Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 11/06/2021)

Privatliv, 5-stjernede hotelfaciliteter, betagende udsigt, og placering, den næste 10 pletter har det hele. Disse 10 fantastiske ferieudlejningssteder i Europa er omgivet af fantastisk natur og kommer med fantastiske frynsegoder.

 

1. Fantastisk ferieudlejningssted i Frankrig: Provence

Stenhytter, gamle franske villaer, de maleriske Dentelles de Montmirail bjerge, Provence er en af ​​de 10 mest fantastiske ferieudlejningssteder i Europa.

for det første, at vågne op til lavendel dufte og plukke kirsebær fra træerne er en af ​​de bedste ting at gøre i Provence. For det andet, at beundre den smukke Mont Ventoux fra vinduerne på dit landsted overgår enhver drøm, du nogensinde har haft om den perfekte ferie.

Indkvarteringstyper:

I Provence, du har masser af muligheder for ferieudlejning: Bondegårde, villaer, og charmerende hytter. Alle ferieboliger er fuldt udstyret til at være vært for familier med børn, eller vennegrupper.

Prisklasse:

Fra $136 for en 2 soveværelse lejlighed til $350 til en villa, Per nat.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med et tog

Lyon til Provence med et tog

Marseilles til Provence med et tog

 

Fantastiske ferieudlejningssteder på toppen af ​​bakken i Frankrig: Provence

 

2. Bedste ferielejested i Europa i Italien: Toscana

Den toscanske vindal er et vidunderligt ferieudlejningssted i Italien. De silkeagtige bakker er en vidunderlig ramme for en afslappende ferie. For eksempel, den betagende ø Giglio, eller det franciskanske kloster i La Verna, er gode afslappede aktiviteter i den smukke toscanske region.

Derudover, vågner om morgenen, træder ud af landgården til den smukke udsigt over Toscana – er uvurderlig. Her, Du kan vælge mellem at slappe af ved den private pool med et glas vin, eller på en vintur.

Indkvarteringstyper:

Villaer, lejligheder, og hytter.

Prisklasse:

$68 til $200 Per nat.

Aktiviteter for børn: Helt bestemt! Mens de voksne forkæler sig selv, børnene sprænger i de zoologiske haver i Pistoia eller Cavallino Matto forlystelsespark i Livorno.

Firenze til Grosseto med et tog

Perugia til Grosseto med et tog

Viterbo til Grosseto med et tog

Rom til Grosseto med tog

 

Toscansk hjem i vin-dalen

 

3. Bedste ferieudlejningssted i Storbritannien: Vest England

Bedøvelse kystlinjer, stenhytter, smukke solnedgange, og sindsro, gør det sydvestlige England til det ideelle ferieudlejningssted på det engelske landskab. Desuden, det charmerende kystbyer af Devon og Dorset har bevaret deres charme gennem årene og stod modige i tidens hænder og salte vinde.

Gå langs de gyldne strande, beundrer Simon Old Harry, eller Jurassic Coast, slå byferier til enhver tid. Mens du bliver her, du vil føle, at du rejser tilbage i tiden fra den forhistoriske æra til 17th århundrede. Landskabet med fortæller historier om tid og naturforløb i denne del af England, mens de stråtæktede eller traditionelle stenhuse fortæller dig om livet og kulturen i West England.

Så, hvis du er ivrig efter engelsk kultur, haver, arkitektur, og fortællinger – så vil du opdage, at West England har nogle af de fantastiske ferieudlejningssteder i Europa.

Prisklasse:

$70- 320 Per nat

West Englands kystlinje

 

4. Fantastisk ferieudlejningssted i Schweiz: De schweiziske alper

med over 10,000 muligheder for overnatning, det schweiziske alper er et fantastisk ferieudlejningssted i Europa. De schweiziske alper forbløffende bjergkæde, tilbyder den bedste udsigt, landskab, stier, landskab, alsidige ferieboliger, der får din kæbe til at falde.

En af de bedste ting ved ferieboliger i de schweiziske alper er, at der er et hjem for enhver smag og gruppe. For familier, grupper af venner, med udendørs boblebad, hytter, udsigt over bjergene eller dalen - De schweiziske alper er så forskellige, at de er det ideelle ferieudlejningssted for alle.

Så, nu skal du bare vælge imellem steder uden for den slagne vej ligesom Lucerne, eller dalen af ​​vandfaldene, søen Maggiore eller bjergene på din rejse til den mest uforglemmelige ferie nogensinde.

Indkvarteringstyper:

Hytter, træhytter, huse, eller lejligheder.

Prisklasse:

Fra $92 for en lejlighed til $265 pr. nat for en privat hytte eller et hus med udsigt over søen.

Zürich til Wengen med et tog

Genève til Wengen med et tog

Bern til Wengen med et tog

Basel til Wengen med tog

 

Fantastiske ferieudlejningssteder i de schweiziske alper

 

5. Fantastiske ferieudlejningssteder i Frankrig

Frankrig er en fantastisk ferieudlejningsdestination i Europa. Med så mange smukke og alsidige steder, Vi fandt det virkelig svært at vælge kun et fantastisk ferieudlejningssted til din næste franske ferie.

For eksempel, Biarritz har de mest fantastiske strande, mens Dordogne-dalen byder på en fantastisk udsigt over bjergene og floden.

