Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 15/07/2022)

Ranska on täynnä henkeäsalpaavia nähtävyyksiä. Jos matkustat Ranskaan ensimmäistä kertaa, katsotaanpa meidän 10 päivän matkareitti! Oletetaan, että haluat nauttia ranskalaisista viinitarhoista maaseudulla ja romanttisista puutarhoista, jotka ympäröivät uskomattomia linnoja. Siinä tapauksessa, tämän matkasuunnitelman seuraaminen kattaa parhaat Ranskan kauneimmista paikoista.

Päivä 1 Ranskan matkasuunnitelmastasi – Pariisi

Vaikka voit helposti viettää viikon Pariisissa, jos sinulla vain on 10 päivää matkustaa Ranskassa, sitten vähintään kaksi päivää pitäisi olla Pariisissa. 10 päivän matka Ranskassa on aloitettava piknikillä, josta on näkymät Eiffel-tornille ja jatkettava Arc du Triumphille. Nämä ovat vain kaksi käyntikohdetta klassisella Pariisin kiertueella.

Lisäksi, päivän viettäminen kaduilla vaeltaen on paras tapa viettää iltapäivä Pariisissa. Pienten putiikien ja kahviloiden tutkiminen tai kävely Seinen varrella on muutamia ainutlaatuisia asioita, jotka tekevät Ranskan-matkasi alusta unohtumattoman.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

10 Days France Travel Itinerary: Paris

 

Päivä 2 – Pysy Pariisissa

Toisena päivänä Pariisissa, voit nauttia Notre Damen katedraalista, kävely Seineä pitkin, ja vieraile uskomattomassa Louvressa ihailemaan Mona Lisaa. Tutustu Pariisin boheemiin puoleen, opastettu kierros Montmartren ja Sacre-Coeur-basilikan läpi on ihanteellinen vaihtoehto. Sen jälkeen, jos aika on pulaa, vapaa kaupunkikävelykierroksia ovat loistava tapa löytää Pariisin parhaat puolet.

Historian ja kulttuurin oppimisen lisäksi, voit olla yhteydessä muihin ensikertalaisia ​​matkustajia Pariisissa ja jopa jatkaa Ranskaan tutustumista yhdessä. Lisäksi, opas on paikallinen pariisilainen, joten heillä on paljon hyviä vinkkejä ja suosituksia nauttia Pariisista kuin paikallinen.

 

Montmartre Walking Tour

 

Päivä 3 – Versailles ja Giverny

Tunti junalla Pariisista 2 viehättäviä kyliä, Versailles ja Giverny. Useimmat ihmiset eivät tiedä, että Versailles on pieni kaupunki eikä vain kuuluisa Versaillesin palatsi. Lisäksi, vain taiteen ystävät tuntevat nimen Giverny. Oli aikoinaan ranskalaisen impressionistisen taidemaalari Claude Monetin koti, Giverny houkuttelee nykyään vierailijoita, jotka haluavat ihailla kuuluisaa puutarhaa ja lumpeita läheltä ja henkilökohtaisesti.

Täten, sinulla on hämmästyttävä aika tutkia upeaa Versaillesin palatsia ja sen puutarhoja. Versailles'n puutarhat ovat valtavia ja täydellinen päivä Pariisista, ja sama Givernylle. Kaupunki on suhteellisen pieni, ja Monetin koti on Givernyn tärkein nähtävyys. Niin, voit helposti yhdistää lyhyen matkan Givernyyn ja viettää loppupäivän Versaillesissa, jotta voisit tutustua palatsiin ja ympäristöön kunnolla.

Junat Lyonista Versaillesiin

Junat Pariisista Versaillesiin

Junat Orleanista Versaillesiin

Junat Bordeauxista Versaillesiin

 

The Palace Of Versailles

 

päivää 4-6 of teidän Ranskan matkailu – Loiren laakso ja Bordeaux

Seuraava pysäkki 10 päivän matkallasi Ranskaan on uskomattomaan viinin maahan, Bordeaux, ja Loiren laaksossa. Upea ranskalainen linna asuu, romanttiset puutarhat, ja Loire-joki, Loiren laaksossa voit maistaa Ranskan maaseutua ja elämäntapaa. Täten, pyörän vuokraaminen pyöräilyyn ympäri laaksoa on loistava tapa tutustua Ranskan kauneimpaan alueeseen ja ympärillä olevien pienten kylien historiaan.

