Wacan Maca: 8 menit
(Paling Keri Dianyari On: 11/06/2021)

Privasi, 5-fasilitas hotel lintang, narik ati sing, lan dununge, sabanjure 10 titik wis entuk kabeh. iki 10 papan plancongan apik tenan ing Eropa diubengi karo alam sing nggumunake lan duwe fasilitas sing apik tenan.

 

1. Papan Sewa Liburan Apik tenan ing Prancis: Provence

Pondok watu, villa Prancis kuna, pegunungan Dentelles de Montmirail sing apik, Provence iku salah siji saka 10 papan sewa liburan sing paling apik ing Eropa.

sepisanan, tangi kanggo aroma lavender lan njupuk ceri saka wit minangka salah sawijining perkara sing paling apik sing kudu ditindakake ing Provence. sareh, ngujo Mont Ventoux sing apik saka windows omah omah sampeyan bakal ngluwihi impen sing sampeyan nate ngrasakake liburan sing sampurna.

Jinis Akomodasi:

Ing Provence, sampeyan duwe akeh pilihan akomodasi sewaan liburan: Peternakan, villa-villa, lan pondokan nengsemake. Kabeh sewa liburan wis pepak kanggo dadi kulawarga sing duwe anak, utawa klompok kanca.

Range rega:

saka $136 kanggo 2 apartemen kamar turu kanggo $350 kanggo villa, saben wengi.

Dijon to Provence With A Train

Paris Kanggo Provence Kanthi Sepur

Lyon menyang Provence Kanthi Sepur

Marseille kanggo Provence Kanthi Sepur

 

Papan Panggenan Plancongan sing Luar Biasa ing pucuk bukit ing Prancis: Provence

 

2. Papan Sewa Liburan Paling Enak ing Eropa ing Italia: Tuscany

Lembah anggur Tuscan minangka papan plancongan sing apik banget ing Italia. Bukit sutra minangka papan sing apik banget kanggo liburan sing santai. Kayata, Pulo Giglio sing apik banget, utawa biara Franciscan ing La Verna, minangka kegiyatan santai sing apik ing wilayah Tuscan sing apik.

tambahan, tangi esuk, metu saka omah pertanian ing negara kasebut kanthi pemandangan Tuscany sing apik – ora larang regane. kene, sampeyan bisa milih saka adhem ing kolam renang pribadi kanthi segelas anggur, utawa arep tur anggur.

Jinis Akomodasi:

Villa-villa, Apartemen, lan pondokan.

Range rega:

$68 kanggo $200 saben wengi.

Aktivitas kanggo Bocah-bocah: Mesthi wae! Nalika wong diwasa ngopeni awake dhewe, bocah duwe jeblugan ing kebon binatang ing Pistoia utawa Cavallino Matto taman hiburan in Livorno.

Florence menyang Grosseto Kanthi Sepur

Perugia menyang Grosseto Kanthi Sepur

Viterbo menyang Grosseto Kanthi Sepur

Roma menyang Grosseto Kanthi Sepur

 

Omah Tuscan ing lembah anggur

 

3. Papan Sewa Liburan Paling Enak ing Inggris: Inggris Kulon

Garis pesisir sing nggumunake, pondokan watu, surup ayu, lan katenangan, jadikan South West England dadi papan plancongan ideal ing padesan Inggris. Saliyane, ing kutha gisik sing apik Devon lan Dorset ngreksa daya tarik sajrone pirang-pirang taun lan wani ing tangane wektu lan angin asin.

Mlaku ing pesisir emas, ngujo Simon Old Harry rock, utawa Pesisir Jurassic, ngalahake kutha ngilangi kapan wae. Nalika tetep ing kene, sampeyan bakal ngrasakake lelungan maneh wiwit jaman prasejarah nganti 17th abad. Lansekap nyritakake babagan wektu lan lakune alam ing bagean Inggris iki, nalika pondokan watu tradisional utawa tradisional sing bakal ngandhani sampeyan babagan urip lan budaya ing Inggris Kulon.

dadi, yen sampeyan seneng karo budaya Inggris, Kebon, arsitektur, lan dongeng – sampeyan bakal ngerti manawa Inggris Kulon duwe sawetara papan plancongan sing apik tenan ing Eropa.

