Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 28/01/2022)

Het leven is over het reis liever dan de bestemming, en in het geval van deze mooiste stations – dat zegt echt waar is. Terwijl de meeste reizigers te benaderen treinstations als uitgangspunt voor hun reis, u zult zien dat deze treinstations zijn u zult zien dat deze treinstations zijn. Zo, waarom ga je niet een kijkje nemen op drie van de mooiste spoorlijn van Europa stations?

 

Mooie treinstations pick aantal 1 – De Strasbourg Gare, Straatsburg, Frankrijk

Frankrijk Straatsburg station
Frankrijk Straatsburg station

 

In de buurt van de oostelijke grens van Frankrijk en Duitsland, gevestigd in Straatsburg is de Treinstation van Straatsburg. Het is de tweede grootste van het land, en misschien wel de mooiste.

Het treinstation is een modern glazen gebouw aan de buitenkant. Zo, zodra je binnen stapt, u zult het licht zien, luchtige ruimte, en de historische schoonheid van het station in de doe. Dit station heeft een veel geschiedenis. Het werd geopend in 1846 en herbouwd in 1883. De prachtige ronde glazen element ziet werd toegevoegd in 2007 om de iconische station te beschermen.

Wat denk je er van? is Straatsburg een bezoek waard?

Parijs naar Straatsburg Treinen

Luxemburg naar Straatsburg Treinen

Nancy naar Straatsburg Treinen

Bazel naar Straatsburg Treinen

 

Antwerpen-Centraal Station, Antwerpen, België

België Antwerpen prachtige treinstations
België Antwerpen station

 

Het woord Grote niet eens beginnen te beschrijven Antwerpen centraal station. Het neobarokke wonder lijkt meer op een kathedraal dan een reiscentrum. Het station beschikt ook over een ruime wachtkamer gemaakt van marmer en steen, heeft een enorme klok, en is bedekt met een grote koepel.

Deze Belgische schoonheids- werd gebouwd in opdracht van Koning Leopold II en is bij ons meer dan 110 jaar. Het herbergt nu treinen, intercity's, en Thalys hogesnelheidstreinen. Dit is zeker degene die je niet wilt missen!

Veel mensen beschouwen Antwerpen treinstation om het mooiste treinstation van allemaal te worden.

Brussel naar Antwerpen Treinen

Amsterdam naar Antwerpen Treinen

Lille naar Antwerpen Treinen

Parijs naar Antwerpen Treinen

 

Station Sao Bento, Porto, Portugal

Portugal Porto station
Portugal Porto station

 

Deze treinstation is gewoon prachtig en was oorspronkelijk de Sao Bento de Ave-Maria Klooster en From the outside, reizigers zullen zien dat het gebouw heeft een prachtige Parijse stijl stenen gevel.

Het interieur is de echte prijs al! Er zijn 20,000 tegels die verhalen uit het Portugees vertellen geschiedenisen, zoals de Slag van Valdevez en de verovering van Ceuta. Artist Jorge Colaço schilderde de tegels voor 14 jaar en de muurschilderingen werd voltooid in 1916. Je wilt niet om dit kunstwerk of uw trein te missen! u zult zien dat deze treinstations zijn

 

Hebt u bezocht een van deze prachtige treinstations? Tweet ons uw foto's @SaveAtrain Klaar om je volgende avontuur te boeken? dan bezoeken www.saveatrain.com

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropes-most-beautiful-railway-stations%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)