Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/10/2021)

Jos olet juuri aloittanut suunnittelee matkaa läpi Baijerissa Saksassa, olet todennäköisesti ajatellut matkareitti. Olet todennäköisesti hukkua pelkkä määrä hämmästyttävä käyntikohteita. Plus, haluat sovittaa ne kaikki 10 päivää matkareitti Baijerissa.

Bavaria on paljon tarjottavaa, ja että on varma. Voit käydä lukuisia upeita kaupunkeja Baijerissa, Kuten München, esimerkiksi. Voit myös mennä valtava baijerilainen olut reitti jos olet tuntija olutta.

Annamme sinulle yksityiskohtaisen matkareitin Baijerissa, ja kaikki mitä tarvitsee vain seurata sitä ja on ihanaa aikaa! Niin, Olkaamme katsomaan.

 

Mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin aloitamme meidän 10 Päivä Matkasuunnitelma Baijerissa?

Ennen kuin aloitamme, on olemassa muutamia asioita, sinun täytyy tietää.

Bavaria on iso maakunta, ja voit helposti viettää viikon sitä. On ehkä tarpeen, jos haluat nähdä kaiken hyvin yksityiskohtaisesti.

kuitenkin, jos olet menossa 10 päivämatka, sinun täytyy leikata joitakin asioita. Mikä on enemmän, se olisi parasta mennä junan kautta. Jos se tehdään, voit saada joka paikassa ei ole aikaa. Sen lisäksi, sinulla on mahdollisuus todistamassa suurin näkemykset Bavaria tarjoukset.

Lisäksi, menossa junalla kautta Baijeri on erittäin helppo ja halpa. Liput ovat halpoja, ja voit vierailla joka puolella maakuntaa.

Lopussa, sinun täytyy tietää, milloin vierailla Bavaria. Ajat, 10 päivää matkareitti Baijerissa olisi katettava ne missään syyskuusta lokakuuhun. Tulet välttää väkijoukkoja, ja saat myös mahdollisuuden vierailla Oktoberfest.

Nyt kun kaikki tämä kuuluu, Olkaamme katsomaan oman reittiä:

Itinerary in bavaria germany

 

Bavaria Matkasuunnitelma Päivä 1 Ja 2: München

Kun menee Bavaria, sinun täytyy aloittaa München. Ensinnäkin, se on helppo tulla, Ei ole väliä missä olet Euroopassa. Sinä pystyt mennä bussilla lähes kaikkialle ja tavoittaa München. Tai, jos olet lähtöisin jossain kaukana, osaat lentää. München on suurin kaupunki Baijerissa, ja lentokoneet lentävät sen monissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Jos ei ole, että, voit helposti sen lentämällä toiseen suurkaupungin ja sitten menossa München.

Plus, älkäämme unohtako, että mitään 10 päivää matkareitti Baijerissa ei voi olla täydellinen ilman Munich. Voit varmasti löytää tämän kaupungin maaginen vierailtava paikka. Vuodesta upea kellotorni on Englisher Garten, sinulla on paljon paikkoja vierailla.

Jos haluat nähdä niin paljon kuin mahdollista, suosittelemme asua keskellä. Siten, voit saada kaiken jalka.

Loppuun mennessä päivän 2, sinun pitäisi pakkaa laukkusi ja mennä kaupunkiin Berchtesgaden.

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

Munich Itinerary in bavaria germany

 

3 Ja 4: Berchtesgaden ja ympäröivä kansallispuisto

Berchtesgaden sijaitsee Kaakkois Baijerin. Se on pieni tasku maa Itävallan rajan. Löydät kaunein kansallispuisto Saksassa tällä alueella. Plus, saat myös viettää aikaa maagisen kaupungin Berchtesgaden.

Lopussa, joudut käymään järven Königsee ja Kotkanpesä. Järvi Königsee on korkein järvi Saksassa ja sitä ympäröivät upeat vuoret. Mitä Kotkanpesä, kaikki historian buffs rakastavat vierailla siellä, koska se oli komentopaikka natsien.