Lisäksi, ollessaan Pariisissa, voit nauttia makeista leivonnaisista ja ranskalaisen keittiön herkuista hienoissa ravintoloissa, Bordeaux'ssa, sinä antaudut Viininmaistelu. Bordeaux'n alue on kuuluisa erinomaisista viinitarhoistaan, joten muista suunnitella omasi viinitarhahyppelykierros hyvissä ajoin, joten et menetä mitään. Viininmaistajaiset ovat loistava syy viettää yö viehättävässä Airbnb:ssä tai chateaussa joko Loiressa tai Bordeaux'ssa.

Paris Bordeaux Junat

Junat Marseillesta Bordeauxiin

Nantes Bordeaux Junat

Junat Cannesista Bordeauxiin

 

 

Päivä 7-8 of teidän Ranskan matkailu – Provence

Laventelipellot ja linnat taustalla ovat eräitä Ranskan kuuluisimmista näkymistä. Siksi, jos suunnittelet kesälomaa Ranskassa, Provencen pitäisi olla seuraava määränpääsi kymmenen päivän matkalla Ranskassa.

Voit viettää yön viehättävässä linnassa tai Airbnb:ssä Aix-en-Provencessa, koska tällä alueella on upea loma-asunnot. Näin voit tutustua viehättävään kaupunkiin ja alueen maamerkkeihin. Toisena päivänä, voit matkustaa Provencesta Gorge du Verdoniin, yksi Ranskan uskomattomista luonnonihmeistä.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

 

10 Days France Travel Itinerary: Provence

 

Päivä 9 – Ranskan Riviera

Sinun paluumatka Provencesta Pariisiin, pysähtyä Nizzassa. Täällä voit nauttia hieman auringosta ja Ranskan Rivieran kultaisista rannoista. Todellakin, maailmankuulu hämmästyttävästä rannikosta ja kesän tunnelmasta, Nizza on Ranskan perimmäinen kohde merenrantalomalle.

Rennon tunnelman lisäksi, Nizzassa on upeita ravintoloita Välimerellä uinnin jälkeen. Nizza on loistava vaihtoehto, jos aikaa on vähän, mutta voit pidentää oleskeluasi Ranskan Rivieralla ja vierailla Saint Tropezin rannoilla. kuitenkin, Tämä tarkoittaa, että sinun tulee harkita Loiren ja Provencen oleskelusi lyhentämistä.

Pariisin ja Cannesin junat

Junat Lyonista Cannesiin

Cannesista Pariisiin junat

Junat Cannesista Lyoniin

 

French Riviera In Summer

 

Päivä 10 – Takaisin Pariisiin

Pariisi on loistava lopetus unohtumattomalle Ranskan-matkalle. Kuuluisten maamerkkien lisäksi, Pariisissa on monia piilotettuja paikkoja, joista vain paikalliset tietävät. Siksi, jos sinulla on kokonainen päivä Pariisissa ennen lentoa, voit tutustua joihinkin Pariisin vähemmän tunnettuihin kohteisiin, kuten kirpputori ostoksille, tai a piknikki sisään Buttesin puisto- Chaumont.

vihdoin, Ranska on unohtumaton kohde Euroopassa. Provencen kuuluisista laventelipelloista Pariisin Montmartreen, on paljon paikkoja koettavaa Ranskassa. Täten, a 10 päivän matkareitistä Ranskassa voi tulla upea kaksi viikkoa.

Pariisi Amsterdam Junat

Pariisi Lontoo Junat

Junat Lyonista Brysseliin

Junat Lyonista Rotterdamiin

 

Ranska on hämmästyttävä maa, jonka jokaisen matkailijan on koettava. Oletko valmis 10 Päivän matka Ranskaan? Varaa junalippu osoitteesta Tallenna juna ja anna kauneuden lakaista itsesi pois!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 päivän Ranskan matkareitti" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä:

https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/fi/10-days-france-itinerary/ – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)