Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 30/04/2021)

Waarom hebben we reizen met de trein? Treinreizen is ontspannend, praktisch en biedt een sociale aspect dat andere transport methoden kan gewoon niet overeen. Echter, reizen met een handicap kan ontmoedigend voor sommigen. Dit betekent niet dat je niet van het plezier kunt genieten, hoewel. Dit artikel biedt een aantal fundamentele gebieden die je nodig hebt om overwegen bij het plannen jouw treinreis dus reizen met een handicap in Europa is minder belastend.

Er zijn zeker enkele toegankelijkheid uitdagingen, het fundamentele feit is dat hoe meer onderzoek je doet, het toegankelijker en plezier strekt;! Bijvoorbeeld; Wist u dat Herculaneum de ruïnes zijn bijna identiek aan Pompei, maar zijn rolstoelvriendelijk? En dat cruise passagiers met een handicap hebben niet aan de te nemen “ezelspad” op de rotsen bij een bezoek aan het Griekse eiland Santorini? Uw vakantie hoeft niet te worden een strijd - doe je huiswerk en uw reis kan worden gevuld met volledig toegankelijk hotelaccommodatie, toegankelijke routes tussen toegankelijke toerist attracties, en prachtige toegankelijke reiservaringen.

 

Welke trein u moet nemen met de Save-A-Train als u met een handicap reist?

Als u meerdere mogelijkheden tot je beschikking (sommige landen hebben slechts één railsysteem), proberen om de maatschappij die de meeste diensten op maat van uw Reizen biedt met een handicap behoeften te kiezen. Namelijk; hulp bij het instappen en toegankelijk sleeper auto's. Toiletten moet ook groot genoeg zijn om u en uw rolstoel samen met een begeleider of verzorger te zijn. Zoals gewoonlijk, zoveel vragen stellen als je kunt van tevoren om onnodige verrassingen te voorkomen!

Reizen met een handicap, hoe je een trein met een rolstoel aan boord

Voorzieningen en dienstverlening

Reist u met een handicap dienst kan variëren van de ene regio naar de andere, afhankelijk van verschillende criteria; de auto's op uw specifieke trein, de faciliteiten op de verschillende stations langs uw route, en zelfs uw providerbeleid inzake toegankelijkheid.

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

Frankfurt naar Parijs Treinen

Keulen naar Brussel Treinen

 

Lees uw ticket en ken uw route terwijl u reist met een handicap

Bestudeer uw ticket en reisschema zorgvuldig zodra u ze heeft ontvangen. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met het beleid en de bepalingen zijn, zodat u niet verbaasd over uw diverse tussenstops (vooral wanneer u in het buitenland).

Keulen naar Frankfurt Treinen

München naar Frankfurt Treinen

Hannover naar Frankfurt Treinen

Hamburg naar Frankfurt Treinen

 

Hellingen en gewichtsklassen

Op- en afstappen van de trein is uiteraard een belangrijk deel van de reis. zorg ervoor dat uw vertrek- en aankomsttijden stations zijn uitgerust met high-level platforms of rolstoel liften. Dit maakt het veel gemakkelijker om in en uit uw trein te krijgen tijdens het reizen met een handicap.

Milaan naar Pompei Treinen

Florence naar Pompei Treinen

Salerno naar Pompeii Treinen

Napels naar Pompei Treinen

 

Reizen met een handicap, een trein oprit voor een rolstoel

Extra bagage bij reizen met een handicap

De meerderheid van de dragers zullen hun best doen om mensen die reizen met een handicap en de mogelijke tegemoet extra bagage kunnen zij eisen (bv. rolstoel, zuurstoftanks, enz.). Als je weet dat je gaat om extra bagage eisen nodig, laat uw carrier van tevoren weten.

Venetië naar Rome Treinen

Venetië naar Milaan Treinen

Lyon naar Parijs Treinen

Zurich naar Interlaken Treinen

 

Wanneer je aankomt

Verblijf in de meest toegankelijke delen van de stad. Dit is een van de moeilijkste onderdelen van het plannen van uw treinreis als u met een handicap reist. U kunt een grote toegankelijke hotel hebben gevonden, maar wat zult u merken wanneer je loopt / de uitrol van de voordeur? Zijn er heuvels en trappen in alle richtingen? Moet je te rollen over kasseien? Zijn er toegankelijke restaurants in de buurt? Het is cruciaal om de buurt hotel onderzoek. Je kunt gebruiken Google Maps Streetview aan de inrichting van het land te krijgen, dan e-mail van het hotel met uw vragen.

Met alle admin uit de weg, Vergeet niet om de tijd om te ontspannen en te genieten van het avontuur te nemen. Neem de tijd om je mede-passagiers te voldoen, blik uit het raam, of gewoon de weg kwijt voor een tijdje als je de route te reizen zo veel zijn voorgegaan.

 

U kunt uw treinkaartjes bestellen onder de Snelste treinen in Europa Aan Save-A-Train bijna elke bestemming ingelijfd hierboven in 3 notulen, bij de goedkoopste treinticket tarieven en verlost van onaangename reserveringskosten!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten??, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-disability-europe%2F%0A%3Flang%3Dnl– (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)