Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 15/07/2022)

Frankrig er spækket med betagende seværdigheder. Hvis du rejser til Frankrig for første gang, lad os tage et kig på vores 10 dages rejseplan! Antag, at du ønsker at nyde de franske vinmarker på landet og de romantiske haver omkring de utrolige slotte. I det tilfælde, at følge denne rejseplan dækker det bedste af Frankrigs smukkeste steder.

Dag 1 Af din rejseplan til Frankrig – Paris

Mens du sagtens kan tilbringe en uge i Paris, hvis du bare har 10 dage at rejse i Frankrig, så burde der være mindst to dage i Paris. En 10-dages tur i Frankrig skal begynde med en picnic med udsigt over Eiffeltårnet og fortsætte til Arc du Triumph. Dette er kun to steder at besøge på en klassisk Paris-tur.

Desuden, at tilbringe dagen med at vandre i gaderne er den bedste måde at tilbringe en eftermiddag i Paris. At udforske de små butikker og caféer eller gå langs Seinen vil være et par unikke ting, der vil gøre begyndelsen på din rejse til Frankrig uforglemmelig.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

10 Days France Travel Itinerary: Paris

 

Dag 2 – Ophold i Paris

På din anden dag i Paris, du kunne nyde Notre Dame-katedralen, en tur langs Seinen, og besøg det utrolige Louvre for at beundre Mona Lisa. At opdage den boheme side af Paris, en guidet tur gennem Montmartre og Sacre-Coeur-basilikaen er den ideelle mulighed. Efter det, hvis du mangler tid, ledig byvandringer er en fantastisk måde at opdage det bedste af Paris.

Ud over at lære om historien og kulturen, du kan forbinde med andre førstegangsrejsende i Paris og endda fortsætte med at udforske Frankrig sammen. i øvrigt, guiden er en lokal pariser, så de vil have masser af gode tips og anbefalinger til at nyde Paris som en lokal.

 

Montmartre Walking Tour

 

Dag 3 – Versailles og Giverny

En time med tog fra Paris 2 charmerende landsbyer, Versailles og Giverny. De fleste mennesker ved ikke, at Versailles er en lille by og ikke kun det berømte Versailles-palads. Desuden, kun kunstelskere vil være bekendt med navnet Giverny. Engang hjemsted for den franske impressionistiske maler Claude Monet, Giverny tiltrækker i dag besøgende, der ønsker at beundre den berømte have og åkander på tæt hold og personligt.

Dermed, du ville have en fantastisk tid med at udforske Versailles' smukke palads og dets haver. Versailles haver er enorme og perfekte til en dag ude af Paris, og det samme for Giverny. Byen er forholdsvis lille, og Monets hjem er hovedattraktionen i Giverny. Så, du kunne nemt kombinere en kort tur til Giverny og tilbringe resten af ​​dagen i Versailles, så du kunne udforske slottet og omgivelserne ordentligt.

Lyon til Versailles tog

Paris til Versailles tog

Orleans til Versailles tog

Tog fra Bordeaux til Versailles

 

The Palace Of Versailles

 

Dage 4-6 Af Dine Frankrig rejser – Loire-dalen og Bordeaux

Det næste stop på din 10-dages tur til Frankrig er til det utrolige vinland, Bordeaux, og Loiredalen. Hjem til et fantastisk fransk slot, romantiske haver, og Loire-floden, Loire-dalen vil give dig en smag af det franske landskab og livsstil. Dermed, leje en cykel for at cykle rundt i dalen er en fantastisk måde at udforske den smukkeste region i Frankrig og historien om små landsbyer omkring.

desuden, mens du er i Paris, du kan nyde søde konditorier og franske retter i de fine restauranter, i Bordeaux, du vil hengive dig vinsmagning. Bordeaux-regionen er berømt for sine fremragende vinmarker, så sørg for at planlægge din vingårdsvandring godt i forvejen, så du ikke går glip af noget. Vinsmagningerne er en god grund til at overnatte i et charmerende Airbnb eller slot i enten Loire eller Bordeaux.

Paris til Bordeaux Tog

Tog fra Marseille til Bordeaux

Nantes til Bordeaux Tog

Cannes til Bordeaux tog

 

 

Dag 7-8 Af Dine Frankrig rejser – Provence

Lavendelmarkerne med slotte i baggrunden er nogle af de mest berømte udsigter over Frankrig. Derfor, hvis du planlægger en sommerferie i Frankrig, Provence bør være din næste destination på de ti dages rejseplan på tværs af Frankrig.

Du kan overnatte i et charmerende slot eller Airbnb i Aix-en-Provence, fordi denne region har fantastisk ferie huslejer. På denne måde kan du udforske den charmerende by og vartegn i området. På den anden dag, du kan rejse fra Provence til Gorge du Verdon, et af Frankrigs utrolige naturlige vidundere.

Dijon til Provence Tog

Paris til Provence Tog

Lyon til Provence Tog

Marseille til Provence Tog

 

10 Days France Travel Itinerary: Provence

 

Dag 9 – franske Riviera

På din tur tilbage fra Provence til Paris, stop i Nice. Her kan du nyde lidt af den franske rivieras solskin og gyldne strande. Ja, verdenskendt for sin fantastiske kystlinje og sommerstemning, Nice er den ultimative destination i Frankrig for en ferie ved havet.

Ud over den afslappede atmosfære, Nice har gode restauranter, hvor man kan få en bid mad efter en svømmetur i Middelhavet. Nice er en glimrende mulighed, hvis du mangler tid, men du kan forlænge dit ophold på den franske riviera og besøge strandene i Saint Tropez. Imidlertid, det betyder, at du bør overveje at afkorte dit ophold i Loire og Provence.

Tog fra Paris til Cannes

Lyon til Cannes tog

Cannes til Paris tog

Cannes til Lyon tog

 

French Riviera In Summer

 

Dag 10 – Tilbage i Paris

Paris er en fremragende afslutning på en uforglemmelig tur til Frankrig. Ud over de berømte vartegn, Paris har mange skjulte steder, som kun de lokale kender til. Derfor, hvis du har en hel dag i Paris indtil flyrejsen, du kan udforske et par af de mindre kendte steder i Paris, som loppemarkedet for lidt shopping, eller en picnic i Buttes Park- Chaumont.

Endelig, Frankrig er en uforglemmelig destination i Europa. Fra de berømte lavendelmarker i Provence til Montmartre i Paris, der er masser af steder at opdage i Frankrig. Dermed, -en 10 dages rejseplan i Frankrig kan blive til vidunderlige to uger.

Paris til Amsterdam Tog

Paris til London Tog

Lyon til Bruxelles tog

Tog fra Lyon til Rotterdam

 

Frankrig er et fantastisk land, som enhver rejsende skal opleve. Er du klar til en 10 Dage Frankrig rejse? Bestil din togbillet med Gem et tog og lad dig rive med af skønheden!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 dages rejseplan til Frankrig" på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her:

https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/da/10-days-france-itinerary/ – (Rul lidt ned for at se Koden)