Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 13/11/2021)

Passionate rejsende ved, hvor vigtigt det er at have en god rejserute. Med et godt kig på kortet, et fast stof plan for transport, og vigtigst, vidunderlige aktiviteter - du er indstillet for din 10 rejser dage Schweiz. Og når du er på farten gennem Europa, et tog kan tage dig næsten overalt. De, der ønsker at udforske Schweiz nødt til at have en plan, fordi landet er fyldt med betagende seværdigheder. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration kommer op med din egen, Lad os få et kig på 10 dage Schweiz rejseplan:

 

Dag 1 Af din 10 Dage Schweiz rejseplan – Geneve

Det sted, hvor du starte din tur vil variere, men også tonen for resten af ​​dit ophold. De fleste rejsende anbefaler at begynde i enten Geneve eller Zürich, fordi store byer er trafikknudepunkter. Hvad mere, du kan prøve denne rute baglæns, hvis du gerne vil - hvad der er vigtigt, er at have det sjovt!

Hvis du først lander i Genève, Der er et væld af ting at se på din første dag i Schweiz. Vi anbefaler touring den gamle bydel og byens centrum. Derudover, den Treille Promenade og FN sæde er også store seværdigheder.

Lyon til Basel Tog

Zürich til Basel Tog

Paris til Basel Tog

Lucerne til Basel Tog

 

Dag 2 – Genevesøen

Lake Geneva

Begyndende i Genève tilbyder dig en unik mulighed for at holde sig omkring Genevesøen lidt længere. For anden dag i Schweiz, det ville være ideelt at besøge byen Montreux, beliggende tæt på søen.

Det er kun en kort togtur væk fra Geneve, og det er værd at se. Hvad mere, dem, der elsker middelalderlige borge vil blive begejstret af Chateau de Chillon, og naturelskere vil uden tvivl nyde søen.

Chur til Thusis Tog

 

Dag 3 – Zermatt – Alperne, Schweiz

Bruge tid i Schweiz uden at se den naturlige skønhed af Alperne ville være som at gå til en gourmetrestaurant og ikke bestiller noget mad. Og der er ingen grund til at gå glip af det, når en tidlig morgen tog kan tage dig til Zermatt. Derfra, dit eventyr i Alperne kan begynde.

Der er masser at gøre i Zermatt, hvis vejret er godt nok. Vi anbefaler 3-timers vandretur rundt de fem søer, begyndende i Blauherd. Det er en smuk vandretur og en fantastisk måde at begynde din Alperne erfaring.

Basel til Interlaken Tog

Geneve til Zermatt Tog

Bern til Zermatt Tog

Lucerne til Zermatt Tog

 

Dag 4 – Zermatt – Igen På dag 4 Af 10 Dage Schweiz rejseplan

Du kan tage din fjerde dag til at udforske Zermatt fuldt, da dette er en af ​​dem, charmerende schweizisk bjergside byer. Der er en storslåede flod at se, og Matterhorn at se. Hvis du er en mere erfaren vandrer, du kunne tage om eftermiddagen for at se den Charles Kuonens hængebro.

For det, du bliver nødt til at gå til Randa, hvor vandretur til broen starter. Det handler om en 2-timers vandretur til bro. Det er ikke en let trail at fuldføre, og selve broen er ikke for sarte sjæle. Imidlertid, se det er besværet værd.

Zürich til St Moritz Tog

Zermatt til St. Moritz Tog

Basel til Bern Tog

Basel til St Moritz Tog

 

Dag 5 – Matterhorn-gletsjeren

For fuldt ud at opleve Alperne, du bør benytte lejligheden til at komme på de højere luftlag. Zermatt er et godt udgangspunkt for at, som du nemt kan komme til både Matterhorn Glacier Paradise og Gornergrat derfra.

Det tager nogle elevatorer for at nå toppen af ​​Matterhorn Glacier Paradise eller en togtur til Gornergrat. Begge disse dagsture tilbyder en fantastisk udsigt over Alperne, og der er nogle udforske at gøre, når du er der, også.

