Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 30/05/2022)

A világítótornyok a mi vezető fényünk, megvilágítja a csillagos éjszakákat és a hazautat a tengerészekhez sok évszázadon át. Míg néhányan abbahagyták a működést, Tegye le a legjobb tíz világítótornyot, amelyek feldobják az európai utazásokat.

  • A vasúti közlekedés a leginkább környezetbarát módon utazási. Ezt a cikket írta, hogy tájékoztassuk a Train Travel és tette a Save A Train által, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

1. A legjobb világítótornyok Európában: Neist Point világítótorony

Egyenlő fénnyel 480,000 gyertyák, Neist Point világítótorony óta színesíti a csodálatos Isle of Sky partjait 1909. Az erős fény messzire világít 24 mérföldre, a korai időkben a kereskedők és tengerészek irányába mutat. Skócia ősi világítótornyát ma az edinburgh-i Northern Lighthouse Board világítja meg, és miközben modernizálták, a világítótorony jó állapotban van.

A Nest Point világítótorony másik nagyszerűsége a fantasztikus elhelyezkedése. A festői táj mellett, láthatsz delfineket, bálnák, és sütkérező cápák, a sziget körüli vizek lakói. És így, A Neist Point világítótorony az egyik legjobb látnivaló az Isle of Sky-n, főleg naplementekor. Ebből adódóan, mindenképp vegye fel a legjobb sétacipőjét, és tervezzen időt egy 1 órás túrára a Neist Point világítótoronyhoz.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

 

Best Lighthouse in Scotland

 

2. A legjobb világítótornyok Európában: Saint-Mathieu világítótorony

Franciaország legnyugatibb pontján, A szerencsés utazók megtalálhatják a bájos Saint-Mathieu világítótornyot. Európa második legjobb világítótornya a gyönyörű Bretagne régióban található, egy apátság romjai mellett, ami egészen egyedülálló a világítótornyoknál. És így, miközben meglátogatta az egyik legjobb világítótornyot tegye fényessé európai utazásait, élvezheti a kolostor és a Pointe Saint-Mathieu középkori emlékeit.

A meredek sziklák, tengerpart, és a világítótorony teremti meg a legfeledhetetlenebb tájat. Továbbá, igazán figyelemre méltó panorámás kilátás nyílik Bretagne tengerpartjára, fel kéne mászni 136 lépések. Összegezve a dolgokat, a szép fehér világítótorony vár rád a gyönyörű Plougonvelinben, ahol a fény ragyog, és elvezeti Önt Európa egyik legcsodálatosabb tengerpartjára.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

Párizsból Provence-ba egy vonattal

Lyon Provence-ba egy vonattal

Marseille-be Provence-ba egy vonattal

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

3. Világítótornyok, amelyek feldobják európai utazásait: A genovai világítótorony

Magasan állva 76 méter, A genovai világítótorony a második legmagasabb klasszikus, falazott világítótorony a világon. Az ősi világítótorony Genova szimbólumaként szolgál, és alakja sok látogatót vonz Genova Firenzéből és más városok. Két négyzet alakú részből áll, minden szektor tetőfedélzeti teraszszerű résszel és lámpással koronázza meg az egész szerkezetet. A lámpa messzire világít, szerepet játszik a terület repülésirányításában.

A genovai világítótorony feldobja Genovában a gyönyörű éjszakákat, különösen a part és a kikötő. Ráadásul, a világítótorony nappal egészen lenyűgöző, a háttérben a türkizkék Földközi-tenger és a színes házak. Genova világítótornya régi kikötőjének meglátogatása a tíz legjobb tennivaló egyike Genovában.

Milan Genova vonatok

Róma Genova vonatok

Firenze Genova vonatok

Velence Genova vonatok

 

 

4. Lindau világítótorony, Németország

A Bodeni-tó világítása azóta 1853, A Lindau világítótorony varázslatos az esti fényekben és nappal. Akkoriban, a világítótorony nyílt olajtűzzel működött, de ma már a hajók rádiójelek segítségével tudják kezelni. Három évbe telt megépíteni azt a világítótornyot, amely Lindau kikötőjében fogadja az utazókat.

Bár ez egy érdekes tény, A Lindau világítótorony elsősorban annak köszönhetően vonzza a látogatókat gyönyörű bajor építészet, lenyűgöző óra a homlokzatán, és a szemben lévő oroszlánszobor. Ráadásul, mögött gyönyörködhet az Alpokra nyíló kilátásban, amelyek teljessé teszik a festői képeslapképet.

Dusseldorf Münchenbe Vonattal

Drezda Münchenbe Vonattal

Nürnberg Münchenbe Vonattal

Bonn Münchenbe Vonattal

 

European Сity On The Water

 

5. Punta Penna világítótorony, Olaszország

Rómától keletre, az Adriai-tenger partvidéke és az Appenninek hegyei veszik körül, a gyönyörű Abruzzo régióban található. Ez a dél-olasz gyöngyszem az Olaszország legújabb forró úti célja, Olaszország második legmagasabb világítótornya is otthont ad, a Punta Penna világítótorony.

Olaszország tengerpartjának megvilágítása és a hajók hazavezetése azóta 1906, a Punta Penna világítótorony nyitva áll a nagyközönség előtt. kívül, A látogatók egy 307 lépcsős csigalépcsőn felmászhatnak a világítótorony csúcsára, ahol fantasztikus kilátás nyílik a természetre., természetesen, a homokos strandok.

