Olvasási idő: 8 percek
(Utoljára frissítve: 18/12/2022)

Az óceánok mélyén, elrejtve a civilizáció elől, és érintetlen az idő, vannak a 10 legjobb búvárhelyek a világon. A színes és fényes korallzátonyoktól a második világháborús hajóroncsokig, vad tengeri élet, és kék lyukak, készítse elő búvárfelszerelését, mert ez a búvárülés hamarosan a legizgalmasabb lesz.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. A legjobb búvárhely Kínában: A nagy fal

10 millió turista utazik évente a kínai nagy falhoz, de nagyon kevesen tudják, hogy búvárkodni tudnak a világ egyik legismertebb helyén. Míg a legtöbb ember a 21o00 km-es fal mentén jár, képek bepattintása a közösségi médiába, A Panjiakou víztározó egy víz alatti búvárhely. A kínai nagy fal a világ egyetlen csodája, valóban belemerülhet.

Lehet, hogy nem olyan lenyűgöző és gyönyörű, mint Indonéziában vagy Fidzsi-szigeteken merülni, de abszolút visszavesz a kínai nagy fal látványa. Nem csak felülről csodálva a környéket, de kezdettől fogva felfedezni, a téglából és felfelé, évezredekig álló szerkezet, túlélő természeti veszélyek, dinasztiák, és politikai változások.

A merülés legjobb ideje:

A kínai nagy fal merítése a haladó búvárok számára is kihívást jelent. Ennek oka az alacsony hőmérséklet, maximum elérése 10 11 ° C-ra, nál nél 7 méter mélyen a nyáron. Ebből adódóan, a Nagy Falban való búvárkodás legjobb ideje csak akkor van, ha jól felkészült. További követelmény az teljesített minimum 100 nak nek 200 merülések szabadidős búvárok számára.

 

Best Diving Site In China: The Great Wall

 

2. A legjobb búvárhely az Egyesült Királyságban: Wales

Barlangokkal, 500 roncsok, és csodálatos tengeri élet, a walesi partok csodálatos búvárhelyek. Itt több mint 50 m-re merülhet a Skomer vizében, és Skokholm, és Middleholm-szigetek. A láthatóság az egyik legjobb a környéken, lehetővé teszi, hogy megcsodálja a gyönyörű tengeri életet, és fedezze fel a második világháború roncsait, ha a történelemben jár.

Az álmos érzékelés ellenére is, Wales valójában fantasztikus búvárhely Európában. Például, A pembrokeshire-i Skomer Marine Reserve az egyik legjobb búvárhely Walesben: harcsa, delfinek, tengeri csigák és csikók, csak néhány a tengeri lények közül, akikkel találkozni fogsz.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

 

Sunset on the coast of Wales UK

 

3. A legjobb búvárhely Olaszországban: Portofino

Val vel 20 különböző búvárhelyek, A Portofino több mint egy bájos tengerparti város Európában. A bájos sorházak mellett, éttermek, és strandok, a liguriai tengerpart fantasztikus búvárhely Európában.

Először, a Portofino Marine Reserve csodálatos zátonyokat és roncsokat kínál kezdő és haladó búvároknak. Másodszor, Krisztus szobra, A Mélység Krisztusa az egyik csúcs 5 búvárhelyek Portofinóban. Utolsó, de nem utolsó sorban, a kanadai MOHAWK szarvas roncs egy másik búvár látványosság 20-40 méter.

Következtetni, Portofino búvárhelyei ideálisak az első búvárkodáshoz, és felfedezni egy másik lenyűgözőt természeti csoda ha tapasztalt búvár vagy.

Milánó és Portofino között egy vonattal

Velence és Portofino között egy vonattal

Firenze és Portofino között egy vonattal

Torinó Portofino vonattal

 

Crystal Water Diving Site In Portofino Italy

 

4. A legjobb búvárhely Franciaországban: Francia Guadeloupe-szigetek

A karibi paradicsomban, a la Guadaloupe szigetek egy kis darabja a francia búvár égnek. Ez a kis szigetcsoport La Grande Terre-ből áll, és Petite Terre, egy vulkán otthona, esőerdő, gyönyörű táj és a strandok, és ami a legfontosabb: az egyik legjobb búvárhely Európában.

Guadeloupe szigetei nem olyan népszerűek, mint Bali vagy Belize, de az itteni tengeri élet mindenképpen víz alatt fogja tartani az egész nyaralást. A Cousteau Marine Reserve a legjobb búvárhely Guadeloupe-ban, csodálatos állat- és növényvilággal, alagutak, barlang teknősök, és még sok más rejtett folt a kalandos búvár számára, és olyan elsősöknek, akik egyszerűen csak élvezni akarják a tengeri életet a karibi vizeken.

A legjobb alkalom a merülésre Guadeloupe-szigeteken:

A víz hőmérséklete egész évben 23-28 ° C marad Guadeloupe-ban, így bármikor jöhetsz búvárkodni.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

French Guadeloupe Islands

 

5. Orkney-szigetek, Skócia

Zöld rétek felett, dombok, és a hegyek, az Orkney-szigetek rendelkezik a legjobb tengeri történelemmel a világon. Szó szerint, vannak 7 a skóciai Orkney-vizek alján található hajók. Ezek a német nyílt tengeri flotta roncsai a Scapa Flow-ban, ban ben 1919.

A roncsokon kívül, csodálatos tengeri élővilágot fedezhet fel a tiszta vizekben. Például, a Churchill-gátak vize és a Yesnaby vagy Inganess ideálisak a vad tengeri élet észlelésére.