 

Dag 6 – Schilthorn Schweiz

Schilthorn day 6 of 10 days Switzerland travel itinerary

For sjette dag i dit Schweiz rejseplan, er det tid til at fange nogle mere spektakulær udsigt fra Schilthorn. Fang en svævebane til Schilthorn fra Murren og nyde alt det har at tilbyde. En roterende restaurant, masser af visning platforme, og selv Bond verden kan alle findes her.

Schilthorn er nok til at udfylde hele dagen, men hvis du føler eventyrlystne, tjek Lauterbrunnen samt. Det er en vandretur gennem en smuk dal fuld af lille landsby stop og udsigt af vandfald på bjergsiden.

Basel til Interlaken Tog

Bern til Interlaken Tog

Lucerne til Interlaken Tog

Zürich til Interlaken Tog

 

Dag 7 – Jungfrau regionen

Dag 7 ville være perfekt til at forlænge dit besøg på Jungfrau regionen og holde udforske Alperne. Der er nogle populære vandrestier, du kan tage fra Grindelwald. En svævebane kan tage dig til First Mountain, hvor du kan vælge en af ​​de mange tilgængelige vandrestier.

En af de mest populære dem er uden tvivl den Bachalpsee Sø vandretur, som er en rundtur, der tager omkring 2 timer. Imidlertid, der er masser af andre aktiviteter i starten, så sørg for at stifte bekendtskab med området godt.

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

 

Dag 8 – Wengen

Basen for din ottende dag 10 Dage Travel Schweiz udforske kan være Wengen, en lille bjergside by. Mens i området, du kan udforske Mannlichen ved at tage en svævebane op ad bjerget og de vandrestier. Der er nogle intriguingly navngivne dem, såsom Royal Walk.

Panorama Trail fra Mannlichen til Kleine Scheidegg er nok den mest naturskønne en. Det tilbyder visninger af dalen nedenfor, og de tre berømte bjerge - Jungfrau, Monch, og Eiger. Fra Kleine Scheidegg, tage et tog tilbage til Wengen.

Zürich til Wengen Tog

Geneve til Wengen Tog

Bern til Wengen Tog

Basel til Wengen Tog

 

Dag 9 – Luzern

Tæt på slutningen af ​​din 10 Dage Schweiz rejseplan, du ønsker at gøre din vej tilbage ind i byerne. For 9. dag, Vi anbefaler et besøg i Lucerne, da det er den perfekte by at udforske til fods. Efter alle de vandreture, det vil være en godbid til at roame gader på jagt efter seværdigheder ligesom Church of St. Leodegar, Museggmauer, og Løvemonumentet.

Lucerne har en stor flodbredden og masser af smukke vartegn. desuden, det er en stor stop på din rejse til Zürich, hvor du vil blive slutter din besøg.

Lyon til Geneva Tog

Zürich til Geneve Tog

Paris til Geneve Tog

Lucerne til Genève Tog

 

Dag 10 – Zürich og vores sidste dag i 10 Dage Schweiz rejseplan

Din sidste dag skal være en fuld, og Zürich er et ideelt sted at tilbringe det i. Brug tid til at se sine mange historisk seværdigheder, såsom kirker af Grossmunster og Fraumunster.

Zurich har også sin berømt butiksgade at tilbyde, så sørg for at købe noget på Bahnhofstrasse. Gå gennem den gamle bydel og nyde at udforske før du hovedet tilbage hjem.

Uanset hvad du vælger at gøre i Schweiz, du kommer til at have tid af dit liv. Bare husk at planlægge dine aktiviteter, transportmidler, og ophold omhyggeligt. Det vil sikre, at din ferie er problemfri og virkelig afslappende, som det skal være.

Basel til Zürich Tog

Basel til Geneve Tog

Lyon til St Moritz Tog

Zürich til Zermatt Tog

 

Schweiz er et smukt land alle rejsende har brug for at opleve. Er du klar til en 10 rejsedage Schweiz? Bestil dine togbilletter nu og lad dig blive fejet væk af skønhed!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Dage Schweiz rejseplan” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-days-switzerland-itinerary%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)