Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 06/03/2021)

Ako je ovo vaš prvi put putuju vlakom, nema sumnje da će biti prvi od mnogih. pošteno, ko je dao priliku putovanju vlakom, potpuno je poludio za njom! Zašto? Zato što je to veličanstven! Za razliku od bezlične vožnje avionom, neugodno izleti autobusom, ili previše odgovorne vožnje automobilom, voz putovanje siguran, brze, ali nevjerojatno šarmantan i romantična. Moglo bi se tvrditi da je putovanje vlakom prava kombinacija odsutnosti i moderne praktičnosti Virginije Woolf. ah, ćete već vidjeti za sebe.

Budući da ste već dobili kartu spreman - ovdje su najbolji 4 taktika da biste dobili najviše iz vašeg putovanje vlakom:

 

Drži se dalje od vašeg laptopa & telefon

Mi bi Preporučujemo vam izbjeći zuri u svoj laptop cijelo putovanje, kao što ćete se propuštaju toliko! umjesto toga, pogledaj okolo, vidiš šta se dešava; uživati ​​u pogledu prozora i spektakularan prirodi van. Obratite pažnju na ljude oko sebe i razmislite o stvarima koje obično nemaju vremena za. To je savršena prilika da detoksikaciji off vašeg svakodnevnog gadgete i prigrliti prekrasne složenost putovanje vlakom u – bilo kuda.

Milan u Veneciju Trains

Padovi u Veneciju Trains

Bologna u Veneciju Trains

Rim u Veneciju Trains

 

žena sjedi u svojoj stolici, a na putovanje vlakom

 

Uživajte u Novitet putovanje vlakom

Ne možemo garantirati da ćete imati taj Ethan Hawke – Julie Delpy putovanje vlakom situacija na svom prvom vožnja vozom (oh, hajde, svi smo vidjeli i onesvestila preko The Prije Trilogy, tajno, nadajući se da ćemo imati istu ljubavna priča nam se desiti.) Oslobodi se iz ljuske i neka dođe do iskustva. Koliko inteligentan, stimulišući, i zabava razgovore ćete imati? Iskustvo i postaje za interakciju s ljudima iz različitih kultura je fantastičan osjećaj! Nikad se ne zna koliko je lepa Prijateljstva ćete izgraditi, koliko simpatija ćete imati, ili koliko ćete ličnosti koje oduzimaju dah upoznati. Ako nisi previše stidljiv, biti prvi koji će razbiti led i razgovarati s ljudima koje interesantna.

Lyon u Ženevu Trains

Zurich u Ženevu Trains

Pariza do Ženeve Trains

Bern u Ženevu Trains

 

Putovanje u grupe

Ništa beats putuju okolo i uzimanje putovanje vlakom sa svojim omiljeni gradova u Evropi sa grupom ljudi koje obožavaju. da, mi znamo šta misliš – Kako ću multitasking kroz svačije želje, zahtjevi, svi narav, i unaprijed planirane destinacije – i mi smo nešto s vama na tom. ali, stvar je u tome – Ako ste dobro organizirati i imaju iskren razgovor prije nego što krene na ovom putovanju, stvari će biti bolje nego što možete zamisliti.

Putovanje u grupama a posebnim danima snižava cijene značajno za voznu kartu (da, možete zapravo dobiti popust na kartu za, reći, Trenitalia ako odete na vikendom). Također vam daje nekoga s kime možete podijeliti iskustvo i sagledati stvari iz perspektive drugih ljudi. da, i – opijanje u stranoj evropskoj zemlji definitivno je bolje među ljudima znate od rade solo… jesmo li u pravu, ili smo u pravu?

Luksemburg Briselu Trains

Antwerp Briselu Trains

Amsterdam u Brisel Trains

Paris u Brisel Trains

 

Započnite putovanje vlakom Journal & fotografisati

Jedan od najboljih načina da koristite svoj put na voz je da se započne časopisu dokumentuje svoj iskustva. Svi smo previše umotana u našim istraživanjima, ured živote, svakodnevnih problema koje smo obično zaboravimo na korak od toga problematične um okvir i disati na trenutak. Pisanje časopis će vam dati perspektivu na stvarima, posebno kada se vratite ga nakon nekog vremena. Plus, to će biti odličan uspomenu na svoje putovanje, i podsjetnik na stvari koje želite da se osjećaju / misle / iskustvo ponovo.

 

 

Uživajte u svom putovanje vozom, dajte sebi dozvolu da se opustite, i prihvatite sve o svom putovanju vlakom! Najpouzdanije mjesto za naručivanje karata za vlak je saveatrain.com sigurno, tako – Hajde, kreni!

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-journey-4-tactics%2F%3Flang%3Dbs– (Dođite spusti da vidi Embed Code)