Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/06/2021)

Yksityisyys, 5-tähden hotellin palvelut, henkeäsalpaavat näkymät, ja sijainti, seuraava 10 paikoilla on kaikki. Nämä 10 mahtavia loma-asuntoja Euroopassa ympäröi upea luonto, ja niissä on hämmästyttäviä etuja.

 

1. Mahtava loma-asuntopaikka Ranskassa: Provence

Kivimökkejä, muinaiset ranskalaiset huvilat, viehättävät Dentelles de Montmirail -vuoret, Provence on yksi 10 Euroopan upeimmat loma-asunnot.

ensiksi, Laventelin tuoksuille herääminen ja kirsikan poimiminen puista on yksi parhaista asioista Provencessa. toiseksi, ihaillen kaunista Mont Ventouxia maalaistalosi ikkunoista, se ylittää kaikki unelmat, joita olet koskaan nähnyt täydellisestä lomasta.

Majoitustyypit:

Provencessa, sinulla on paljon loma-asuntovaihtoehtoja: Maalaistalot, huvilat, ja viehättäviä mökkejä. Kaikki loma-asunnot ovat täysin varusteltuja lapsiperheiden isännöimiseksi, tai kaveriporukoille.

Hintaluokka:

alkaen $136 varten 2 makuuhuoneen asunto $350 huvilalle, per yö.

Dijon to Provence With A Train

Pariisista Provenceen junalla

Lyonista Provenceen junalla

Marseille Provenceen junalla

 

Mahtavia loma-asuntoja kukkulan huipulla Ranskassa: Provence

 

2. Paras loma-asuntopaikka Euroopassa Italiassa: Toscana

Toscanan viinilaakso on upea loma-asuntopaikka Italiassa. Silkkiset kukkulat ovat upeat puitteet rentouttavalle lomalle. Esimerkiksi, henkeäsalpaava Giglion saari, tai fransiskaaniluostari La Vernassa, ovat upeita rentoja aktiviteetteja kauniilla Toscanan alueella.

Lisäksi, herääminen aamulla, astumalla maalaistalosta kauniisiin näkymiin Toscanaan – on korvaamaton. Tässä, voit valita jäähdytyksestä yksityisen uima-altaan äärellä lasillisen viiniä, tai menee viinikierrokselle.

Majoitustyypit:

Huvilat, huoneisto, ja mökit.

Hintaluokka:

$68 että $200 per yö.

Aktiviteetit lapsille: Ehdottomasti! Vaikka aikuiset hemmottelevat itseään, lapset räjähtävät Pistoian tai Cavallino Matton eläintarhoissa huvipuisto in Livorno.

Firenzestä Grossetoon junalla

Perugia - Grosseto junalla

Viterbo - Grosseto junalla

Roomasta Grossetoon junilla

 

Toscanan koti viinilaaksossa

 

3. Paras loma-asuntopaikka Isossa-Britanniassa: Länsi-Englanti

Upeat rantaviivat, kivimökkejä, kauniita auringonlaskuja, ja seesteisyys, Tee Lounais-Englannista ihanteellinen loma-asuntopaikka Englannin maaseudulla. Lisäksi, sen viehättäviä rannikkokaupunkeja Devon ja Dorset ovat säilyttäneet viehätyksensä vuosien varrella ja olleet rohkeita ajan ja suolaisten tuulien käsissä.

Kävely kultaisia ​​rantoja pitkin, ihaillen Simon Vanhan Harryn kiviä, tai Jurassic Coast, lyödä kaupunkilomat milloin tahansa. Pysyessään täällä, tunnet olevasi matkalla ajassa taaksepäin esihistoriallisesta ajasta 17th vuosisata. Maisema kertoo sinulle tarinoita ajasta ja luonnon kulusta tässä Englannin osassa, kun taas olkikattoiset tai perinteiset kivimökit kertovat sinulle elämästä ja kulttuurista Länsi-Englannissa.

Niin, jos olet kiinnostunut englantilaisesta kulttuurista, puutarhat, arkkitehtuuri, ja tarinoita – sitten huomaat, että Länsi-Englannissa on joitain mahtavia loma-asuntoja Euroopassa.

