Olvasási idő: 8 percek
(Utoljára frissítve: 11/06/2021)

Magánélet, 5-csillagos szállodai szolgáltatások, lélegzetelállító kilátás, és helyét, a következő 10 foltok mindent megkaptak. Ezek 10 A fantasztikus nyaralóhelyeket Európában lenyűgöző természet veszi körül, és csodálatos előnyökkel jár.

 

1. Félelmetes nyaralókölcsönző hely Franciaországban: Provence

Kőházak, ősi francia villák, a festői Dentelles de Montmirail-hegység, Provence az egyik 10 a legfélelmetesebb nyaralóhelyek Európában.

Először, a levendulaillatokra való ébredés és a cseresznye szedése a fák közül az egyik legjobb dolog Provence-ban. Másodszor, Csodálva a gyönyörű Mont Ventoux-t a vidéki ház ablakaiból, felülmúlja minden álmát a tökéletes vakációról.

Szállás típusok:

Provence-ban, rengeteg nyaralási lehetőség kínálkozik: Parasztházak, villák, és bájos házikókat. Minden nyaraló teljesen felszerelt, hogy gyermekes családokat fogadjon, vagy baráti társaságok.

Árkategória:

Tól től $136 a 2 hálószobás lakás $350 egy villához, éjszakánként.

Dijon Provence-ba egy vonattal

Párizsból Provence-ba egy vonattal

Lyon Provence-ba egy vonattal

Marseille-be Provence-ba egy vonattal

 

Awesome Vacation Rental Places on the top of the hill In France: Provence

 

2. A legjobb üdülőhely Európában, Olaszországban: Toszkána

A toszkán borvölgy egy csodálatos nyaralóhely Olaszországban. A selymes dombok csodálatos környezetet kínálnak egy pihentető nyaraláshoz. Például, a lélegzetelállító Giglio-sziget, vagy a ferences kolostor La Vernában, remek laza tevékenység a gyönyörű toszkán régióban.

Továbbá, reggel felébred, kilépve a vidéki parasztházból Toszkána gyönyörű kilátására – felbecsülhetetlen. Itt, választhat a saját medence melletti hűsítésből egy pohár bor mellett, vagy bortúrára indul.

Szállás típusok:

Villák, lakások, és nyaralók.

Árkategória:

$68 nak nek $200 éjszakánként.

Tevékenységek gyerekeknek: Egyértelműen! Míg a felnőttek kényeztetik magukat, a gyerekek robbanást gyakorolnak a Pistoia vagy a Cavallino Matto állatkertben Vidámpark Livornóban.

Firenze és Grosseto vonattal

Perugia és Grosseto vonattal

Viterbo és Grosseto vonattal

Róma és Grosseto vonatokkal

 

Tuscan home in the wine valley

 

3. A legjobb üdülőhely az Egyesült Királyságban: Nyugat-Anglia

Lenyűgöző tengerpartok, kőházak, gyönyörű naplementék, és a derű, hogy Délnyugat-Anglia ideális nyaralóhely az angol vidéken. Továbbá, az bájos tengerparti városok Devon és Dorset megőrizte varázsát az évek során, és bátran álltak az idő és a sós szél kezében.

Séta az arany tengerpartokon, csodálva Simon Old Harry szikláit, vagy a Jurassic Coast, üt városi szünetek bármikor. Miközben itt maradok, úgy fogja érezni, hogy az őskortól a 17th század. A táj elmeséli neked az idő és a természet menetét Anglia ezen részén, míg a nádfedeles vagy hagyományos kőházak a nyugat-angliai életről és kultúráról mesélnek.

Így, ha kedveli az angol kultúrát, kertek, építészet, és mesék – akkor azt találja, hogy Nyugat-Angliában van néhány félelmetes nyaralóhely-bérlési hely Európában.

