Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 17/12/2022)

Alle turister drømmer om at besøge skjulte perler i Europa såvel som fremtrædende europæiske metropoler. Et billede af dem lykkeligt stående ved siden af ​​Eiffeltårnet, Colosseum eller Big Ben gør alle føler exceptionel (og vi helt få det!). Uanset om du er en Instagram narkoman eller en ”ægte” rejsende, vil steder rundt om i verden er alt!

Vandre omkring, udforske det ukendte, forsøger at møde nye kulturer, og opleve noget anderledes er smuk. Det er derfor, rigtige rejsende er ikke bange at afværge stien. De kan lide at stoppe ved de byer, der ofte ikke har lufthavne og ikke trækker mange besøgende. Disse skjulte perler i Europa kan meget ofte give et bedre billede af et bestemt europæisk land end noget andet, en sand forståelse af en nation. Besøger dem med tog er nok den bedste måde at nyde ny landskaber og samfundslag. Hvis du er en rejsende, denne liste er for dig.

Her er vores foretrukne skjulte perler i Europa nemt nås med tog der er uden tvivl værd at se.

BEMÆRK: Hvis du tænker på går med bus kontra at gå med tog – Valget bør altid være med tog.

 

1. Sachsen, en eklektisk blanding af natur og historie og vores første valg til Hidden Gems I Europa

Ingen grund til straks mentalt projicere dig selv til Dresden, virkelig. Dresden er hovedstaden i Sachsen, men der er nogle andre dele af denne østtyske region værd at nævne, også. Lige uden Dresden er Königstein Fortress. Og hvis du nyde walking, du bør ikke gå glip af murværket broer i Sachsen Nationalpark. desuden, du skal være ærlig overfor dig selv. Det er svært at besøge Tyskland og, mindst en gang, ikke har for mange øl i nogle af søjlerne. Heldigvis, Sachsen har en lille kurby kaldet Bad Schandau, perfekt til detoxing efter en beruset nat. Gluhwein bør også være på din liste, da det er hjemsted for den ældste julemarked i Tyskland. Det Tyske jernbanenet er fremragende i dette område, så du vil komme til at opleve det til sin fulde.

Frankfurt til Dresden Tog

Dortmund til Dresden Tog

Luxembourg til Dresden Tog

Amsterdam til Dresden Tog

 

Sachsen Skjulte perler i Europa

 

2. Luxembourg By, en lille, Romantisk Capital

Det første, du tænker på, når vi taler om Luxembourg er banker. Landet er kendt netop på grund af dem. Men Luxembourg er steepled kirker, stenhuse, og små kanaler gør det mere behageligt at besøge det, end du havde forventet. Det er derfor, dette sted er en af ​​de sjældne skjulte perler i Europa blandt denne kontinentets hovedstæder. Det er en smukt sted, lagt på det punkt, hvor Alzette og Pétrusses floder mødes. Du kan besøge nogle af restauranterne og hippe barer i nærheden af centrale firkant. Derudover, rue Philippe II har en masse butikker, så du må hellere være klar til at tilbringe et par bukke! Tilsammen Luxembourg er et perfekt sted for en romantisk weekend.

Köln til Luxembourg Tog

Koblenz til Luxembourg Tog

Metz til Luxembourg Tog

Paris til Luxembourg Tog

 

Luxembourg By Skjulte perler i Europa

 

3. Antwerpen: diamanter, Cykler og mere Øl

En gang til, egentlig ikke en skjult perle, men vi var nødt til at nævne det. Grunden er enkel. Antwerpen er et godt sted at stoppe ved på din togtur fra Luxembourg til Holland. Udover, denne by har meget at byde på, og du skal have det sjovt der. Hvis du er brænder for cykling og arkitektur, du nødt til at tage den ”arkitektur turen.” Takket være denne cool kort, du kan opdage byen højdepunkter på din favorit form for transport. Og hvis du foretrækker noget ”skinnende”, gå tjek Antwerpen Home of Diamonds. På samme tid, Belgien er fantastisk til øl elskere. Forudsat du er en, grab et krus på ”De Konick”, Antwerpen byen bryggeri.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

 

4. Camogli, en sand skjulte ædelstene i Europa

Kun 45 minutters togtur væk fra Genova, denne lille fiskere by ikke har en masse must-sees. Imidlertid, meget ligesom dem enderrated steder der viser sig at være sande skjulte perler i Europa, dette bør også være på din liste. Med sin farverige huse og stejle gader, Camogli er et perfekt sted at gå en lang tur. Walking gennem Camogli, du vil bemærke smarte hoteller, gamle bygninger, og små bagerier. Før du ved af det – vil du falde i kærlighed med dette sted! Og når du bliver træt af at gå rundt, der er ikke noget bedre end at have frokost i nogle af byens restauranter. Et perfekt tidspunkt at besøge Camogli ville være maj, under fisken festival. Hovedattraktionen i denne begivenhed er den 28-ton pan. Det bruges, du gættede det rigtige, til madlavning fisk.

Firenze til Camogli Tog

Genova til Camogli Tog

Rom til Camogli Tog

Milano til Camogli Tog

 

Skjulte perler i Europa Camogli

 

5. Weymouth, en strandby i England lukker vores liste over skjulte perler i Europa

Det er svært at blive betragtet som en af ​​de skjulte perler i Europa, når du har dinosaurfossiler i nærheden af ​​dig. Jep, du læste rigtigt. Dinosaur fossiler kan findes langs Jurassic kyst Weymouth. Endnu, ikke mange mennesker beslutter at tage en 3-timers togtur fra London at se dem. Dem, der gør, kan nyde forskellige vandsport og have fisk og chips på stranden. Eller vælge et måltid på nogle af gastropubs. Da pundet er lidt nede i øjeblikket, det er det rigtige tidspunkt at gøre en tur til England. Og det rigtige tidspunkt for at besøge Weymouth ville være august under Weymouth karneval.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

 

Har vi hjælpe med at beslutte, hvilken sted at besøge næste på dine kommende eventyr? godt! Disse fem steder er blot et eksempel på, hvordan der stadig er nogle uopdagede og skjulte perler i Europa. Verden er fuld af overraskelser venter på dig til at opdage dem. Rejser med tog giver dig mulighed for at se disse steder fra en anden vinkel. Også, du vil nyde din tur mere. Hvis du har brug for hjælpe planlægge din rejse, eller du ønsker at købe billetter, du besøge os på SaveATrain.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhidden-gems-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)