Hintaluokka:

$70- 320 per yö

Länsi-Englannin rannikko

 

4. Mahtava loma-asuntopaikka Sveitsissä: Sveitsin Alpeilla

yli 10,000 majoitusvaihtoehdot, sen Sveitsin Alpit ovat mahtavia loma-asuntoja Euroopassa. Sveitsin Alppien upea vuorijono, tarjoaa parhaat näkymät, maisema, polkuja, maisema, monipuoliset loma-asunnot, se tekee leukastasi pudota.

Yksi parhaista asioista loma-asunnoissa Sveitsin Alpeilla on, että siellä on koti mille tahansa makulle ja ryhmälle. Perheille, kaveriporukoille, ulkoporealtaalla, mökkejä, näkymät vuorille tai laaksoon - Sveitsin Alpit ovat niin erilaisia, että ne ovat ihanteellinen loma-asuntopaikka kenellekään.

Niin, nyt sinun on vain valittava välillä syrjäisillä paikoilla kuten Luzern, tai vesiputousten laakso, Maggiorejärvi tai vuoristonäkymät matkallasi unohtumattomimmalle lomalle koskaan.

Majoitustyypit:

Mökit, puiset mökit, talot, tai huoneistoja.

Hintaluokka:

alkaen $92 huoneistolle $265 per yö yksityiselle lomamökille tai talolle, josta on näkymät järvelle.

Zürichistä Wengeniin junalla

Geneve Wengeniin junalla

Bernistä Wengeniin junalla

Baselista Wengeniin junalla

 

Mahtavia loma-asuntoja Sveitsin Alpeilla

 

5. Mahtavia loma-asuntoja Ranskassa

Ranska on hämmästyttävä loma-asuntokohde Euroopassa. Niin monia kauniita ja monipuolisia paikkoja, meidän oli todella vaikeaa valita vain yksi mahtava loma-asuntopaikka seuraavalle ranskalaiselle lomallesi.

Esimerkiksi, Biarritzilla on upeimmat rannat, kun taas Dordognen laakso tarjoaa upeat näkymät vuorille ja joelle.

Joko valitsemasi loma-asuntopaikka, upea loma-asuntosi on täysin varustettu, ihastuttavalla puutarhalla, ja Ranskan upeimmilla alueilla.

Majoitustyypit:

Bretagnessa, löydät linnoja loma-asunnoille, tai mökki, jolla on oma polku kauniille rannikolle.

Hintaluokka:

$75 – $145 per yö

Nantes Toursiin junalla

Lille Toursiin junalla

Lille Pariisiin junalla

Tours to Paris With A Train

 

 

6. Mahtava loma-asuntopaikka Tšekissä: Böömi

Böömin Sveitsi on yksi upeista alueista Euroopassa. Kiitos upeista hiekkakivivuorista ja näkymistä Elbe-joelle, Tšekki Sveitsi on lomaparatiisi. Täten, se on mahtava loma-asuntopaikka Euroopassa.

Tämä paikka tarjoaa eeppisiä näkymiä, monia vaellusreittejä, perhe piknikpaikkoja, ja joki uimaan.

Majoitustyypit:

Moderneja koteja lähellä villiä luontoa, ja elämä 100 miljoona vuotta. Decinin kaupunki on upea paikka vuokrata kotisi poissa kotoa.

Hintaluokka:

$90 – $150 per yö

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

Lomakohde Tšekissä: Böömi

 

7. Mahtava loma-asuntopaikka Itävallassa: Steiermark

Sijaitsee Kaakkois-Itävallassa, Steiermarkin alppimaisema on yksi Itävallan kauneimmista maisemista. Siksi, Steiermark on mahtava loma-asuntopaikka Euroopassa: Katselukerrat, jäätikkö, vihreät laitumet, ja luonnonkaunis luonto.

Lisäksi upeat näkymät ja retkeilyreitit, Steiermarkissa, voit täysin rentoutua vierailun jälkeen luonnonlähteet. Vaihtoehtoisesti, kiitos monien omenapuiden ja viinitarhojen, voit laskea pään, tai nauttia herkullisesta piknikistä.

