Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 30/04/2021)

Hvorfor vi rejser med tog? Togrejser er afslappende, praktisk og tilbyder et socialt aspekt, som andre transportmetoder simpelthen ikke kan matche. Imidlertid, rejser med et handicap kan være skræmmende for nogle. Dette betyder ikke, at du ikke kan nyde det sjove, selvom. Denne artikel giver nogle grundlæggende områder, som du har brug for at overveje, når man planlægger dine togtur så rejser med et handicap i Europa er mindre stressende.

Mens der er sikkert nogle tilgængelighed udfordringer, den grundlæggende faktum er, at jo mere forskning du gør, den mere tilgængelig og sjov din tur vil være! For eksempel; Vidste du, at Herculaneum ruiner er næsten identisk med Pompeji, men er kørestol-venlige? Og at krydstogtpassagerer med handicap ikke skal tage den “æsel sti” op klipperne, når man besøger den græske ø Santorini? Din ferie behøver ikke at være en kamp - gøre dit hjemmearbejde og din rejse kan fyldes med fuldt tilgængelige hotelophold, tilgængelige ruter mellem tilgængelig turist seværdigheder, og vidunderlige tilgængelig rejseerfaringer.

 

Hvilket tog du skal tage med Save-A-Train, hvis du rejser med et handicap?

Hvis du har flere muligheder til rådighed for dig (nogle lande har kun én jernbanesystem), prøv at vælge transportøren, der tilbyder de fleste tjenester skræddersyet til din rejse med et handicap behov. nemlig; Bording bistand og tilgængelig sovevogne. Toiletmiljøer bør også være stor nok til at rumme dig og din kørestol sammen med en escort eller ledsager. Som altid, stille så mange spørgsmål, som du kan på forhånd for at undgå unødvendige overraskelser!

Rejser med et handicap, hvordan man toget med en kørestol

Faciliteter og Service

Særlige rejse med et handicap tjeneste kan variere fra region til region, afhængigt af flere kriterier; bilerne på netop din toget, faciliteterne på de forskellige stationer langs din rute, og endda din operatørpolitik om tilgængelighed.

Paris til London Tog

Bruxelles til Paris Tog

Frankfurt til Paris Tog

Köln til Bruxelles Tog

 

Læs din billet og Kend din rute farten med et handicap

Undersøg din billet og rejseplan nøje, når du har modtaget dem. Sørg for, at du er fortrolig med sine politikker og bestemmelser, således at du ikke bliver overrasket over dine forskellige mellemlandinger (især når du rejser i udlandet).

Köln til Frankfurt Tog

München til Frankfurt Tog

Hannover til Frankfurt Tog

Hamburg til Frankfurt Tog

 

Ramper og vægtgrænser

Kom til og fra toget er naturligvis en vigtig del af turen. Kontroller dine afrejse og ankomst stationer er udstyret med højt niveau platforme eller kørestol elevatorer. Dette vil gøre det meget lettere at komme til og fra dit tog farten med et handicap.

Milano til Pompei Tog

Firenze til Pompei Tog

Salerno til Pompeji Tog

Napoli til Pompei Tog

 

Rejser med et handicap, et tog rampe til en kørestol

Ekstra bagage under rejser med et handicap

De fleste luftfartsselskaber vil gøre deres bedste for at imødekomme folk, der rejser med et handicap, og potentialet ekstra bagage de kan kræve (fx. kørestol, ilt tanke, etc.). Hvis du ved, at du får brug for yderligere bagagekrav, lad din luftfartsselskab vide på forhånd.

Venedig til Rom Tog

Venedig til Milano Tog

Lyon til Paris Tog

Zürich til Interlaken Tog

 

Når du ankommer

Bo i de mest tilgængelige dele af byen. Dette er en af ​​de sværeste dele af planlægningen af ​​din togtur, mens du rejser med et handicap. Du har måske fundet en stor tilgængelige hotel, men hvad vil du finde, når du går / rulle ud af hoveddøren? Er der bakker og trapper i alle retninger? Vil du nødt til at rulle over brosten? Er der tilgængelige restauranter i nærheden? Det er afgørende at undersøge hotelkvarteret. Du kan bruge Google Maps Street View at få lay af jorden, derefter e-mail hotellet med dine spørgsmål.

Med al den admin ud vejen, huske at tage sig tid til at slappe af og nyde eventyret. Tag dig tid til at opfylde dine medpassagerer, stirre ud af vinduet, eller blot få tabt for en stund som du rejser ruten så mange har gået før.

 

Du kan bestille dine togbilletter blandt Hurtigste tog i EuropaGem-A-Train til næsten hver destination hyret ovenfor i 3 minutter, ved billigste togbillet satser og lettet for utiltalende reservationsgebyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted?, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-disability-europe%2F%0A%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)