Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 30/04/2021)

Hvorfor vi reiser med tog? Togreiser er avslappende, praktisk og tilbyr et sosialt aspekt som andre transportmetoder rett og slett ikke kan matche. derimot, reiser med en funksjonshemming kan være skremmende for noen. Dette betyr ikke at du ikke kan nyte moroa, selv om. Denne artikkelen gir noen grunnleggende områder som du trenger for å vurdere når du planlegger din Togturen så reiser med en funksjonshemming i Europa er mindre stressende.

Mens det er sikkert noen tilgjengelighets utfordringer, den grunnleggende faktum er at mer forskning du gjør, den mer tilgjengelig og morsom tur vil være! For eksempel; Visste du at Herculaneum ruiner er nesten identisk med Pompeii, men er rullestol-vennlig? Og at cruisepassasjerer med funksjonshemninger ikke trenger å ta “esel sti” opp klippene når du besøker den greske øya Santorini? Ferien trenger ikke å være en kamp - gjøre lekser, og turen kan fylles med fullt tilgjengelig og praktisk innkvartering, tilgjengelige ruter mellom tilgjengelige turist attraksjoner, og herlig tilgjengelig reiseopplevelser.

 

Hvilket tog du skal ta med Save-A-Train hvis du reiser med funksjonshemming?

Hvis du har flere alternativer tilgjengelig for deg (noen land har bare ett skinnesystem), prøv å velge transportøren som tilbyr de fleste tjenester skreddersydd til dine reiser med en funksjonshemming behov. nemlig; Boarding assistanse og tilgjengelig sovende biler. Toalettrom bør også være stor nok til å ta imot deg og din stolen sammen med en eskorte eller ledsager. Som alltid, stille så mange spørsmål som du kan på forhånd for å unngå unødvendige overraskelser!

Reiser med en funksjonshemming, hvordan å borde et tog med rullestol

Fasiliteter og tjenester

Spesial Reiser med en funksjonshemming tjeneste kan variere fra en region til en annen, avhengig av flere kriterier; bilene på din spesielle toget, anleggene på ulike stasjoner langs ruten din, og til og med operatørpolitikken din om tilgjengelighet.

Paris til London Trains

Brussel til Paris tog

Frankfurt til Paris tog

Köln til Brussel Togene

 

Les din billett og kjenn din rute mens du reiser med et funksjonshemming

Undersøk billetten og reiseruten nøye når du mottar dem. Sørg for at du er komfortabel med sin politikk og bestemmelser, slik at du ikke er overrasket over de ulike stoppe (spesielt når du reiser utenlands).

Köln til Frankfurt Togene

München til Frankfurt Togene

Hanover til Frankfurt Togene

Hamburg til Frankfurt Togene

 

Ramper og vektgrenser

Får av og på toget er selvsagt en viktig del av turen. sørge for at avgang og ankomst stasjoner er utstyrt med høyt nivå plattformer eller rullestol heiser. Dette vil gjøre det mye lettere å få av og på toget mens du reiser med en funksjonshemming.

Milan til Pompei Togene

Florence til Pompei Togene

Salerno til Pompeii Togene

Napoli til Pompeii Togene

 

Reiser med en funksjonshemming, et tog rampe for rullestol

Ekstra bagasje når du reiser med funksjonshemming

De fleste operatører vil gjøre sitt beste for å imøtekomme folk som reiser med en funksjonshemming og potensialet ekstra bagasje de kan kreve (f.eks. rullestol, oksygen tanker, etc.). Hvis du vet at du kommer til å trenge ekstra bagasjekrav, la operatøren vite på forhånd.

Venezia til Roma Togene

Venezia til Milano Togene

Lyon til Paris tog

Zürich til Interlaken Togene

 

Når du ankommer

Bo i de mest tilgjengelige delene av byen. Dette er en av de vanskeligste delene av planleggingen av togturen din mens du reiser med et funksjonshemming. Du har kanskje funnet en god tilgjengelige hotellet, men hva vil du finne når du går / rulle ut døra? Er det bakker og trapper i alle retninger? Vil du må rulle over brostein? Er det tilgjengelige restauranter i nærheten? Det er viktig å forske på hotellet nabolaget. Du kan bruke Google Maps Street View å få lå på land, deretter e hotellet med dine spørsmål.

Med alle admin ut veien, Husk å ta deg tid til å slappe av og nyte eventyret. Ta deg tid til å møte dine medpassasjerer, stirre ut av vinduet, eller rett og slett gå seg vill for en liten stund mens du reiser ruten så mange har gått før.

 

Du kan bestille togbilletter fra Raskeste tog i EuropaSave-A-Train til nesten hver destinasjon vervet ovenfor i 3 minutter, på billigste tog billett priser og lettet av ytterst ubehagelig reservasjonsgebyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt?, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-disability-europe%2F%0A%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)