Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 29/10/2021)

Om du precis har börjat planera en resa genom Bayern i Tyskland, du förmodligen tänker på resplanen. Du är mest sannolikt överväldigade med det stora antalet häpnadsväckande ställen att besöka. Plus, du vill passa dem alla i en 10 dagar resplanen i Bayern.

Bayern har mycket att erbjuda, och det är för vissa. Du kan besöka ett stort antal magnifika städer i Bayern, tycka om München, till exempel. Du kan också gå på den enorma bayersk öl rutt om du är en kännare av öl.

Vi ger dig en detaljerad resplan för Bayern, och allt du behöver göra är att följa det och har en underbar tid! Så, Låt oss ta en titt.

 

Vad tror du behöver veta innan vi sätter igång med vår 10 Dag resväg I Bayern?

Innan vi börjar, finns det några saker du behöver veta.

Bayern är en stor provins, och du kan enkelt spendera veckor i det. Det är förmodligen nödvändigt om du vill se allt i detalj.

i alla fall, Om du går till en 10 dagsutflykt, då du kommer att behöva skära vissa saker. Vad är mer, det skulle vara bäst att gå via tåg. Om du ska göra det, du kommer att kunna komma till varje plats på nolltid. Dessutom, du kommer att få chansen att uppleva de största visningar Bayern erbjudanden.

dessutom, kommer med tåg genom Bayern är mycket enkelt och billigt. Biljetter är billiga, och du kan besöka varje hörn av landskapet.

I slutet, du behöver veta när du ska besöka Bayern. De gånger 10 dagar resplanen i Bayern bör omfatta är någonstans från september till oktober. Du kommer att undvika folksamlingar, och du kommer också få chansen att besöka Oktoberfest.

Nu när allt detta täcks, Låt oss ta en titt på din resplan:

Itinerary in bavaria germany

 

Bayern resväg Day 1 Och 2: München

När du går till Bayern, du måste börja med München. För det första, Det är lätt att nå, Oavsett var du befinner dig i Europa. Du kan ta ett tåg från nästan var som helst och nå München. Eller, om du kommer från någonstans långt borta, du kan flyga. München är den största staden i Bayern, och flygplan flyger till den från många städer över hela världen. Om inte det, kan du enkelt nå det genom att flyga till en annan större stad och sedan gå till Munchen.

Plus, Låt oss inte glömma att någon 10 dagar resväg i Bayern kan inte vara komplett utan München. Du kommer säkert att hitta denna stad en magisk plats att besöka. Från den fantastiska klocktornet till Englisher Garten, du kommer att ha massor av platser att besöka.

Om du vill se så mycket av det som möjligt, Vi råder dig att bo i centrum. På det sättet, du kommer att kunna få allt till fots.

I slutet av dagen 2, du borde packa dina väskor och gå till staden Berchtesgaden.

Dusseldorf till Munich Tåg

Dresden till Munich Tåg

Nuremberg till Munich Tåg

Bonn till Munich Tåg

Munich Itinerary in bavaria germany

 

3 Och 4: Berchtesgaden och den omgivande National Park

Berchtesgaden ligger i sydöstra Bayern. Det är en liten ficka av mark på gränsen till Österrike. Du hittar den vackraste nationalpark i Tyskland på detta område. Plus, du kommer också att få tillbringa en tid i den magiska staden Berchtesgaden.

I slutet, du kommer att behöva besöka Lake Konigsee och Örnnästet. Lake Konigsee är den högsta sjön i Tyskland och är omgiven av magnifika berg. När det gäller Eagles Nest, alla historia buffs kommer att älska att besöka det, som det var kommando av nazisterna.

Om du vill blanda ihop saker och ting, Du kan också gå till Salzburg. Staden ligger nära gränsen och Berchtesgaden, och det är lika magiska till Salzburg!

Du kan sedan avsluta fantastiska dagen med middag i Berchtesgaden. Efter att ha tillbringat natten, du kan gå vidare till nästa destination på dag 5.

Salzburg till Berchtesgaden

Munich till Berchtesgaden

Linz till Berchtesgaden

Innsbruck till Berchtesgaden

 

 

Bayern resväg dagar 5, 6, Och 7: Garmisch-Partenkirchen, Zugspitze, Och Neuschwanstein

Nästa steg på 10 dagar resplanen i Bayern innehåller några av de mest pittoreska platser i Tyskland. När dagen 5 börjar, du borde hoppa på ett tåg till Garmisch Partenkirchen.

Här är vad du kan uppleva på detta område:

Dag 5: Bosätta sig i och besök delen av staden.

Dag 6: Gå till den magiska Neuschwanstein. Du vet att det är en av de mest ikoniska slott i världen. Det är ett äkta sagoslott och den som inspirerade Disney castle.

Dag 7: Besök toppen av Zugspitze, vilket är ganska nära staden. Här kan du få en av de bästa utsikt över Alperna. Vissa människor vandra, men vi råder dig att ta linbanan.

Detta kommer att bli den längsta delen av resan och en viktig en för start. På dag 8, du kan gå vidare till Rothenburg.

Ulm till Füssen Tåg

Munich till Füssen Tåg

Stuttgart till Füssen Tåg

Nürnberg till Füssen Tåg

Neuschwanstein Castle Bavaria Germany

 

8: Rothenburg resväg I Bayern

Dag 8 är reserverad för en lång tågresa och den färgglad stad av Rothenburg ob der Tauber. Du behöver inte oroa dig för att rida är lång, du kommer att ha gott om tid att besöka denna pittoreska stad. Det är väldigt litet, och du kan se det på en eftermiddag.

Vid slutet av dagen, du kan äta på Schneeballen. Om du vill, du kan övernatta, eller så kan du gå vidare till nästa destination: Nürnberg eller Würzburg.

Berlin till Rothenburg ob der Tauber Tåg

Stuttgart till Rothenburg ob der Tauber Tåg

München till Rothenburg ob der Tauber Tåg

Frankfurt till Rothenburg ob der Tauber Tåg

 

Rothenburg Itinerary in bavaria germany

 

Bayern resväg dagar 9 Och 10: Nürnberg Eller Würzburg

Nürnberg är den näst största staden i provinsen Bayern. Det är också ett måste-besök plats på din 10 dagar resplanen i Bayern. i alla fall, om du vill, Du kan alltid slå till Würzburg. Båda städerna är relativt nära varandra och Rothenburg, så resedelen blir lätt.

Båda städerna är magiska och fyllda med medeltida historia och slott. Så, Det är verkligen upp till dig att avgöra vilken som är mer intressant.

Som du kommer att ha nästan två heldagar, kanske du även att kunna besöka både.

Bremen till Nürnberg Tåg

Leipzig Nürnberg Tåg

Hannover till Nürnberg Tåg

Hamburg till Nürnberg Tåg

Wurzburg Bavaria Germany

 

Poängen

Så, där är det. Din 10 dagar resplanen i Bayern, Tyskland. Vi såg till att inkludera alla viktiga stopp i denna magnifika region i Europa. Vi har även inkluderat hur man kan nå dem alla med tåg att verkligen uppleva allt det magiska den har att erbjuda.

 

Om du vill veta mer om resväg I Bayern, Känn dig fri att kontakt Spara A Train.

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “A 10 Dag resväg I Bayern Tyskland” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/itinerary-bavaria-germanany/?lang=sv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)