Range rega:

$70- 320 saben wengi

Pesisir Inggris Kulon

 

4. Papan Sewa Liburan Apik tenan ing Swiss: The Swiss Alps

kanthi luwih saka 10,000 opsi akomodasi, ing Swiss Alps minangka papan plancongan sing apik tenan ing Eropa. Pegunungan Alpen Swiss sing apik banget, nawakake tampilan paling apik, malang, tilase, sesawangan, sifat sewa plancongan serbaguna, sing bakal nggawe rahang ngeculake.

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan nyewa liburan ing Pegunungan Alpen Swiss yaiku ana omah kanggo rasa lan klompok apa wae. Kanggo kulawarga, klompok kanca, karo bak panas ruangan, chalet, pemandangan gunung utawa lembah - Pegunungan Alpen Swiss pancen macem-macem dadi papan plancongan sing cocog kanggo sapa wae.

dadi, saiki sampeyan mung kudu milih papan sing adoh banget kaya Lucerne, utawa lembah air terjun, lake Maggiore utawa pemandangan gunung ing plancongan sing ora bisa dilalekake.

Jinis Akomodasi:

Sumpah, pondokan kayu, omah, utawa apartemen.

Range rega:

saka $92 kanggo apartemen kanggo $265 saben wengi kanggo chalet pribadi utawa omah kanthi pemandangan tlaga.

Zurich menyang Wengen Kanthi Sepur

Jenewa menyang Wengen Kanthi Sepur

Bern menyang Wengen Karo Sepur

Basel to Wengen Karo Sepur

 

Papan plancongan sing apik tenan ing Pegunungan Alpen Swiss

 

5. Papan Plancongan Apik tenan ing Prancis

Prancis minangka tujuan plancongan sing apik tenan ing Eropa. Kanthi akeh papan sing apik lan serbaguna, kita pancen angel banget milih mung siji papan plancongan sing apik banget kanggo preinan Prancis sabanjure.

Tuladhane, Biarritz duwe pesisir paling apik, nalika lembah Dordogne nawakake pemandangan gunung lan kali sing apik banget.

Salah siji papan sewaan sing sampeyan pilih, sewa liburan sampeyan sing apik tenan bakal dilengkapi kanthi lengkap, karo kebon sing apik banget, lan ing wilayah Prancis sing paling apik.

Jinis Akomodasi:

Ing Brittany, sampeyan bakal nemokake kedaton kanggo nyewa liburan, utawa pondhok kanthi jejak pribadi menyang garis pantai sing apik.

Range rega:

$75 – $145 saben wengi

Nantes menyang Tur Kanthi Sepur

Lille menyang Tur Kanthi Sepur

Lille menyang Paris Kanthi Sepur

Tours to Paris With A Train

 

 

6. Papan Sewa Liburan Apik tenan ing Republik Ceko: Bohemia

Swiss Bohemian minangka salah sawijining wilayah sing apik banget ing Eropa. Thanks kanggo gunung watu pasir sing apik tenan lan pemandangan kali Elbe, Ceko Swiss minangka swarga plancongan. Mangkono, iku papan plancongan sing apik tenan ing Eropa.

Papan iki nawakake tampilan epik, tilase hiking, kulawarga papan piknik, lan kali kanggo nglangi.

Jinis Akomodasi:

Omah modern cedhak karo alam liar, lan urip saka 100 yuta taun. Kutha Decin minangka papan sing apik kanggo nyewa omah adoh saka omah.

Range rega:

$90 – $150 saben wengi

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

Papan Sewa Liburan ing Republik Ceko: Bohemia

 

7. Papan Sewa Liburan Apik tenan ing Austria: Styria

Dumunung ing sisih kidul wétan Austria, lanskap Alpine Styrian minangka salah sawijining sing paling apik ing Austria. Mulane, Styria minangka papan plancongan sing apik tenan ing Eropa: tampilan, gletser, suketan ijo, lan alam sing apik.

Saliyane pemandangan apik banget lan jalur hiking, ing Styria, sampeyan babar blas bakal ngendhokke sawise ngunjungi sumber termal alami. Utawa, matur nuwun kanggo akeh wit apel lan pakebonan anggur, sampeyan bisa nyelehake sirahe, utawa seneng piknik sing enak.

