Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 05/03/2021)

Teatre celebre din Europa sunt țesute în structura culturii europene. teatre renumite din Europa vă promit performanțe extraordinare. Se va lăsa agitată, mutat, și vrăjit! Natura artelor spectacolului este trecătoare și creativitatea înflorește spectaculos. Aceste flash-uri de strălucire trăi doar în amintirile noastre. teatre renumite din Europa a crea un sentiment de exclusivitate și raritate. Este un scurt moment în timp de partajare, și veți dori să se încălzi în lumina strălucirea.

Acestea sunt câteva dintre ponturi noastre de top ale celor mai renumite teatre din Europa, pur și simplu trebuie să-vede pentru iubitorii de cultură:

 

1. Teatro alla Scala, Italia

Se pare logic ca ne-ar începe în Italia, o influență dominantă pe teatre renumite din Europa. La Teatro alla Scalla este de origine celebră în întreaga lume de Operă italiană.

Cele mai multe dintre marii cântăreți din trecut, în ultimii două sute de ani, au efectuat aici. Multe opere celebre au avut prima lor producție aici, cum ar fi Othello, Nabucco de Verdi, și Madame Butterfly de Giacomo Puccini.

Acest teatru este mare și frumos. Acesta are un muzeu unde puteți citi cu atenție zone private, care nu sunt, de obicei, deschise publicului. Enorma Auditoriul este construit din lemn și este acoperit în catifea roșie decadent. Acesta este luminat de un candelabru de cristal de Boemia.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Florența Trenurile Milano

Teatro alla Scala din Italia este pe lista de teatre celebre în Europa

 

2. Teatrul Globe, Londra

Teatrul Globe este cunoscut sub numele de Shakespeare Globe. Fanii nesățioși bardului trebuie să viziteze acest teatru celebru în Europa. lucrări de William Shakespeare arată o înțelegere profundă a naturii umane. captivează munca sa segmente de public. stăpânirea lui a limbii engleze a făcut piesele sale și poeme nemuritoare piese de geniu.

Dacă sunteți un iubitor de Shakespeare, acest lucru este cu siguranta loc de vizitat! Lordul șambelanii Bărbații ars în 1613. Reconstrucția modernă care stă în locul său de astăzi este o scurtă distanță de la locația sa originală.

Vino la acest cu trei etaje, În aer liber amfiteatru să se bucure de joacă. În ateliere ia parte. Sit-in pe prelegeri și pus în scenă lecturi. Există un program de teatru bine îngrijită tot timpul anului și este o necesitate pe lista de teatre renumite din Europa.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

 

3. Paradis latin, Paris

Paradis Latin este un contemporan venind cabaret acesta este succesorul Teatrului latin original. Teatrul latin a fost comandat inițial de nimeni altul decât Napoleon Bonaparte în 1800.

Multe structuri de ars în jos în acea perioadă. Aceasta include aceasta. Renumit pentru strălucirea și flerul său, așa că, dacă sunteți în căutarea pentru teatru, veți găsi la un spectacol de cabaret parizian bonafide. În combinație cu performanțe deosebite de cabaret, puteți vedea, de asemenea acrobatice și trapeze acte excepționale.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

teatru Paradis Latin, Paris

 

4. Volkstheater, Viena

Volkstheater din Viena este un vedere frumoasă pentru a privi. Acesta a fost deschis în 1889. Este una dintre cele mai mari de acest gen din întreaga lume în țările vorbitoare de limbă germană și este o necesitate.

Construit ca o contrapartidă mai accesibil Burgtheater, Acesta a fost locul de desfășurare alese la momentul pentru înalta societate, dar arta spectacolului este pentru toată lumea să se bucure. La începutul acestui teatru glorios, accentul a fost pe autori austrieci. Astăzi, poți fi martor la un repertoriu extins, care a primit aprecieri internaționale.

Barul Rote este la etajul superior al teatrului. Este un loc incontestabil mai formale. Este aici că puteți asculta muzică ambientală, se bucură de evenimente de club, precum și de lectură și expoziții contemporane.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

Volkstheater din Viena se află pe lista de teatre celebre în Europa

 

5. Teatrul Național, Praga

Nu este o surpriză faptul că Teatrul Național din Praga a fost poreclit, Capela de Aur. Se ridică cu mândrie în toată splendoarea sa neo-renascentist. Vei simti ca esti parte din tine însuți nobilimii atunci când vizitați acest teatru celebru în Europa.

Teatrul Național este bogat în istorie dar clădirea originală ars în 1881. O întreagă națiune s-au adunat împreună în sprijinul artelor spectacolului. Ei au contribuit la aceasta reconstruiesc și având-o exact așa cum a fost odata.

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

Teatrul Național din Praga

 

Astăzi, vino și vezi o varietate spectaculoasă de balete, joacă, și opere care inspiră și încântare, și, desigur, prinde o plimbare cu Salvați un tren a ajunge acolo!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Teatre celebre În Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)