Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/05/2022)

Majakat ovat opasvalomme, valaisee tähtitaivaita öitä ja kotimatkaa merimiehille vuosisatojen ajan. Jotkut lopettivat toimintansa, sinun tulee laittaa esille kymmenen parasta majakkaa, jotka piristävät matkaasi Euroopan halki.

  • Rautatieliikenne on ympäristöystävällisin tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttamaan junamatkaa ja tehtiin kirjoittanut Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

1. Parhaat majakat Euroopassa: Neist Pointin majakka

Valolla, joka on yhtä suuri kuin 480,000 kynttilät, Neist Pointin majakka on kirkastanut upean Isle of Skyn ​​rannikkoa siitä lähtien 1909. Kirkas valo loistaa kaukaa 24 mailia, opastamassa tietä kauppiaille ja merimiehille alkuaikoina. Nykyään Skotlannin muinaista majakkaa valaisee Northern Lighthouse Board Edinburghissa, ja kun sitä on modernisoitu, majakka on hyvin säilynyt.

Toinen hieno asia Nest Pointin majakassa on sen upea sijainti. Maiseman lisäksi, voit nähdä delfiinejä, valaat, ja jättiläishai, saarta ympäröivien vesien asukkaat. Täten, Neist Pointin majakka on yksi Isle of Sky -saaren parhaista vierailukohteista, varsinkin auringonlaskun aikaan. Siksi, muista pukea jalkasi parhaat kävelykengät ja suunnitella aika 1 tunnin vaellukselle Neist Pointin majakalle.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Best Lighthouse in Scotland

 

2. Parhaat majakat Euroopassa: Saint-Mathieun majakka

Ranskan läntisimmässä kohdassa, Onnelliset matkailijat voivat löytää viehättävän Saint-Mathieun majakan. Euroopan toiseksi paras majakka sijaitsee kauniilla Bretagnen alueella, luostarin raunioiden vieressä, mikä on melko ainutlaatuinen majakoille. Täten, vieraillessaan yhdessä parhaista majakoista piristää matkojasi Euroopassa, voit nauttia luostarin ja Pointe Saint-Mathieun keskiaikaisista jäännöksistä.

Jyrkät kalliot, rannikko, ja majakka luovat unohtumattomimmat maisemat. Lisäksi, todella upeat panoraamanäkymät Bretagnen rannikolle, sinun pitäisi kiivetä 136 askeleet. Yhteenvetona asioita, ihana valkoinen majakka odottaa sinua kauniissa Plougonvelinissä, jossa valo paistaa ja opastaa sinut yhdelle Euroopan upeimmista rannikoista.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Pariisista Provenceen junalla

Lyonista Provenceen junalla

Marseille Provenceen junalla

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

3. Majakat piristävät matkojasi Euroopassa: Genovan majakka

Seisoi korkealla klo 76 metriä, Genovan majakka on maailman toiseksi korkein klassinen muurauksesta rakennettu majakka. Muinainen majakka toimii Genovan symbolina, ja sen muoto houkuttelee monia vierailijoita Genova Firenzestä ja muut kaupungit. Rakennettu kahteen neliönmuotoiseen osaan, jokainen sektori kattoterassimainen osa ja lyhty kruunaavat koko rakenteen. Lyhty paistaa kauas, osansa lennonjohdossa ympäri aluetta.

Genovan majakka piristää Genovan kauniita öitä, erityisesti rannikolla ja satamassa. Lisäksi, majakka on varsin vaikuttava päiväsaikaan, turkoosin Välimeren ja värikkäiden talojen taustalla. Vierailu Genovan majakan vanhassa satamassa on yksi Genovan kymmenestä parhaasta tekemistä.

Milan Genoa Junat

Rooma Genoa Junat

Firenze Genoa Junat

Venetsia Genova Junat

 

 

4. Lindaun majakka, Saksa

Bodenjärven valaistus siitä lähtien 1853, Lindaun majakka on maaginen iltavaloissa ja päivällä. Silloin, majakka toimi avoimella öljytulella, mutta nykyään alukset voivat hallita sitä radiosignaalien avulla. Kesti kolme vuotta rakentaa majakka, joka toivottaa matkustajat tervetulleiksi Lindaun satamaan.

Vaikka tämä onkin mielenkiintoinen tosiasia, Lindaun majakka houkuttelee kävijöitä ensisijaisesti sen ansiosta kaunista baijerilaista arkkitehtuuria, vaikuttava kello sen julkisivussa, ja vastakkainen leijonaveistos. Lisäksi, takana voit nauttia näkymistä Alpeille, jotka täydentävät luonnonkauniista postikorttikuvaa.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

European Сity On The Water

 

5. Punta Pennan majakka, Italia

Roomasta itään, ympäröi Adrianmeren rannikko ja Apenniinien vuoret, sijaitsee upealla Abruzzon alueella. Tämä etelä-italialainen helmi on Italian uusin kuuma kohde, myös Italian toiseksi korkein majakka, Punta Pennan majakka.

Italian rannikon valaiseminen ja laivojen opastaminen kotiin siitä lähtien 1906, Punta Pennan majakka on avoinna yleisölle. sitä paitsi, vierailijat voivat kiivetä ylös 307-portaisia ​​kierreportaita majakan huipulle ihailemaan upeita luontonäkymiä ja, tietysti, hiekkarannat.