Milánó - Róma vonattal

Firenze vonattal Rómába

Velencéből Rómába vonattal

Nápoly és Róma között egy vonattal

 

6. Start Point világítótorony Hogy feldobja utazását

Európa egyik legszembetűnőbb helyén, az utazók megtalálhatják a Start Point világítótornyot. Dél-Devon egyik félszigetén található, Anglia, mélyen a tengerbe nyúló parton, a kép lélegzetelállító. És így, Az utazók nem fognak meglepődni, ha megtudják, hogy a világítótoronyhoz vezető séta az egyik legjobb a környéken.

Ha szerencséd van, láthatja majd a La Manche csatorna mentén elhaladó hajókat, ahogyan azt már régóta teszik 150 évek. Ez kétségtelenül teljessé teszi a festői kilátást a tengerpartra és a világítótoronyra közvetlenül a földnyelv végén. Továbbá, egy másik túrázási lehetőség a Beesands és a Torcross delfin- és fókanézés.

 

Magical Lighthouse During The Starfall

 

7. Világítótorony nagy torony, Anglesey

Európa egyik legszebb tengerparti ösvényének végén, itt található a szép Twr Mawr világítótorony. A Llanddwyn-sziget túlsó végén található, az utazók élvezhetik Snowdonia lenyűgöző kilátását a horizonton. Az egyedi név jelentése a Nagy Torony. Fehérre van színezve, és nehéz kihagyni a világítótornyot a zöld dombtetőn.

A Twr Mawr világítótorony a Menai-szoros végén található, a 25 km hosszú dagályszakasz, amely elválasztja Anglesey szigetét Wales szárazföldétől. Továbbá, utazók Twr Mawrba a Llanddwyn-szigeten, Kis Torony, állítólag korábban épült, mint a Twr Mawr. Következtetni, kis szigeteken helyezkednek el egymás mellett, A Twr Mawr és Twr Bach világítótornyok minden bizonnyal feldobják a festői Anglesey-i utazást.

London és Amszterdam között egy vonattal

Berlin és Amszterdam között egy vonattal

Berlin és Prága között egy vonattal

Bécs és Prága között egy vonattal

 

Fascinating Lighthouse Landscape

 

8. utca. Mária világítótornya, Csali-sziget

Hozzáférés a St. Mary világítótornya trükkös. A gyönyörű világítótorony a kis Bait-szigeten található, más néven St. Mária-sziget. Azok az utazók, akik szeretnék megcsodálni a bájos St. Mary világítótornya közelről csak apály idején látogatható, mivel a Bait-sziget árapály-sziget. A világítótorony eredetileg egy kis kápolna volt, a torony pedig később világítótoronnyal alakult át, figyelmeztetve a tengerészeket a sziklás partról.

Ma, utca. Mária világítótornya már nem működik, de egy utazást teljesen megér. Például, beépíthet egy megállót itt az angliai lakóautó-útjába, a egyedülállóan kreatív módja annak, hogy Európa-szerte utazzon. Végül, elfogyaszthat egy csésze kávét a közeli kávézókban.

 

Lonely Lighthouse In England

 

9. A legjobb világítótornyok Európában: Lighthouse Prey-vel

Magasan állva Bretagne sziklás partján, a csodálatos Le Creac'h világítótorony sok utazó számára színesíti az utat. Egyik megkülönböztető tulajdonsága a lámpás, amely minden alkalommal felvillan 10 másodperc, így ha lehetősége nyílik áthajózni a francia Atlanti-óceán partján, tudd, hogy a Le Creac'h fénye végigvezeti Önt.

Míg a lámpás fénye nagyon erős, kidolgozott szűrés veszi körül a vonuló madarak védelme érdekében. Ebből adódóan, a dicső világítótorony működése nem károsítja a tengeri ökoszisztémát a területen. Valóban, ha kirándulást tervez a gyönyörű franciákba tengerparti városok, ne felejtse el kombinálni a Le Creach világítótoronyhoz vezető utazását a La Jument és a Nividic világítótoronnyal.

Párizs és Amszterdam között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

10. A legjobb világítótornyok Európában: Kis Kitty világítótorony

Egy erőd előtti sziklán található, az Kis Minou világítótorony felvilágosítja a hajókat’ hazautazás a breton tengerparton. Az erőd a Goulet de Brest védelmére épült a Marquis de Vauban erődítmény alatt a XVII.. Később, ban,-ben 19 század, megépült a világítótorony, az íves híd pedig hozzáférést biztosított a világítótoronyhoz és a partvonalra nyíló csodálatos kilátást.

Továbbá, ez a bájos világítótorony vörös tetejének köszönhetően híres, amelynek szintén van egy piros jelzése, amely kialszik, ha veszély fenyegeti a Les fillettes fennsíkját. Míg a Les Fillettes azt jelenti “A lányok” franciául, ebben az esetben, a Goulet de Brest szikláihoz kapcsolódik. Ráadásul, ennek a funkciónak köszönhetően, A tengerészek emlékeznek arra, hogy figyeljenek erre a részre a mnemonika használatával “A Kitty elpirul, amikor betakarja a lányokat” (“a Minou elpirul, amikor betakarja a lányokat”).

Nantes Bordeaux vonatok

Paris Bordeaux vonatok

Lyon Bordeaux vonatok

Marseille-Bordeaux vonatok

 

Fortress On The Sea

 

Itt a Ments meg egy vonatot, szívesen segítünk Önnek egy felejthetetlen utazás megtervezésében ezekhez a világítótornyokhoz vonattal.

 

 

Szeretné beágyazni blogbejegyzésünket „10 legjobb világítótorony az európai utazások felvillanyozására” a webhelyén? Elkészítheti fotóinkat és szöveget, vagy megadhat nekünk egy linket erre a blogbejegyzésre. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fbest-lighthouses-europe%2F – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)