Árkategória:

$70- 320 éjszakánként

West England Coastline

 

4. Félelmetes nyaralóhely Svájcban: A svájci Alpokban

Több mint 10,000 szállás lehetőséget, az svájci Alpok egy fantasztikus nyaralóhely-bérlési hely Európában. A svájci Alpok lenyűgöző hegyvonulata, a legjobb kilátást nyújtja, tájkép, nyomvonalak, Látvány, sokoldalú nyaralókölcsönzési tulajdonságok, ettől leesik az állad.

Az egyik legjobb dolog a svájci Alpokban található nyaralóknál, hogy minden ízlésnek és csoportnak otthont ad. Családoknak, baráti társaságok, szabadtéri pezsgőfürdővel, faházak, kilátás a hegyekre vagy a völgyre - A svájci Alpok annyira változatosak, hogy ideális nyaralóhelyek bárki számára.

Így, most csak válogatnia kell elutasított helyek mint Luzern, vagy a vízesések völgye, a Maggiore-tóra vagy a hegyekre nyíló kilátás az eddigi legfeledhetetlenebb nyaraláshoz.

Szállás típusok:

Faházak, fából készült kabinok, házak, vagy apartmanok.

Árkategória:

Tól től $92 egy lakáshoz $265 éjszakánként tóra néző privát faház vagy ház esetén.

Zürich vonattal Wengenbe

Genfből Wengenbe Vonattal

Bern vonattal Wengenbe

Bázeltől Wengenig vonattal

 

Awesome vacation rental places in the Swiss Alps

 

5. Félelmetes nyaralókölcsönző helyek Franciaországban

Franciaország csodálatos nyaralóhely-bérlési célpont Európában. Annyi gyönyörű és sokoldalú hellyel, nagyon nehéz volt csak egy fantasztikus nyaralóhelyet választani a következő francia nyaraláshoz.

Például, Biarritz a legszebb strandokkal rendelkezik, míg a Dordogne-völgy csodálatos kilátást nyújt a hegyekre és a folyóra.

Bármelyik nyaralóhelyet választja, csodálatos nyaralóhelye teljesen felszerelt lesz, kedves kertekkel, és Franciaország legpompásabb régióiban.

Szállás típusok:

Bretagne-ban, kastélyokat talál a nyaralókhoz, vagy egy ház egy privát nyomvonallal a gyönyörű tengerpartig.

Árkategória:

$75 – $145 éjszakánként

Nantes a Tours-hoz vonattal

Lille a Tours-hoz egy vonattal

Lille Párizsba egy vonattal

Túrák Párizsba egy vonattal

 

 

6. Félelmetes nyaralókölcsönző a Cseh Köztársaságban: Csehország

Csehország Svájc Európa egyik csodálatos régiója. Hála a csodálatos homokkő hegyeknek és az Elba folyóra nyíló kilátásnak, Csehország Svájc a vakáció paradicsoma. És így, ez egy fantasztikus nyaralóhely Európában.

Ez a hely epikus kilátást nyújt, sok túraútvonal, család piknikhelyek, és egy folyó, ahol be lehet úszni.

Szállás típusok:

Modern otthonok a vad természet közvetlen közelében, és élete 100 millió év. Decin városa csodálatos hely otthona bérléséhez.

Árkategória:

$90 – $150 éjszakánként

Nürnberg Prágába vonattal

München és Prága között egy vonattal

Berlin és Prága között egy vonattal

Bécs és Prága között egy vonattal

 

Vacation Rental Place In The Czech Republic: Bohemia

 

7. Félelmetes nyaralókölcsönző Ausztriában: Stájerország

Délkelet-Ausztriában található, a stájer alpesi táj Ausztria egyik legszebb tája. Ebből adódóan, Stájerország egy fantasztikus nyaralóhely Európában: a kilátások, a gleccser, zöld legelők, és a festői természet.

A csodálatos kilátások és túraútvonalak mellett, Stájerországban, teljesen kikapcsolódni fog a természetes termálforrások. vagylagosan, hála a sok almafának és szőlőültetvénynek, leteheti a fejét, vagy élvezzen egy finom pikniket.

