Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 05/03/2021)

Beroemde theaters in Europa zijn geweven in het weefsel van de Europese cultuur. Beroemde theaters in Europa beloven u buitengewone prestaties. Het zal u geroerd, verhuisd, en betoverd! De aard van de podiumkunsten is vluchtig en creativiteit bloeit spectaculair. Deze flitsen van schittering leven alleen in ons geheugen. Beroemde theaters in Europa creëren een gevoel van exclusiviteit en zeldzaamheid. Het is een kort moment in het delen van de tijd, en wil je koesteren in het licht van de gloed.

Dit zijn enkele van onze top picks van de beroemdste theaters in Europa, gewoon must-sees voor de cultuurliefhebber:

 

1. Teatro alla Scala, Italië

Het lijkt niet meer dan logisch dat we in Italië zou beginnen, een dominante invloed op de beroemde theaters in Europa. De Teatro alla Scalla is de wereldberoemde huis van de Italiaanse Opera.

Het merendeel van de grote zangers uit het verleden, in de afgelopen tweehonderd jaar, hebben hier uitgevoerd. Veel beroemde opera's hebben hun eerste productie hier zoals gehad als Othello, Nabucco door Verdi, en Madame Butterfly door Giacomo Puccini.

Dit theater is groots en mooi. Het heeft een museum waar je prive gebieden die niet zijn meestal open voor het publiek kan kennisnemen. De enorme auditorium is opgebouwd uit hout en is bedekt met decadent rood fluweel. Het wordt verlicht door een Boheemse kristallen kroonluchter.

Genoa naar Milaan Treinen

Rome naar Milaan Treinen

Bologna naar Milaan Treinen

Florence naar Milaan Treinen

Teatro Alla Scala of Italy is on the list of Famous theatres in Europe

 

2. The Globe Theater, Londen

The Globe Theater staat bekend als Shakespeare Globe. Onverzadigbare fans van The Bard moet deze beroemde theater in Europa te bezoeken. William Shakespeare's werken tonen een diep begrip van de menselijke natuur. Zijn werk boeit publiek. Zijn beheersing van het Engels heeft zijn toneelstukken en gedichten tijdloze stukken van het genie gemaakt.

Als je een liefhebber bent van Shakespeare, dit is zeker de plaats om te bezoeken! Lord Chamberlain's Men verbrandde het in 1613. De moderne reconstructie die vandaag de dag staat in zijn plaats ligt op korte afstand van de oorspronkelijke locatie.

Kom naar dit drie verdiepingen tellende, openluchttheater om te genieten van toneelstukken. Deelnemen aan workshops. Sit-in op lezingen en gefaseerde lezingen. Er is een goed bezochte theatrale programma het hele jaar door en het is een must op de lijst van beroemde theaters in Europa.

Amsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

 

3. Paradijs Latijn, Parijs

De Paradis Latin is een tijdgenoot komend cabaret dat is de opvolger van het oorspronkelijke Latin Theater. De Latijnse Theater werd oorspronkelijk in opdracht van niemand minder dan Napoleon Bonaparte in de jaren 1800.

Veel structuren afgebrand in die tijd. Dit geldt ook voor deze. Bekend om zijn glitter en flair, dus als u op zoek bent naar theatrale, u vindt het op een bonafide Parijse cabaret voorstelling. In combinatie met een uitstekende cabaret, zie je ook uitzonderlijke acrobatiek en trapeze acts.

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

Paradis Latin theatre, Paris

 

4. Volkstheater, Wenen

Het Volkstheater in Wenen is een prachtig uitzicht om te aanschouwen. Het opende voor het eerst in 1889. Het is een van de grootste in zijn soort ter wereld in Duitstalige landen en is een must-see.

Gebouwd als een meer toegankelijke tegenhanger van het Burgtheater, het was de gekozen locatie op de tijd voor de high society, maar podiumkunsten is voor iedereen om van te genieten. Aan het begin van deze glorieuze theater, lag de nadruk op de Oostenrijkse auteurs. Vandaag, kunt u getuige van een uitgebreid repertoire dat internationale erkenning heeft gekregen.

De Rote Bar is op de bovenste verdieping van het theater. Het is beslist een meer formele venue. Het is hier dat u ambient muziek luisteren, geniet club evenementen als het lezen en hedendaagse tentoonstellingen.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

Volkstheater in Vienna is on the list of Famous theatres in Europe

 

5. Het Nationaal Theater, Praag

Het is geen verrassing dat de Nationale Theater in Praag heeft de bijnaam, De gouden kapel. Het staat trots in al haar neo-renaissance glorie. U voelt alsof je een deel van de adel jezelf wanneer je deze beroemde theater in Europa te bezoeken.

Het Nationaal Theater is rijk aan geschiedenis maar het oorspronkelijke gebouw afgebrand in 1881. Een hele natie rally samen ter ondersteuning van de podiumkunsten. Zij hebben bijgedragen aan het feit dat het herbouwd en terwijl het precies zoals het ooit was.

Neurenberg naar Praag Treinen

München naar Praag Treinen

Berlijn naar Praag Treinen

Wenen naar Praag Treinen

The national Theatre in Prague

 

Vandaag, kom en zie een spectaculaire verscheidenheid aan balletten, Toneelstukken, en opera's die inspireren en vreugde, en natuurlijk, vangst van een ritje met Red een trein om daar te komen!

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “5 Beroemde theaters in Europa” op uw site? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=nl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)