Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 15/07/2022)

Intet siger ferie eller ferie, helt ligesom et vandland, tror du ikke? Solskin, is, og glidende ned nogle massive vandrutsjebaner er den ultimative opskrift på sjov i løbet af Sommerferie! Vi gjorde det hårde stykke arbejde med at afprøve den Bedste Vandland i Europa os til at give dig den mest præcise rapportering om dem, at vi kunne! Her er bedste vandlande i Europa for dig og din familie til at nyde.

 

Lalandia – Billund, Danmark

Lalandia – Billund, Denmark Indoor pool

 

I humør til nogle nordiske eventyr? Tjek Lalandia, den største vandland i Skandinavien, og en af ​​de bedste Vandland i Europa. Med et udvalg af familievenlige dias, vi elsker især Octopus turen! Vores alder gør show men når den næste fremhæve på vores liste om denne park er de opvarmede pools og den fantastiske dovne strøm!

Slå denne rejse i en pædagogisk en også. Børnene vil elske den Cave Pool, hvor de kan observere koralrev og eksotiske fisk. Ikke opsat på Octopus? Så det vil helt sikkert kildre din fancy; Forældre trang afslapning kan ånde let i aromaterapi saunaer! score! Lad børnene nyder Aqua Splash vand legeplads, Monky Tonky indendørs legeland, eller tag bowling mens du slapper af.

Der er også fem mindre vandrutsjebaner for små vandhunde. Bonus: Lalandia er beliggende i Billund, hvor LEGOLAND er en anden stor familie uafgjort!

 

Tropical Island AMAZONIA - Brandenburg, Tyskland

Tropical Island AMAZONIA – Brandenburg, Germany Indoor

 

Vi er lige så overrasket som dig, at vi fundet nogle af de bedste Vandland i Europa i lande, der generelt ender med at blive den koldeste på det bedste fra Vinter måneder. Tropisk ø AMAZONIA i Brandenburg, Tyskland er ingen undtagelse.

Beliggende omkring en times kørsel fra Hovedbanegården i Berlin, Tropical Island AMAZONIA er en massiv 35.000 kvadratmeter vand-sjov-paradis. Bedst af alt? Det er åbent hele året rundt! Jep, Det er en fire-sæson indendørs-udendørs sydlige Stillehav-tema attraktion! Den er udstyret med en 27 meter høj vand-slide tårn, en indendørs hav, en opvarmet lagune, og en barnligt pulje med en vand legebord.

Træt af at være våd, men stadig ønsker at have det sjovt? Ikke at bekymre sig, tilmelde sig en runde minigolf eller tage en luft ballon tur. Naturelskende familier vil også nyde parkens indendørs regnskov, hvilke funktioner 50,000 planter fra hele verden. Som med de fleste af vandet parker har vi valgt, der er noget for forældrene, også! Har nogen sige boble liggestole og massage puljer? Tæl os i!

Berlin til Potsdam Tog

Berlin til Hamburg Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Berlin til München Tog

 

Vandland Splashworld – Avignon

Det er den første og største vand-tema park i Frankrig, beliggende i Provence, i nærheden af ​​Avignon, det kan give dig familieture, områder for yngre børn, forskellige vandrutsjebaner, den største dovne flod i Europa, og også den største surf simulator i verden. Dette vandland er åbent i sommersæsonen (fra juni til september) og det er også velegnet til mennesker med handicap.

Hvordan man kan nå Splash World Water Park?

Splashworld ligger 17 km fra Avignon, hvilket gør det let tilgængeligt! Også, graden af ​​busstationen, der forbinder vandland med togstationen i Avignon, gør det muligt for dem, rejsende med bus eller tog fra andre steder i Frankrig for at nå Splashworld hurtigt!

Aqua-sjov

15 af 17 pools er åbne hele året rundt, og en af ​​de store indendørs pools er forbundet med en opvarmet udendørs pool, der også er åben hele året. Bølgebassin og surf pool fremkalde atmosfæren i havet ferie. Brændingen puljen er massiv! Det kan bruges med specielle brædder, der er udviklet til indendørs brug samt med dine egne bord.

Hvis du er på udkig efter noget motion der er en 25 m (82 ft) swimmingpool og en 3 m (10 ft) dykning tårn. De indendørs badeland tilbud 11 glider med en samlet længde på næsten 1 km (0,6 miles). Den højeste dias tager dig ned på en spændende tur fra 17 m (55 ft). Også, der er en bred dias for op til tre personer ved siden af ​​hinanden, samt et løg dias og et 180 m (590 ft) lang bjerg flod, flankeret med stejle klipper, hvis du føler dig eventyrlysten.

Lyon til Avignon med tog

Paris til Avignon Tog

Rart at Avignon Tog

Marseille til Avignon Tog

 

Vores favorit Pick for bedste Vandland i Europa er: Vandland Caneva World, Italien

Gardasøen kan være berømt for sin fred og ro, men Caneva World virkelig ryster tingene op. Denne dobbelte whammy af en temapark er delt mellem et Movieland og Acquapark.

Kom tæt på den actionfilmOverdrive live Set, hænge på dine pladser på John Rambo stuntshow, derefter suspendere al vantro på den illusionist at vise. Der er forlystelser for hele familien, fra racing farvande på Kitt Super Jet, til den berusende højder af Hollywood Action Tower og skræmmende Diabolik Invertigo rutsjebane.

Caneva Aquapark

Hvis alle, der handling bliver lidt for varm, dykke ned i Caneva Aquapark og strække ud under palmetræer, i skyggen af ​​en stor vulkan! Men med en stor bølge pool og fantastisk vandrutsjebaner ligesom twin Peaks, Anaconda og Sherry der er masser at friste dig væk fra stranden.

Underholdningen fortsætter på Medieval Times Restaurant & At vise – sæde selv ned i en middelalderlig slot og blive klar til riddere, heste, og en stor dyst turnering!

Trento til Gardasøen Peschiera Tog

Bolzano Bozen til Gardasøen Peschiera Tog

Bologna til Gardasøen Peschiera Tog

Venedig til Gardasøen Peschiera Tog

 

 

Klar til at pakke din badedragt og gå på en tur for at finde de bedste Vandland i Europa? Heck ja! Den bedste nyhed endnu, du kan komme til alle disse destinationer nemt ved hjælp af SaveATrain ! Med ingen skjulte ekstra gebyrer, du vil have mere at bruge på fantastiske forlystelser og gode tider! Book at Sommerferie, nu!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-water-parks-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)