A legjobb alkalom az Orkney-szigeteki merülésre:

Húsvéttól novemberig, amikor a hőmérséklet 13 ° C.

Firenze és Como között egy vonattal

Milánó Comóba, vonattal

Torinó Comóba vonattal

Genovából Comóba, vonattal

 

Underwater Wrecks In Orkney Islands, Scotland

 

6. A legjobb búvárhelyek Európában: Silfra, Izland

Két kontinens között, a szívében Thingvellir Nemzeti Park, Izland legtisztább vize csodálatos búvárélményre vár. A Silfra egyedülálló geológiai adottságai titokzatos alagutakat és barlangokat kínálnak a tapasztalt búvárok számára.

A legizgalmasabb dolog a szilfrai búvárkodás során a hasadék. Ezt a merülési utat az évi 2 észak-amerikai és eurázsiai tektonikus lemezek cm-es mozgása. Ezt először egy földrengés után hozták létre, de manapság teljesen biztonságos a búvárkodáshoz, így felkészülhet egy felejthetetlen merülési élményre az izlandi vizeken.

A Silfra legnagyobb megengedett merülési mélysége 18 méter.

Dusseldorf Münchenbe Vonattal

Drezda Münchenbe Vonattal

Nürnberg Münchenbe Vonattal

Bonn Münchenbe Vonattal

 

Perfect Diving In Silfra, Iceland

 

7. A világ legjobb búvárhelyei: Bali

Körülötte homokos strandok, templomok, és vulkáni hegyek, a varázslatos Bali vize önmagában világcsoda. Kétségtelenül, Bali csodálatos nyaralási célpont és tökéletes a búvárkodáshoz.

Balin, megoszthatja az idejét a sok búvárhely között, mert azok mindenhol vannak. A színes korallzátonyoktól az óriási halakig, és az észbontó Buddha-szobrok barlangjai, A víz alatti Bali izgalmas és látványos világ a búvárkodáshoz és búvárkodás.

A legjobb alkalom Balin merülni:

Májustól novemberig a búvárszezon Balin, és a legjobb idő a Manta Rays megtekintéséhez áprilistól májusig.

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

Diving near mind-blowing Buddha statues on Bali

 

8. A világ legjobb búvárhelyei: A kék lyuk Belize-ben

125 méter mély, kör alakú, és csodálatos légi kilátással, a kék lyuk búvárhely Belize-ben, az egyik a felső 10 búvárhelyeknek kell lenniük a világon. Ez az óriási lyuk közvetlenül a helyén van Világítótorony Zátony Belize-ben, és jó láthatóság mellett, felejthetetlen búvárkalandon találhatja magát.

Ellentétben a listánk többi legjobb búvárhelyével, a kék lyuk nem otthona a balinéz szobroknak, ritka tengeri élet, vagy színes zátonyok. Amit talál, az kihívást jelentő és örömteli búvárélmény, ezzel a következő divemaster szintre juthatsz.

A legjobb alkalom a kék lyukba merülni:

Április és június között a legjobb a bálna cápák nézése és búvárkodása.

Nürnberg Prágába vonattal

München és Prága között egy vonattal

Berlin és Prága között egy vonattal

Bécs és Prága között egy vonattal

 

 

9. Raja Ampat |: Búvárkodás a világ végén

A civilizációtól távol tartva egészen 2004, Raja Ampat egy rejtett paradicsom, Indonézia és Ausztrália között található. Ennek a kései felfedezésnek köszönhetően, a tengeri vadvilág Raja Ampatban az egyik legvadabb a világon.

Amikor Raja Ampatban merülsz, föl fogja fedezni 600 egyedül a kemény korallok fajai, a színes és a világon kívüli tengeri élet mellett. Ez az egyedülálló világ a 4 fő szigetek: Waigei, Batanta, Salawati, és Misool a távoli Nyugat-Pápua területén.

Ha Ön középhaladó és haladó búvár, akkor feltétlenül foglalja le következő búvárkodási vakációját Raja Ampatban.

 

 

A legjobb idő a merüléshez Raje Ampatban:

Novembertől áprilisig, a hőmérséklet-tartományban 27 nak nek 30 ° C.

Zürich vonattal Wengenbe

Genfből Wengenbe Vonattal

Bern vonattal Wengenbe

Bázeltől Wengenig vonattal

 

Diving in Raja Ampat

 

10. A legjobb búvárhelyek Kínában: Shi Cheng ősi város Qiandao-tóban

Az ezer Szigeti-tó mélyén, Zhejiang tartományban, az ősi város Shi Cheng hazugságai. Mélyén 40 méter, felfedezni fogja egy elveszett kínai város csodáit. A heves víz ellenére eltelt az idő, a város építészeti jellemzői, sőt a fa részletek is jól megőrződtek.

Ezen okok miatt, Shi Cheng városa a búvárok rejtett paradicsoma. Sokan felfedezik a Qiandao-tó szépségét, de ez az elveszett város még egy csodálatos ok az utazásra. A várost és a völgyet elárasztották 1959, de merülés szempontjából teljesen biztonságos.

A legjobb alkalom merülni Shi Chengben:

Esik, a száraz és meleg éghajlatnak köszönhetően.

Dijon Provence-ba egy vonattal

Párizsból Provence-ba egy vonattal

Lyon Provence-ba egy vonattal

Marseille-be Provence-ba egy vonattal

 

Shi Cheng Ancient City In Qiandao Lake

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk egy felejthetetlen utazás megtervezésében a 10 a világ legjobb búvárhelyei vonattal.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére az „1o legjobb búvárhely a világon” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fbest-diving-sites-world%2F– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)