Jinis Akomodasi:

pondokan kayu, villa karo kolam renang, chalet.

Range rega:

$65 – $200 saben wengi

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Tempat Sewa Liburan Ing malang Alpen Styrian

 

8. Papan Panggenan Plancongan Apik tenan: London

London minangka salah sawijining papan plancongan paling apik ing Eropa amarga iku kutha kanthi pilihan tanpa wates. Ing kene sampeyan bakal nemokake lingkungan sing unik lan apik, kanthi arsitektur beda, budaya, lan getaran. Notting Hill ngalamun, Hampstead Heath tradisional lan mekar, lan Kensington apik lan trendi. Iki mung sawetara conto papan sing apik kanggo pesenan sewa plancongan sabanjure adoh saka omah.

Menapa malih, London nawakake akeh pemandangan, pasar, musium, lan taman kanggo jinis rasa lan liburan. Mulane, London bakal menang mutlak kanggo preinan kulawarga ing Eropa karo bocah-bocah: taman hiburan, toko jajanan paling apik, lan Harry Potter mesthi.

Jinis Akomodasi:

Sewa apartemen ing pusat London, lan omah-omah ing sanjabane London, depending on the zone.

Range rega:

$70- 320 saben wengi

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Papan Rental Liburan: London

 

9. Papan Sewa Liburan sing apik tenan ing Jerman: Bavaria

Bavaria minangka salah sawijining wilayah sing paling apik ing Jerman, utamane ing musim semi. Saka Pegunungan Alpen tekan kali Danube, music, lan enak panganan Bavaria, kanthi akeh prekara sing kudu ditindakake, a 10-dina plancongan ing Bavaria bisa uga ora cukup kanggo nikmati kabeh sing ditawakake ing papan sing luar biasa iki.

Mangkono, sampeyan kudu jangka luwih cepet kanggo preinan ing Bavaria. Wiwit Bavaria minangka salah sawijining tujuan plancongan sing disenengi ing Jerman, kanggo warga lokal lan turis, sewa plancongan cenderung dipesen sawetara wulan sadurunge. Saliyane pesenan akomodasi, kanggo nggawe paling apik ing liburan Bayern, riset lan nggawe dhaptar pandhuan lan kegiyatan utama sing kudu sampeyan lakoni, lan duwe jadwal umum.

Jinis Akomodasi:

Villa-villa, Apartemen, lan omah.

Range rega:

$80- $350 saben wengi

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

Papan Sewa Liburan ing Picturesque Bavaria

 

10. Papan Sewa Liburan sing apik tenan ing Italia: Lake Como

Lake Como minangka salah sawijining tujuan plancongan sing paling populer ing Italia. Sanajan kasunyatane bisa rame ing musim panas, tlaga lan pagunungan sing apik banget, kanthi swasana tenang, sijine Lake Como ing 10 papan sewa liburan sing paling apik ing Eropa.

Wayahe paling apik kanggo preinan ing Lake Como yaiku antarane Maret nganti November, nalika wulan Juli-Agustus minangka wulan paling anget lan rame. dadi, penting banget sampeyan nindakake riset sadurunge. Mulane, sing paling penting yaiku mriksa akomodasi lan pro lan kontra kanggo pesenan sewa liburan ing tlaga kasebut, kanggo bagean taun.

Jinis Akomodasi:

Villa mewah, Apartemen, chalet, lan pondokan.

Range rega:

$40 saben dina kanggo $500 saben minggu

Florence Kanggo Como Kanthi Sepur

Milan Kanggo Como Kanthi Sepur

Turin Kanggo Como Kanthi Sepur

Genoa Kanggo Como Kanthi Sepur

 

Papan Sewa Liburan ing Lake Como

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu rencana lelungan menyang 10 papan sewa liburan sing paling apik ing Eropa. Plancongan sepur menyang tujuan lan omah sing adoh saka omah iku cara plancongan paling cepet lan terjangkau.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "1o Tempat Nyewa Liburan Apik Ing Eropa" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fvacation-rental-places-europe%2F- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)