Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 06/03/2021)

Hvis dette er din første gang rejser med tog, der er ingen tvivl om det vil være den første af mange. Ærligt talt, den, der får en rejse med tog en chance, blev helt vild over det! Hvorfor? Fordi det er storslået! I modsætning til de upersonlige fly forlystelser, ubehagelige busture, eller alt for ansvarlige forlystelser i bil, en togrejse er sikker, hurtig men utrolig charmerende og romantisk. Man kan argumentere for, at rejser med tog er en ægte blanding af Virginia Woolf fraværende og moderne nutid. Ah, vil du se det for dig selv allerede.

Da du allerede har fået din billet klar - her er de bedste 4 taktik for at få mest muligt ud af din togrejse:

 

Holde sig væk fra din bærbare computer & telefon

Vi vil anbefale dig at undgå at stirre på din bærbare computer hele turen, som du vil glip af så meget! I stedet, kig omkring, se, hvad der sker; nyde visningen vinduet og spektakulære natur uden for. Overhold de mennesker omkring dig og tænke over ting, du ikke normalt har tid til at gøre. Det er den perfekte mulighed for at afgifte ud af dine daglige gadgets og omfavne den smukke kompleksitet en togrejse til – overalt.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

kvinde sidder i hendes plads, mens på en togrejse

 

Nyd det nye ved togrejsen

Vi kan ikke garantere du vil have, at Ethan Hawke – Julie Delpy togrejse situationen på din første togtur (Åh, kom nu, Vi har alle set og besvimede i løbet Den Før Trilogy, hemmeligt, håber vi får den samme kærlighedshistorie ske for os.) Bryde ud af din shell og lad oplevelserne opstår. Hvor mange intelligente, spændende, og sjove samtaler vil du have? Den erfaring og komme til at interagere med mennesker fra forskellige kulturer er en fantastisk følelse! Du ved aldrig, hvor mange smukke venskaber du vil bygge, hvor mange knusninger du får, eller hvor mange betagende personligheder du møder. Hvis du ikke er for genert, være den første til at bryde isen og tale til folk, du finder interessant.

Lyon til Geneva Tog

Zürich til Geneve Tog

Paris til Geneve Tog

Bern til Genève Tog

 

Rejse i grupper

Intet slår rejser rundt og tager en togrejse til din foretrukne byer i Europa med en gruppe af mennesker, du elsker. Ja, vi ved, hvad du tænker – Hvordan vil jeg multitaske gennem alles ønsker, anmodninger, alles temperament, og præ-planlagte destinationer – og vi er noget med dig på det. Men, tingen er – hvis du organisere godt og har en ærlig snak, før du gå i gang med denne rejse, tingene vil blive bedre end du kan forestille.

Rejser i grupper og på specielle dage sænker prisen betydeligt for togbillet (Ja, du rent faktisk kan få en rabat på din billet til, sige, Trenitalia hvis du går på weekender). Det giver dig også nogen at dele oplevelsen med og se ting fra andres perspektiver. At, og – blive fuld i et fremmed europæisk land er absolut bedre blandt folk, du kender, end gør det solo… har vi ret, eller har vi ret?

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Start en togrejse Journal & Tage billeder

En af de bedste måder at bruge din tid på et tog er at starte et tidsskrift dokumentere din erfaringer. Vi er alle alt for pakket ind i vores studier, kontor liv, dagligdags problemer, som vi normalt glemmer at træde ud af det problematiske sind ramme og trække vejret for en anden. Skrivning af en tidsskrift vil give dig nogle perspektiv på tingene, især når du går tilbage til det efter et stykke tid. Plus, det vil være en fremragende hukommelse af din rejse, og en påmindelse om ting, du ønsker at føle / tænke / erfaring igen.

 

 

Nyd din togtur, giv dig selv tilladelse til at slappe af, og omfavn alt om din togrejse! Det mest pålidelige sted at bestille dine togbilletter er saveatrain.com helt sikkert, så – få movin’!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-journey-4-tactics%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)