Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 15/07/2022)

Frankrike er fullpakket med fantastiske severdigheter. Hvis du reiser til Frankrike for første gang, la oss ta en titt på vår 10 dagers reiseplan! Anta at du ønsker å nyte de franske vingårdene på landsbygda og de romantiske hagene rundt de utrolige slottene. I så fall, å følge denne reiseruten dekker det beste av Frankrikes vakreste steder.

Dag 1 Av reiseplanen din til Frankrike – Paris

Mens du enkelt kan tilbringe en uke i Paris, hvis du bare har 10 dager å reise i Frankrike, da bør minst to dager være i Paris. En 10-dagers tur i Frankrike må begynne med en piknik med utsikt over Eiffeltårnet og fortsette til Arc du Triumph. Dette er bare to steder å besøke på en klassisk Paris-tur.

I tillegg, å tilbringe dagen med å vandre i gatene er den beste måten å tilbringe en ettermiddag i Paris. Å utforske de små butikkene og kafeene eller gå langs Seinen vil være noen unike ting som vil gjøre starten på turen til Frankrike uforglemmelig.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

10 Days France Travel Itinerary: Paris

 

Dag 2 – Bo i Paris

På din andre dag i Paris, du kan nyte Notre Dame-katedralen, en spasertur langs Seinen, og besøk det utrolige Louvre for å beundre Mona Lisa. For å oppdage den bohemske siden av Paris, en guidet tur gjennom Montmartre og Sacre-Coeur-basilikaen er det ideelle alternativet. Etter det, hvis du har kort tid, gratis byvandringer er en fantastisk måte å oppdage det beste av Paris.

I tillegg til å lære om historien og kulturen, du kan koble til andre førstegangsreisende i Paris og til og med fortsette å utforske Frankrike sammen. Dessuten, guiden er en lokal pariser, så de vil ha mange gode tips og anbefalinger for å nyte Paris som en lokal.

 

Montmartre Walking Tour

 

Dag 3 – Versailles og Giverny

En time med tog fra Paris 2 sjarmerende landsbyer, Versailles og Giverny. De fleste vet ikke at Versailles er en liten by og ikke bare det berømte slottet i Versailles. I tillegg, bare kunstelskere vil bli kjent med navnet Giverny. En gang hjemmet til den franske impresjonistiske maleren Claude Monet, i dag tiltrekker Giverny besøkende som ønsker å beundre den berømte hagen og vannliljene på nært hold.

Dermed, du vil ha en fantastisk tid med å utforske det nydelige palasset i Versailles og dets hager. Hagene i Versailles er enorme og perfekte for en dag utenfor Paris, og det samme for Giverny. Byen er relativt liten, og Monets hjem er hovedattraksjonen i Giverny. Så, du kan enkelt kombinere en kort tur til Giverny og tilbringe resten av dagen i Versailles slik at du kan utforske palasset og omgivelsene ordentlig.

Lyon til Versailles tog

Tog fra Paris til Versailles

Orleans til Versailles tog

Tog fra Bordeaux til Versailles

 

The Palace Of Versailles

 

Dager 4-6 Av Din Frankrike reiser – Loiredalen og Bordeaux

Neste stopp på din 10-dagers tur til Frankrike er til det utrolige vinlandet, Bordeaux, og Loiredalen. Hjem til et fabelaktig fransk slott, romantiske hager, og Loire-elven, Loire-dalen vil gi deg en smak av det franske landskapet og livsstilen. Dermed, leie en sykkel for å sykle rundt dalen er en fin måte å utforske den vakreste regionen i Frankrike og historien til små landsbyer rundt.

Dessuten, mens du var i Paris, du kan unne deg søtt konditori og fransk mat i de fine restaurantene, i Bordeaux, du vil hengi deg til vinsmaking. Bordeaux-regionen er kjent for sine utmerkede vingårder, så sørg for å planlegge vingårdshopping i god tid, slik at du ikke går glipp av noe. Vinsmakingene er en god grunn til å tilbringe natten i en sjarmerende Airbnb eller chateau i enten Loire eller Bordeaux.

Paris til Bordeaux Togene

Tog fra Marseille til Bordeaux

Nantes til Bordeaux Togene

Cannes til Bordeaux tog

 

 

Dag 7-8 Av Din Frankrike reiser – Provence

Lavendelmarkene med slott i bakgrunnen er noen av de mest kjente utsiktene over Frankrike. Derfor, hvis du planlegger en sommerferie i Frankrike, Provence bør være ditt neste reisemål på den ti dager lange reiseruten gjennom Frankrike.

Du kan tilbringe natten i et sjarmerende slott eller Airbnb i Aix-en-Provence fordi denne regionen har fantastisk ferieutleie. På denne måten kan du utforske den sjarmerende byen og landemerkene i området. På den andre dagen, du kan reise fra Provence til Gorge du Verdon, et av Frankrikes utrolige naturlige underverker.

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon til Provence Togene

Marseilles til Provence Togene

 

10 Days France Travel Itinerary: Provence

 

Dag 9 – franske Riviera

På din tur tilbake fra Provence til Paris, stopp i Nice. Her kan du nyte litt av solskinnet og de gylne strendene på den franske rivieraen. Faktisk, verdenskjent for sin fantastiske kystlinje og sommerstemning, Nice er det ultimate reisemålet i Frankrike for en ferie ved sjøen.

I tillegg til den avslappede atmosfæren, Nice har flotte restauranter å ta en matbit etter en svømmetur i Middelhavet. Nice er et utmerket alternativ hvis du har kort tid, men du kan forlenge oppholdet på den franske rivieraen og besøke strendene i Saint Tropez. derimot, dette betyr at du bør vurdere å avkorte oppholdet i Loire og Provence.

Paris til Cannes tog

Lyon til Cannes tog

Tog fra Cannes til Paris

Cannes til Lyon tog

 

French Riviera In Summer

 

Dag 10 – Tilbake i Paris

Paris er en utmerket avslutning på en uforglemmelig tur til Frankrike. I tillegg til de kjente landemerkene, Paris har mange skjulte steder, som bare lokalbefolkningen vet om. Derfor, hvis du har en hel dag i Paris frem til flyturen, du kan utforske noen av de mindre kjente stedene i Paris, som loppemarkedet for litt shopping, eller en piknik i Buttes Park- Chaumont.

Endelig, Frankrike er et uforglemmelig reisemål i Europa. Fra de berømte lavendelmarkene i Provence til Montmartre i Paris, det er mange steder å oppdage i Frankrike. Dermed, en 10 dagers reiserute i Frankrike kan bli til fantastiske to uker.

Paris til Amsterdam Tog

Paris til London Trains

Lyon til Brussel tog

Tog fra Lyon til Rotterdam

 

Frankrike er et fantastisk land hver reisende trenger å oppleve. Er du klar for en 10 Dager Frankrike reise? Bestill togbillett med Lagre et tog og la deg rive med av skjønnheten!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 dagers reiseplan for Frankrike" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her:

https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/no/10-days-france-itinerary/ – (Rull ned litt for å se inn kode)