Milanosta Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Venetsiasta Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

6. Start Pointin majakka Piristääksesi matkaasi

Yhdessä Euroopan silmiinpistävimmistä paikoista, matkailijat voivat löytää Start Pointin majakan. Sijaitsee niemimaalla Etelä-Devonissa, Englanti, syvälle mereen ulottuvalla rannikolla, kuva on henkeäsalpaava. Täten, matkailijat eivät ylläty kuullessaan, että kävellä majakalle on yksi alueen parhaista.

Jos olet onnekas, voit nähdä Englannin kanaalia pitkin kulkevia veneitä, kuten ne ovat tehneet jo yli 150 vuotta. Tämä epäilemättä täydentää luonnonkaunis näkymä rannikolle ja majakkaan aivan niemen päässä. Lisäksi, Toinen vaellusvaihtoehto on kävely Beesandsiin ja Torcrossiin delfiinien ja hylkeiden katselu.

 

Magical Lighthouse During The Starfall

 

7. Majakka Suuri torni, Anglesey

Yhden Euroopan kauneimmista merenrantapoluista lopussa, löydät ihanan Twr Mawrin majakan. Sijaitsee Llanddwynin saaren toisessa päässä, matkustajat voivat nauttia upeista näkymistä Snowdoniaan horisontissa. Ainutlaatuinen nimi tarkoittaa Suuri torni. Se on väritetty valkoiseksi, ja on vaikea missata majakkaa vihreällä kukkulan laella.

Twr Mawrin majakka on Menain salmen päässä, a 25 km pitkä vuorovesialue, joka erottaa Angleseyn saaren Walesin mantereesta. Lisäksi, matkustajia Twr Mawriin Llanddwynin saarella, Pieni torni, sanotaan olleen rakennettu aikaisemmin kuin Twr Mawr. lopuksi, sijaitsevat vierekkäin pienillä saarilla, Twr Mawrin ja Twr Bachin majakat piristävät varmasti matkaasi viehättävään Angleseyyn.

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

Fascinating Lighthouse Landscape

 

8. st. Marian majakka, Baitin saari

Pääsy St. Marian majakka on hankala. Kaunis majakka on pienellä Bait Islandilla, tunnetaan myös nimellä St. Marian saari. Matkailijat, jotka haluavat ihailla viehättävää St. Maryn majakka läheltä voi vierailla vain laskuveden aikana, koska Bait Island on vuorovesisaari. Majakka oli alun perin pieni kappeli, ja torni muutettiin myöhemmin majakaksi, varoittaa merimiehiä kiviseltä rannalta.

Tänään, st. Marian majakka ei enää toimi, mutta on ehdottomasti matkan arvoinen. Esimerkiksi, voit sisällyttää pysähdyksen täällä matkailuautomatkallesi Englannissa, a ainutlaatuisen luova tapa matkustaa ympäri Eurooppaa. vihdoin, voit nauttia kupin kahvia lähistöllä olevista kahviloista.

 

Lonely Lighthouse In England

 

9. Parhaat majakat Euroopassa: Lighthouse Preyn kanssa

Seisoo korkealla Bretagnen kiviisellä rannalla, upea Le Creac'hin majakka piristää polkua monille matkailijoille. Yksi sen erottuvista ominaisuuksista on lyhty, joka välähtää joka kerta 10 sekuntia, joten jos sinulla on mahdollisuus purjehtia Ranskan Atlantin rannikon yli, tiedä, että Le Creac'h -valo opastaa sinut läpi.

Vaikka lyhdyn valo on erittäin voimakas, sitä ympäröi monimutkainen seulonta muuttolintujen suojelemiseksi. Siksi, loistava majakka ei toimi vahingoittaa meren ekosysteemiä alueella. Todellakin, jos suunnittelet matkaa kauniille ranskalaisille rannikkokaupungit, muista yhdistää matkasi Le Creachin majakkaan La Jumentin ja Nividicin majakkaan.

Pariisista Amsterdamiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

10. Parhaat majakat Euroopassa: Little Kittyn majakka

Sijaitsee kalliolla linnoituksen edessä, sen Pieni Minoun majakka kirkastaa laivoja’ matka takaisin kotiin Bretonin rannikkoa pitkin. Linnoitus rakennettiin suojelemaan Goulet de Brestiä Marquis de Vaubanin linnoituksen alla 1600-luvulla.. Myöhemmin, sisällä 19 vuosisadalla, majakka rakennettiin, ja kaarisilta mahdollisti pääsyn majakalle ja upeat näkymät rannikolle.

Lisäksi, tämä viehättävä majakka on kuuluisa punaisen kattonsa ansiosta, jossa on myös punainen signaali, joka sammuu, kun vaara on lähellä Les fillettes -tasangoa. Vaikka Les Fillettes tarkoittaa “tytöt” ranskaksi, tässä tapauksessa, se liittyy Goulet de Brestin kallioihin. Lisäksi, tämän ominaisuuden ansiosta, merimiehet muistavat varoa tätä osaa käyttämällä muistomerkkiä “Kitty punastuu, kun hän peittää tytöt” (“Minou punastuu, kun hän peittää tytöt”).

Nantes Bordeaux Junat

Paris Bordeaux Junat

Lyon Bordeaux Junat

Marseillesta Bordeaux Junat

 

Fortress On The Sea

 

täällä Tallenna juna, Autamme mielellämme suunnittelemaan unohtumattoman matkan näille majakoille junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 parasta majakkaa piristämään matkojasi Euroopassa” sivustollasi? Voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fbest-lighthouses-europe%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)