Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 06/03/2021)

Om detta är första gången som reser med tåg, det är ingen tvekan att det blir den första av många. Ärligt, den som har fått chansen att resa med tåg blev helt galen över det! Varför? Eftersom det är magnifik! I motsats till de opersonliga rider plan, obekväma buss turer, eller alldeles ansvarsfulla åkattraktioner med bil, en tågresa är säker, snabb men otroligt charmig och romantisk. Man kan argumentera för att resa med tåg är en riktig blandning av Virginia Woolf frånvaro och modern praktik. ah, du ser det själv redan.

Eftersom du redan har din biljett redo - här är de bästa 4 taktik för att få ut det mesta av din tågresa:

 

Håll dig borta från din bärbara dator & Telefon

Vi rekommenderar att du undviker att stirra på din bärbara dator hela resan, som du kommer att gå miste om så mycket! Istället, se sig om, se vad som händer; njuta vyn fönster och spektakulära natur utanför. Observera människorna omkring dig och tänka på saker du vanligtvis inte har tid att göra. Det är ett perfekt tillfälle att avgifta bort av dina vardagliga prylar och omfamna den vackra komplexiteten i en tågresa till – var som helst.

Milan till Venedig Tåg

Padua till Venedig Tåg

Bologna till Venedig Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

kvinna som sitter i sitt säte medan en tågresa

 

Njut av nyhet tågresa

Vi kan inte garantera att du kommer att ha att Ethan Hawke – Julie Delpy tågresa situation på din första tågresa (Åh, kom igen, Vi har alla sett och swooned över Den före Trilogy, i hemlighet, hoppas vi kommer att ha samma kärlekshistoria hända oss.) Bryta sig ut ur ditt skal och låt erfarenheterna inträffa. Hur många intelligenta, uppiggande, och roliga samtal kommer du att ha? Den erfarenhet och få att interagera med människor från olika kulturer är en fantastisk känsla! Man vet aldrig hur många vackra Vänskaps du bygga, hur många krossar du kommer att ha, eller hur många hisnande personligheter du möter. Om du inte är alltför blyg, vara den första att bryta isen och prata med människor du tycker är intressant.

Lyon till Genève Tåg

Zürich till Genève Tåg

Paris till Geneve Tåg

Bern till Genève Tåg

 

Resor i grupp

Ingenting slår att resa runt och ta en tågresa till din favoritstäder i Europa med en grupp människor du älskar. Ja, Vi vet vad du tänker – Hur ska jag göra flera saker genom allas önskemål, förfrågningar, allas humör, och pre planerade destinationer – och vi är något med dig om det. Men, Saken är den – Om du ordna bra och har en ärlig prata innan du går ombord på denna resa, det kommer att bli bättre än du kan föreställa.

Reser i grupper och på speciella dagar sänker priset betydligt för tågbiljett (ja, du kan faktiskt få en rabatt på din biljett till, säga, Trenitalia Om du går på helger). Det ger dig också någon att dela upplevelsen med och se saker från andras perspektiv. Den där, och – bli full i ett främmande europeiskt land är definitivt bättre bland personer du känner än gör det solo… har vi rätt, eller har vi rätt?

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

Starta en tågresa Journal & Ta bilder

Ett av de bästa sätten att använda din tid på ett tåg är att starta en tidskrift som dokumenterar din upplevelser. Vi är alla alldeles insvept i våra studier, office liv, vardagliga problem som vi glömmer oftast kliva ut ur det problematiska sinne ram och andas för en sekund. Att skriva en dagbok ger dig lite perspektiv på saker, speciellt när du går tillbaka till det efter ett tag. Plus, det kommer att bli en utmärkt minne av resan, och en påminnelse om saker som du vill känna / tänka / erfarenhet igen.

 

 

Njut tågresa, ge dig själv tillstånd att koppla av, och omfamna allt om din tågresa! Det mest pålitliga stället att beställa dina tågbiljetter är saveatrain.com Säkert, så – få Movin!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-journey-4-tactics%2F%3Flang%3Dsv– (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)