Szállás típusok:

fából készült kabinok, medencés villák, faházak.

Árkategória:

$65 – $200 éjszakánként

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

Vacation Rental Place In Styrian Alpine landscape

 

8. Félelmetes nyaralókölcsönző: London

London Európa egyik legfélelmetesebb nyaralóhely-bérlési helyszíne, mert végtelen lehetőségek városa. Itt egyedi és gyönyörű környékeket találhat, különböző építészettel, kultúra, és a hangulatok. Notting Hill álmodozó, A Hampstead Heath hagyományos és virágzó, és Kensington elegáns és trendi. Ez csak néhány példa azokra a fantasztikus helyekre, ahol otthonától távol foglalhatja el a következő nyaralását.

Ráadásul, London annyi látnivalót kínál, piacok, múzeumok, parkok bármilyen ízléshez és nyaraláshoz. Ebből adódóan, London abszolút győzelem lesz a családi vakáció Európában gyerekekkel: vidámparkok, legjobb cukrászda, és Harry Potter természetesen.

Szállás típusok:

Apartman bérlés London központjában, és Londonon kívüli otthonok, zónától függően.

Árkategória:

$70- 320 éjszakánként

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

 

Vacation Rental Place: London

 

9. Félelmetes nyaralókölcsönző hely Németországban: Bajorország

Bajorország Németország egyik legszebb régiója, főleg tavasszal. Az Alpoktól a Dunáig, zene, és bajor finomságok, annyi tennivalóval, a 10-egynapos kirándulás Bajorországban lehet, hogy nem lesz elegendő, hogy élvezhesse mindazt, amit ez a látványos hely kínál.

És így, jó előre meg kell terveznie a bajorországi nyaralást. Mivel Bajorország Németország egyik legkedveltebb nyaralóhelye, a helyiek és a turisták számára, a nyaralóhelyeket általában néhány hónappal előre lefoglalják. A szállásfoglalás mellett, hogy a lehető legjobban kihasználja bajor vakációját, kutasson és készítsen egy listát a legfontosabb látnivalókról és tevékenységekről, amelyeket meg kell tennie, és legyen egy általános útiterv.

Szállás típusok:

Villák, lakások, és házak.

Árkategória:

$80- $350 éjszakánként

Dusseldorf Münchenbe Vonattal

Drezda Münchenbe Vonattal

Nürnberg Münchenbe Vonattal

Bonn Münchenbe Vonattal

Vacation Rental Place in Picturesque Bavaria

 

10. Félelmetes nyaralókölcsönző hely Olaszországban: Comói-tó

A Comói-tó Olaszország egyik legnépszerűbb nyaralóhelye. Annak ellenére, hogy a nyári szezonban elég zsúfolt lehet, a lélegzetelállító kilátás a tóra és a hegyekre, a derűs légkörrel, tegye a Comói-tavat a 10 a legfélelmetesebb nyaralóhelyek Európában.

A legjobb idő nyaralás a Comói-tóban március és november között van, amikor július-augusztus a legmelegebb és legforgalmasabb hónap. Így, nagyon fontos, hogy előre elvégezd a kutatásodat. Ebből adódóan, A legfontosabb az, hogy ellenőrizzük a szállást és az előnyöket és hátrányokat a tónál történő nyaralás bérléséhez, az év bármely részében.

Szállás típusok:

Luxus villák, lakások, faházak, és nyaralók.

Árkategória:

$40 naponta $500 heti

Firenze és Como között egy vonattal

Milánó Comóba, vonattal

Torinó Comóba vonattal

Genovából Comóba, vonattal

 

Vacation Rental Place on Lake Como

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk a 10 a legfélelmetesebb nyaralóhelyek Európában. A célállomásig tartó vonatút és az álomtól távol eső otthon a leggyorsabb és megfizethetőbb utazási mód.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére az „1o Félelmetes Nyaralókölcsönző Helyek Európában” blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fvacation-rental-places-europe%2F– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)