Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 30/04/2021)

Защо ни пътувате с влак? Пътуване с влак е релаксиращо, практичен и предлага социален аспект, че други методи транспортни просто не могат да се сравняват. въпреки това, пътуване с увреждане може да е обезсърчително до известна. Това не означава, че не можете да се насладите на забавлението, въпреки че. Тази статия предлага някои основни области, които трябва да вземат предвид при планирането Вашият влак пътуване така пътува с увреждания в Европа е по-малко стресиращо.

Въпреки че със сигурност някои предизвикателства за достъпност, основният факт е, че колкото повече изследвания, което правите, на по-достъпен и забавен вашето пътуване ще бъде! Например; Знаете ли, че руини Херкулан са почти идентични с Помпей, но са инвалидна количка лесен? И това круизни пътници с увреждания не трябва да предприемат “магаре път” до скалите при посещение на гръцкия остров Санторини? Вашата ваканция не е необходимо да бъде борба - да си напишеш домашното и вашето пътуване може да бъде запълнена с напълно достъпни настаняване, достъпни маршрути между достъпен турист забележителности, и прекрасно достъпен опит за пътуване.

 

Кой влак да вземете на Save-A-Train, ако пътувате с увреждания?

Ако имате няколко възможности, които съществуват за вас (някои страни имат само една железопътна система), опитайте се да изберете носителя, който предлага най-много услуги, съобразени с вашия пътува с нуждите увреждания. а именно; помощ за качване и достъпни спящи автомобили. Умивалните трябва да бъдат достатъчно големи, за вас и вашето инвалидна количка да се настанят заедно с придружител или придружител. Както винаги, питам най-много въпроси, колкото може по-рано, за да се избегнат ненужни изненади!

Пътуване с увреждания, как да се качат на влак с инвалидна количка

Удобства и услуги,

Специално пътува с услуга за инвалидност може да варира от един регион в друг, в зависимост от няколко критерия; колите на вашия конкретен влак, удовлетвори и най-различните станции по маршрута си, и дори вашата политика на оператора за достъпност.

Париж до Лондон Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

Франкфурт на Париж Влаковете

Кьолн до Брюксел Влаковете

 

Прочетете Вашият билет и Знай своя маршрут при пътуване с увреждания

Разгледайте внимателно билета и маршрута си, след като ги получите. Уверете се, че сте готови със своите политики и разпоредби, така че да не се изненада от вашите различни междинни кацания (особено когато пътувате в чужбина).

Кьолн до Франкфурт Влаковете

Мюнхен до Франкфурт Влаковете

Хановер до Франкфурт Влаковете

Хамбург до Франкфурт Влаковете

 

Рампи и ограничения за тегло

Качване и слизане от влака очевидно е важна част от пътуването. се уверете, че на тръгване и пристигане станции са оборудвани с платформи на високо равнище или асансьори за инвалидни колички. Това ще направи много по-лесно да се качват и слизат влака при пътуване с увреждания.

Милан до Помпей Влаковете

Флоренция до Помпей Влаковете

Салерно до Помпей Влаковете

Неапол до Помпей Влаковете

 

Пътуване с увреждания, влак рампа за инвалидна количка

Екстра багаж при пътуване с увреждания

По-голямата част от превозвачите ще направят всичко възможно, за да се настанят хората, които пътуват с увреждания и потенциала допълнителен багаж те могат да изискват (e.g. инвалиден стол, кислородни резервоари, и т.н.). Ако знаете, че ще се нуждаят от допълнителни изисквания за багаж, нека ви оператор знае предварително.

Венеция до Рим Влаковете

Венеция до Милано Влаковете

Лион до Париж Влаковете

Цюрих до Интерлакен Влаковете

 

Кога пристигаш

Останете в най-достъпните части на града. Това е една от най-трудните части от планирането на пътуването ви с влак, докато пътувате с увреждания. Може да са намерили голямо достъпен хотел, но това, което ще откриете, когато ходиш / ставам на входната врата? Има ли хълмове и стълби във всички посоки? Ще трябва да се преобърне калдъръм? Има ли достъпни ресторанти в близост? От решаващо значение е да изследва района на хотела. Можеш да използваш Google Maps Street View за да получите положението на земята, После пишете на хотела с вашите въпроси.

С всички администратор на пътя, не забравяйте да отделите време, за да се отпуснете и да се насладите на приключението. Отделете малко време, за да отговарят на вашите спътници, поглед през прозореца, или просто да се загуби за известно време, докато пътувате по маршрута, така че много от тях са си отишли.

 

Можете да поръчате своите билети за влакове сред Най-бързи влакове в Европа На Запазване-A-Train до почти всяка точка на оферта по-горе в 3 минути, в най-евтините цени на билети влак и освободен от неприятни таксите за резервация!

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт?, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-disability-europe%2F%0A%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml и можете да промените / RU да / де / или го и повече езици.