Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 21/02/2021)

Schweiziske tog er de bedste i Europa i henhold til den Boston Consulting Group. Først og fremmest, de schweiziske opnået høje ratings på trods af at droppe kvalitet. Den schweiziske sørgede 7.2 samlet bedømmelse ud af 10. mens Danmark, Finland, og Tyskland alle opnået en 6+ bedømmelse. Blandt de vurderinger, Det er især relevant at nævne, at Bulgarien opnåede en lav rating af 1.9. Schweiz opnået sin høje rating, fordi det scorede topkarakter på brugsintensitet.

 

schweiziske Tog
Betagende sceneri ombord schweiziske tog.

Detaljerne i rapporten

Ud over at opnå høje vurderinger, Schweiziske tog betragtes også som en god værdi for pengene. Indekset ratings er som følger;

Tier 1

Schweiz (7.2)

Danmark (6.8)

Finland (6.6)

Tyskland og Østrig (6.1)

Sverige og Frankrig (6.0)

————————————————————————-

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

Tier 2

Storbritannien og Holland (5.3)

Spanien (5.0)

Belgien (4.6)

Italien (4.5)

————————————————————————-

Lyon til Geneva Tog

Zürich til Geneve Tog

Paris til Geneve Tog

Lugano til Genève Tog

 

Tier 3

Rumænien og Bulgarien (1.9)

————————————————————————-

München til Basel Tog

Zürich til Basel Tog

Bern til Basel Tog

Geneve til Basel Tog

 

Hvad gør schweiziske tog den bedste i Europa?

for det første, er der flere faktorer, der gør schweiziske togrejser de bedste i Europa. Ikke alene har schweiziske tog giver den bedste pålidelighed og punktlighed i Europa, men også de anses for at være meget sikker med god kvalitet og service. Schweizerne er de hyppigste tog rejsende i Europa med mere end 10,000 tog, der kører dagligt på 3000 km jernbanenet. Den schweiziske jernbanenet har den højeste kapacitetsudnyttelse i Europa.

Basel til Interlaken Tog

Bern til Interlaken Tog

Lucerne til Interlaken Tog

Zürich til Interlaken Tog

 

https://www.youtube.com/watch?v = D2wPhSjx09I

 

Småt er bedre

Der er en grund til, at schweiziske tog er blevet rangeret nummer 1 siden 2012. Lande med små jernbanenet (under 6,000 km) har alle set deres vurderinger forbedret i løbet af denne tid. Dette omfatter Schweiz, Danmark, Finland, Norge, Holland, og Luxembourg. Disse lande giver højere præcision, højhastighedstog procent og tilbyde en lavere pris pr km for deres service. Lige vigtigt, disse landes tog har færre ulykker og dødsulykker som forbedrer deres generelle sikkerhed score.

Zürich til St Moritz Tog

Zermatt til St. Moritz Tog

Lyon til St Moritz Tog

Basel til St Moritz Tog

 

Bedste steder at besøge i Schweiz med schweiziske tog

Der er mange smukke destinationer at besøge i Schweiz på trods af sin lille størrelse. Alperne og gletschere er hovedattraktionen, men rejsende også nyde den gamle slotte, klar turkis søer, og bucolic landskab. Enhver tid af året kan du nyde vandring, skøjteløb, festivaler og karnevaler i Schweiz. Derudover, der er en meget lav kriminalitetsrate i Schweiz, hvilket gør det til et mere sikkert sted for rejsende. Must-see steder i Schweiz nævnes Matterhorn, Zermatt, som er verdens mest fotograferede bjerg. Ligeligt, Chillon Slot, Montreux er en must-see for turister. Denne gamle vand fæstning, som består af 25 bygninger og tre gårde er en af ​​de mest besøgte historiske bygninger i verden.

 

Book en schweizisk tog med Gem en Train

Afslutningsvis, der er så mange grunde til at rejse på et schweizisk tog. Togstationer i Schweiz er formentlig den mest smukke togstationer I Europa. Hvis du er på udkig efter en romantisk ferie eller betagende broer, Schweiz er det rette sted at gå. tage 3 minutter nu at bestille billetter til en schweizisk tog på vores nem at bruge toget site. Billetter kan købes ved hjælp af kreditkort, og mange alternative betalinger.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fswiss-trains-ranked-best-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)