Enten ferielejeplads, du vælger, din fantastiske ferieudlejning vil være fuldt udstyret, med dejlige haver, og i de smukkeste regioner i Frankrig.

Indkvarteringstyper:

I Bretagne, finder du slotte til ferieudlejning, eller et sommerhus med en privat sti til den smukke kystlinje.

Prisklasse:

$75 – $145 Per nat

Nantes til ture med tog

Lille til ture med tog

Lille til Paris med et tog

Ture til Paris med tog

 

 

6. Fantastisk ferieudlejningssted i Tjekkiet: Bohemia

Det bøhmiske Schweiz er en af ​​de storslåede regioner i Europa. Takket være de fantastiske sandstenbjerge og udsigten over Elbe-floden, Tjekkiet Schweiz er et ferieparadis. Dermed, det er et fantastisk ferieudlejningssted i Europa.

Dette sted byder på episke udsigter, mange vandrestier, familie picnic steder, og en flod at svømme i.

Indkvarteringstyper:

Moderne hjem i nærheden af ​​den vilde natur, og liv af 100 millioner år. Byen Decin er et vidunderligt sted at leje dit hjem væk fra hjemmet.

Prisklasse:

$90 – $150 Per nat

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

Ferieudlejningssted i Tjekkiet: Bohemia

 

7. Fantastisk ferieudlejningssted i Østrig: Steiermark

Beliggende i det sydøstlige Østrig, Steiermark Alpine landskab er en af ​​de smukkeste i Østrig. Derfor, Steiermark er et fantastisk sted at leje ferie i Europa: udsigten, gletsjeren, grønne græsgange, og naturskøn natur.

Ud over den storslåede udsigt og vandrestier, i Steiermark, du vil helt slappe af efter et besøg i naturlige termiske kilder. alternativt, takket være de mange æbletræer og vinmarker, du kan lægge hovedet, eller nyd en lækker picnic.

Indkvarteringstyper:

træhytter, villaer med pool, hytter.

Prisklasse:

$65 – $200 Per nat

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Ferieudlejningssted i Steiermark Alpine landskab

 

8. Fantastisk ferieudlejningssted: London

London er et af de mest fantastiske ferieudlejningssteder i Europa, fordi det er en by med uendelige muligheder. Her finder du unikke og smukke kvarterer, med forskellig arkitektur, kultur, og vibes. Notting Hill er drømmende, Hampstead Heath er traditionel og blomstrende, og Kensington er posh og trendy. Dette er kun et par eksempler på de fantastiske steder at booke din næste feriebolig væk hjemmefra.

i øvrigt, London byder på så mange seværdigheder, markeder, museer, og parker for enhver smag og ferietype. Derfor, London vil være en absolut sejr for en familieferie i Europa med børn: forlystelsespark, bedste konditorier, og Harry Potter selvfølgelig.

Indkvarteringstyper:

Leje af lejligheder i centrum af London, og hjem uden for London, afhængigt af zone.

Prisklasse:

$70- 320 Per nat

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Ferieudlejningssted: London

 

9. Fantastisk ferieudlejningssted i Tyskland: Bayern

Bayern er en af ​​de mest maleriske regioner i Tyskland, især om foråret. Fra Alperne til Donau-floden, musik, og bayerske delikatesser, med så mange ting at gøre, -en 10-dagstur i Bayern måske ikke nok til at nyde alt dette spektakulære sted har at tilbyde.

Dermed, du skal planlægge i god tid for din ferie i Bayern. Da Bayern er et af de foretrukne feriemål i Tyskland, for lokale og turister, ferieboliger har tendens til at bookes et par måneder i forvejen. Ud over indkvartering booking, for at få det bedste ud af din bayerske ferie, undersøg og lav en liste over de mest populære seværdigheder og aktiviteter, du skal udføre, og har en generel rejseplan.

Indkvarteringstyper:

Villaer, lejligheder, og huse.

Prisklasse:

$80- $350 Per nat

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

Ferieudlejningssted i maleriske Bayern

 

10. Fantastisk ferieudlejningssted i Italien: Comosøen

Comosøen er en af ​​de mest populære feriedestinationer i Italien. På trods af det kan det blive ret overfyldt i sommersæsonen, den betagende udsigt over søen og bjergene, med den rolige atmosfære, sæt Comosøen i 10 mest fantastiske ferieudlejningssteder i Europa.

Det bedste tidspunkt at ferie i Comosøen er mellem marts og november, når juli-august er de varmeste og travleste måneder. Så, det er virkelig vigtigt, at du forsker på forhånd. Derfor, det vigtigste er at kontrollere for indkvartering og fordele og ulemper ved booking af en feriebolig i søen, for enhver del af året.

Indkvarteringstyper:

Luksus villaer, lejligheder, hytter, og hytter.

Prisklasse:

$40 pr. dag til $500 Per uge

Firenze til Como med tog

Milano til Como med tog

Torino til Como med tog

Genova til Como med et tog

 

Ferieudlejningssted ved Comosøen

 

Her på Gem A Train, vi hjælper gerne med at planlægge en tur til 10 mest fantastiske ferieudlejningssteder i Europa. En togtur til destinationen og et drømmende hjem er den hurtigste og mest overkommelige måde at rejse på.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "1o Awesome Vacation Rental Places In Europe" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fvacation-rental-places-europe%2F- (Rul lidt ned for at se Koden)