Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 17/12/2022)

Toate turiștii visează despre vizitarea pietrelor ascunse în Europa, precum și a unor metropole europene proeminente. O fotografie a ei fericit stând lângă Turnul Eiffel, Colosseum sau Big Ben face toată lumea se simtă excepțional (și vom obține în totalitate că!). Fie că sunteți un Instagram dependent sau un „adevărat“ călător, merge locuri din întreaga lume este totul!

rătăcind în jurul valorii de, explorarea necunoscut, încercarea de a face față noilor culturi, și experiență ceva diferit este frumos. Acesta este motivul pentru călătorii reale nu sunt speriat la cap pe calea. Le place să se oprească de orașele care de multe ori nu au aeroporturi și nu atrag mulți vizitatori. Aceste pietre ascunse în Europa pot da foarte multe ori o imagine mai bună a unei anumite țări europene decât orice altceva, o înțelegere adevărată a unei națiuni. Vizitarea acestora cu trenul este, probabil, cel mai bun mod de a se bucura noi peisaje și plimbări de viață. Dacă sunteți un călător, această listă este pentru tine.

Aici sunt pietre noastre preferate ascunse în Europa cu ușurință accesibil cu trenul că este, fără îndoială, merită văzut.

NOTĂ: Dacă te gândești merge cu autobuzul față de a merge cu trenul – alegerea ar trebui să fie întotdeauna cu trenul.

 

1. Saxonia, un Eclectic Mix Naturii și Istorie și prima noastră alegere pentru ascunse pietre în Europa

Nu este nevoie să te proiectezi imediat mental la Dresda, într-adevăr. Dresda este capitala Saxoniei, dar există câteva alte părți ale acestei regiuni de est german merită menționat, de asemenea. Chiar în afara Dresda este Konigstein Cetatea. Și dacă vă puteți bucura de mers pe jos, nu trebuie sa ratati podurile din Saxonia din piatră Parc național. În plus, trebuie să fii sincer cu tine însuți. Este greu sa vizita Germania și, cel puțin o dată, nu au prea multe beri în unele dintre bare. Din fericire, Saxonia are un mic oraș balnear numit Bad Schandau, perfect pentru detoxing după o noapte beat. Glühwein ar trebui să fie, de asemenea, pe lista dvs., deoarece este acasa cea mai veche piață de Crăciun din Germania. The rețea de tren german este excelent în acest domeniu, așa că va ajunge să-l experimenteze la maxim.

Frankfurt Trenurile Dresda

Dortmund la trenuri Dresda

Luxemburg Trenurile Dresda

Amsterdam Trenurile Dresda

 

pietre Saxonia ascunse în Europa

 

2. Orașul Luxemburg, o mica, Capital Romantic

Primul lucru pe care cred că de atunci când vorbim despre Luxemburg este bănci. Țara este bine cunoscut tocmai din cauza lor. Dar, Luxemburg turnuri biserici, case de piatră, iar canalele mici fac ca vizitarea acestuia să fie mai plăcută decât v-ați aștepta. De aceea, acest loc este unul dintre pietre ascunse rare în Europa, printre capitalele acestui continent. Este un loc frumos, prevăzută la punctul în care râurile Pétrusse și Alzette întâlni. Puteți vizita unele dintre restaurante și bare de sold în apropiere piața Centrală. În plus,, rue Philippe II are o grămadă de magazine, asa ca mai bine să fie gata să-și petreacă câțiva dolari! în general Luxemburg este un loc perfect pentru o romantic sfârșit de săptămână.

Koln pentru trenuri Luxemburg

Koblenz la trenuri Luxemburg

Metz la trenuri Luxemburg

Paris Trenurile Luxemburg

 

pietre orașului Luxemburg ascunse în Europa

 

3. Anvers: caro, Biciclete și bere

Încă o dată, nu într-adevăr o bijuterie ascunsă, dar a trebuit să-l menționăm. Motivul este simplu. Antwerp este un loc minunat pentru a opri de la dvs. călătoria cu trenul de la Luxemburg la Țările de Jos. in afara de asta, acest oras are multe de oferit, și ar trebui să te distrezi acolo. Daca esti pasionat de ciclism și arhitectură trebuie să ia „tur de arhitectura.“ Datorită această hartă se răcească, poti poate descoperi scoate în evidență oraș în formularul dumneavoastră preferat de transport. Și dacă preferați ceva „mai strălucitor“, du-te verifica Anvers Acasă de diamante. In acelasi timp, Belgia este mare pentru iubitorii de bere. Dacă ești unul, apuca o cana de la „De Konick“, fabrica de bere oraș Anvers.

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

 

 

4. Camogli, Un adevărat pietre ascunse în Europa

Numai 45 minute de mers cu trenul de Genova, acest mic oraș, pescarii nu are o mulțime de must-vede. in orice caz, la fel ca cele olocuri derrated care se dovedesc a fi adevărate pietre ascunse ale Europei, aceasta ar trebui să le fie pe lista ta. Cu al ei; cu al lui case colorate și străzi abrupte, Camogli este un loc perfect pentru a merge pentru o plimbare lungă. Plimbare prin Camogli, veți observa hoteluri de lux, clădiri vechi, și brutării mici. Înainte să-l cunosc – vei cădea în dragoste cu acest loc! Și când te saturi de mers pe jos în jurul valorii de, nu este nimic mai bun decât având masa de prânz în unele dintre restaurantele orașului. Un moment perfect pentru a vizita Camogli ar fi mai, în timpul peștilor festival. Principala atractie a acestui eveniment este de 28 de tone pan. Este folosit, ai ghicit corect, pentru pește gătit.

Florența Trenurile Camogli

Genova la Camogli Trenuri

Roma Trenurile Camogli

Milano Trenurile Camogli

 

Pietre ascunse în Europa Camogli

 

5. Weymouth, un oraș de plajă din Anglia închide lista noastră de bijuterii ascunse din Europa

Este dificil să fie considerat unul dintre pietre ascunse în Europa atunci când ai dinozaur fosile in apropiere de tine. Da, ai citit-o corect. fosile de dinozauri pot fi găsite de-a lungul coastei Jurassic din Weymouth. Inca, nu mulți oameni decid să ia un 3 ore cu trenul de la Londra sa ii vedem. Cei care fac se pot bucura de diferite sporturi acvatice și au de pește și chips-uri de pe plajă. Sau opta pentru o masă la o parte din preparate gastronomice. Deoarece lira este ușor în jos în acest moment, acesta este momentul potrivit pentru a face o excursie în Anglia. Și momentul potrivit pentru a vizita Weymouth ar fi august în timpul Weymouth carnaval.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

 

V-am ajutat cu a decide care loc pentru a vizita următoare în aventurile tale viitoare? Bun! Aceste cinci locuri sunt doar un exemplu de modul în care există încă unele pietre nedescoperite și ascunse în Europa. Lumea este plină de surprize vă așteaptă să le descoperi. Călătorind cu trenul vă va permite să vedeți aceste locații dintr-un unghi diferit. De asemenea, vă veți bucura de călătoria mai mult. Dacă aveți nevoie ajuta la planificarea călătoriei dvs., sau doriți să cumpere bilete, vă rugăm să ne vizitați la SaveATrain.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhidden-gems-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)