Jos haluat sekoittaa asioita, Voit myös mennä Salzburg. Kaupunki on lähellä rajaa ja Berchtesgaden, ja se on Yhtä maaginen Salzburg!

Voit lopettaa hieno päivä päivällisen Berchtesgaden. Vietettyään yön, voit siirtyä seuraavaan kohteeseen päivänä 5.

Salzburg Berchtesgaden

München Berchtesgaden

Linz Berchtesgaden

Innsbruck Berchtesgaden

 

 

Bavaria Matkasuunnitelma Days 5, 6, Ja 7: Garmisch-Partenkirchen, Zugspitze, Ja Neuschwanstein

Seuraava askel teidän 10 päivää matkareitti Baijerissa sisältää joitakin kaikkein viehättävä paikoissa Saksassa. kerran päivässä 5 alkaa, sinun pitäisi hypätä junaan Garmisch Partenkirchen.

Tässä on mitä voit kokea tällä alueella:

Päivä 5: Asettua ja käydä tärkein osa kaupunkia.

Päivä 6: Mene maaginen Neuschwanstein. Tiedät sen yhdeksi tunnetuimmista linnat maailmassa. Se on aito satulinna ja joka innoittamana Disney linna.

Päivä 7: Käy huipulle Zugspitze, joka on melko lähellä kaupunkia. Täältä saat yhden parhaista näkymät Alpeille. Jotkut ihmiset vaellus, mutta suosittelemme ottamaan köysiradan.

Tämä on pisin osa matkasta ja tärkeä käynnisty. Päivällä 8, sinä pystyt siirtyä Rothenburg.

Ulm Fussen Junat

München Fussen Junat

Stuttgart Fussen Junat

Nürnberg Fussen Junat

Neuschwanstein Castle Bavaria Germany

 

8: Rothenburg Matkasuunnitelma Baijerissa

Päivä 8 on varattu pitkä junamatka ja värikäs kaupunki Rothenburg ob der Tauberista. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että matka on pitkä, sinulla on runsaasti aikaa käydä tässä viehättävän. Se on hyvin pieni, ja voit nähdä sen eräänä iltapäivänä.

Lopulta, voit ruokailla Schneeballen. Jos haluat, voit jäädä yöksi, tai voit siirtyä seuraavaan kohteeseen: Nürnberg tai Wurzburg.

Berliini Rothenburg ob der Tauber Junat

Stuttgart Rothenburg ob der Tauber Junat

München Rothenburg ob der Tauber Junat

Frankfurt Rothenburg ob der Tauber Junat

 

Rothenburg Itinerary in bavaria germany

 

Bavaria Matkasuunnitelma Days 9 Ja 10: Nürnberg Tai Wurzburg

Nürnbergin on toiseksi suurin kaupunki maakunnassa Baijerin. Se on myös vierailun arvoinen paikka 10 päivää matkareitti Baijerissa. kuitenkin, jos haluat, voit aina vaihtaa sen Wurzburgin. Molemmat kaupungit ovat suhteellisen lähellä toisiaan ja Rothenburg, joten matka osa on helppoa.

Molemmat kaupungit ovat maagisia ja täynnä keskiajan historiaa ja linnoja. Niin, se on todella jopa voit päättää, mikä niistä on kiinnostavampi.

Joudut lähes kaksi täyttä päivää, saatat jopa pystyä vierailla sekä.

Bremen Nürnberg Junat

Leipzig Nürnberg Junat

Hannover Nürnberg Junat

Hampuri Nürnberg Junat

Wurzburg Bavaria Germany

 

Bottom Line

Niin, siellä se on. teidän 10 päivää matkareitti Baijerissa, Saksa. Teimme Muista lisätä jokainen tärkeä pysäkki tämän upean Euroopan alueella. Olemme myös miten tavoittaa ne kaikki junalla todella kokea kaikki taika se on tarjota.

 

Jos haluat tietää enemmän Matkasuunnitelma Baijerissa, rohkeasti yhteystiedot Save A Train.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “A 10 Päivä Matkasuunnitelma Baijerissa Saksassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/itinerary-bavaria-germany/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)