

 

Hvis du er på udkig efter kaffe nær togstationer i Italien er du heldig. Italienerne kan lide deres kaffe brygget stærk og hurtig. Dermed deres præference for espresso s og italienerne er også ansvarlige for at udvikle mælkebaserede kaffe drikke som cappuccino og latte.

Faktisk, næsten alle kaffe kultur i Europa og den vestlige verden kommer fra Italien. Dette er grunden til, at alle de forskellige standardtyper af kaffe, vi drikker, har italienske navne.

Så, Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at Milano Centrale, Italiens ældste og travleste togstation i Italien, bør prale af nogle fantastiske valg til at få koffeinholdige drikkevarer. 330,000 folk bruger Milano Centrale pr. dag. Grænseoverskridende tog fra Milano Centrale tage passagerer til større europæiske destinationer synes godt om Paris, München, og Wien.

Strasbourg til Paris Tog

Zürich til Paris Tog

Frankfurt til Paris Tog

Geneve til Paris Tog

 

 

Her er vores top 5 pluk til gå glip kaffebarer nær togstationer i Italien

  • Crazy Cat Cafe

skøre kat cafe nær togstationer i Italien

Denne cafe ligger få minutters gang fra togstationer i Milano i Italien og er præcist beskrevet med sit navn. Katte går rundt i denne hyggelige cafe, mens du spiser og drikker. Denne funky cafe er berygtet for at have fremragende te serveret i en katteformet krus og have lækre kager. Personalet er super venlige og de fleste af de katte er altid sover, dette er, hvad de kan lide at gøre.

Crazy Cat Cafe websted

Adresse: Via Napo Torriani 5 | Hjørne via Cappellini, 20124 Milano

 

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Siena til Milano Tog

 

  • Cafe Panzera 1931

Denne cafe er lige ved siden af ​​stationen og er åben indtil 3 ER. For den sidste 87 flere år, folk er kommet til dette familiedrevne sted at få en hurtig kop kaffe og en sandwich før bording deres tog. Denne cafe kan prale af et stort udvalg af lette måltider der er til rådighed i sin cafe sektion og for dem, der søger en mere elegant oplevelse, der er en restaurant sektion, der serverer lækker pizzaer og pasta. Cafeen er meget travl under frokosttid, men uden for dette, Det er hurtig service med et smil.

Internet side

Adresse: Piazza Duca d'Aosta 10 | Det.

via Vitruvio, 20124 Milano

 

Rimini til Milano Tog

Pisa til Milano Tog

Torino til Milano Tog

Venedig til Milano Tog

 

  • Kaffebar

Hvis du ønsker at se, hvad der er så fantastisk ved italiensk kaffe, dette er det rette sted at besøge. Den brede vifte af kaffe og lækre hjemmelavede snacks gøre dette til et populært kaffe sted for både turister og lokale. Dette er et godt sted at have morgenmad og sælger nogle kaffe til en Euro eller mindre. Denne café er Kørestolsvenligt, har WIFI, er pet-venlige, og havde en velassorteret alkoholbar. En syv-minutters gang fra stationen.

Adresse: via Vitruvio 40 | Togstationer i Italien | Milano Lombardiet

 

Firenze til Milano Tog

Napoli Milano Tog

Bergamo til Milano Tog

Bari til Milano Tog

 

Rom Termini station

Hvis du også er på rejse gennem Rom Termini togstationer i Italien, Her er nogle flere must-besøg kaffebarer.

  • Bar midler

Hvis du er på udkig efter utrolige kaffe til en fantastisk pris, derefter Bar Fondi er svaret. Denne cool cafe tilbyder stor levende musik, ledsaget af fremragende lys mad. Rejsende anbefale forsøger kager. Bestilling mad og drikkevarer her er en hurtig og behagelig proces, og cafeen er populær blandt både rejsende og lokale. (Prisen for denne cafe er en massiv bargain sammenlignet med andre kaffebarer i Rom)

Adresse: via Milazzo 16, 00185 Rom, Italien

 

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

  • Moca Cafe

Denne Espresso bar er en anden kaffe bar i en meget bekvem beliggenhed for mennesker, der bruger Rom Termini station og tilbyder hurtig service. De cappuccino er guddommelige, og der er mange muligheder for kaffe, og blåbær muffins er også et stort hit. Hvis du kører sent til et tog og har brug for en hurtig kop kaffe, det bliver ikke hurtigere end Moka.

Adresse: Piazza dei Cinquecento | Togstationer i Italien | Rom Termini, Rom

 

Terni til Rom Tog

Foggia til Rom Tog

Grosseto til Rom Tog

Arezzo til Rom Tog

 

Så næste gang du ankommer til en by i Italien hvorfor ikke droppe ind i en af ​​de fantastiske kaffebarer nær togstationer i Italien også.

 

Book din næste togrejse ved hjælp af Gem et tog, og se mange togstationer i Italien.

 

Planlægger du en tur til Milano eller Rom i den nærmeste fremtid? Hvorfor ikke tage 3 minutter og finde billigere togbilletter på Gem et tog. Udfyld dato og tidspunkt, og som tog stationer i Italien, du gerne vil rejse, og vi vil give dig den bedste pris for din rejse, at du kan betale for på flere måder.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcoffee-shops-train-stations-in-italy%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)