Majoitustyypit:

puiset mökit, huviloita uima-altaalla, mökkejä.

Hintaluokka:

$65 – $200 per yö

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Lomakohde Steiermarkin alppimaisemassa

 

8. Mahtava loma-asuntopaikka: Lontoo

Lontoo on yksi mahtavimmista loma-asuntopaikoista Euroopassa, koska se on loputtomien vaihtoehtojen kaupunki. Täältä löydät ainutlaatuisia ja kauniita kaupunginosia, erilaisella arkkitehtuurilla, kulttuuri, ja tunnelmia. Notting Hill on unenomainen, Hampstead Heath on perinteinen ja kukkiva, ja Kensington on posh ja trendikäs. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä mahtavista paikoista, kun varaat seuraavan loma-asunnon poissa kotoa.

Lisäksi, Lontoo tarjoaa niin monia nähtävyyksiä, markkinat, museot, ja puistot mihin tahansa makuun ja lomalle. Siksi, Lontoo on ehdoton voitto a perheloma Euroopassa lasten kanssa: Huvipuistot, parhaat konditoriat, ja Harry Potter tietysti.

Majoitustyypit:

Asuntovuokraus Lontoon keskustassa, ja kodit Lontoon ulkopuolella, depending on the zone.

Hintaluokka:

$70- 320 per yö

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Lomakohde: Lontoo

 

9. Mahtava loma-asuntopaikka Saksassa: Baijeri

Baijeri on yksi viehättävimmistä alueista Saksassa, varsinkin keväällä. Alpeilta Tonavalle, musiikki, ja baijerilaisia ​​herkkuja, niin monia tehtäviä, a 10-päiväretki Baijeriin ei välttämättä riitä nauttimaan kaikesta, mitä tämä upea paikka tarjoaa.

Täten, sinun on suunniteltava hyvissä ajoin lomallesi Baijerissa. Koska Baijeri on yksi suosituimmista lomakohteista Saksassa, paikallisille ja matkailijoille, loma-asunnot on yleensä varattu muutama kuukausi etukäteen. Majoituksen varauksen lisäksi, hyödyntämään Baijerin lomaa parhaalla mahdollisella tavalla, tutkia ja luoda luettelo tärkeimmistä nähtävyyksistä ja aktiviteeteista, jotka sinun on tehtävä, ja sinulla on yleinen reitti.

Majoitustyypit:

Huvilat, huoneisto, ja talot.

Hintaluokka:

$80- $350 per yö

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

Lomakohde Viehättävässä Baijerissa

 

10. Mahtava loma-asuntopaikka Italiassa: Como

Comojärvi on yksi Italian suosituimmista lomakohteista. Huolimatta siitä, että kesäkaudella se voi olla melko täynnä, henkeäsalpaavat näkymät järvelle ja vuorille, rauhallisen ilmapiirin kanssa, laita Comojärvi 10 Euroopan upeimmat loma-asunnot.

Paras aika loma Comojärvellä on maaliskuusta marraskuuhun, kun heinä-elokuu ovat lämpimimmät ja vilkkaimmat kuukaudet. Niin, on todella tärkeää, että teet tutkimuksen etukäteen. Siksi, Tärkeintä on tarkistaa majoitus ja hyvät ja huonot puolet järven loma-asunnon varaamiseen, mihin tahansa osaan vuotta.

Majoitustyypit:

Ylelliset huvilat, huoneisto, mökkejä, ja mökit.

Hintaluokka:

$40 päivässä $500 viikossa

Firenzestä Comoon junalla

Milano - Como junalla

Torinosta Comoon junalla

Genovasta Comoon junalla

 

Lomakohde Comojärvellä

 

täällä Save A Train, autamme mielellämme matkan suunnittelussa 10 Euroopan upeimmat loma-asunnot. Junamatka määränpäähän ja unenomainen poissa kotoa on nopein ja edullisin tapa matkustaa.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "1o mahtavia loma-asuntoja Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fvacation-rental-places-europe%2F- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)